Şimdi Ara

Polestar uygulamaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun evime gelen Polestar tanıtım broşürü ile bir başlık açılması gerektiğini düşündüm. Sanirim volvo bu işi ciddi tutacak. her ne kadar bayiler hala bihaber olsada bu isten, umarım kısa zamanda bayilerde biraz volvo kültürünü alır.

Neyse hic bu uygulamayı yaptıran oldumu arkadaslar... Benim araç 2011 s60 2.0T... Ve bu uygulama ile 203 hp yı 240 hp ye çıkarmayı ciddi anlamda düşünüyorum. Deneyen biri olsa daha gönül rahatlığıyla yaptırcam ama henüz yok sanirim. Ciddi bı performans artısı oluyorum acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polestar tuning işlemini ben de bir süre inceledim, işlem tamamı il güvenilir, 2.0T'nin değerleri T5 ile aynı hale geliyor.

2.700 TL civarına mal oluyormuş, Fiyat bana çok yüksek geldi. pahalılık kişiye göre değişir tabii.
  • chip uygulaması mı oluyor bu?
  • Evet, sadece chip tuning uygulaması. Polestar uygulaması olduğu için garantili olması tek farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2.0T var, yaptirirsam bit T5 logosu yapistiririm artik :)
  • Arkadaslar hala polestar uygulamasini yaptiran kimse yokmu? Merakla bekliyorum. Bir kisi yaptirsa memnun kalsa bende hemen yaptiracagim. Ama daha hic gormedim malesef

• Sn.ohbenezor yaptırdı sanırım o detayları paylaşır .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun yaptiriyorum polestar uygulamasini ve sensus 3.0 i yaptiriyorum. Sonuclari paylasirim denedikten sonra.

• İzlenimlerinizi merakla bekliyorum.

Hangi serviste yaptırdığınızı, ücretleri ve uygulama sırasında yetkili servis hakkında oluşacak izlenimlerinizi de paylaşabilirseniz çok faydalı olacaktır.
  • Selam arkadaslar, xc60 konusunda paylasmistim, burda da paylasayim. %20 guc %7 de tork artisi saglayan polestar uygulamasini gecen persembe yaptirdim, ustune 800 km uzun yol yaptim. polestarin sitesinde tork ve beygir gucu egrilerindeki degisiklik ile 0-100 hizlanma daki artis verileri mevcut. Ancak bence bu upgradein gercek etkisi elastikiyet verileri uzerine olmus. 0-100 deki yarim saniyelik fark pek hissedilir degil ama 90 dan sonraki ara hizlanmalar, sollamalarda farkedilir bir iyilesme var. Sahsi fikrim surekli istanbul ya da kalabalik bir sehir icinde arac kullaniyorsaniz bu upgrade kesinlikle gereksiz. Ama arada basip 300-500-800 km yapiyorsaniz bu upgrade kesinlikle gerekli.

3.0 upgrade ile gelen Trip stats da seyir halinde iken hicbir ise yaramayan 7 inchlik ekran icin biraz renk oluyor;

Polestar uygulamaları

Saved Photos-105 by Shereboy, on Flickr

• Bugun yaptirdigim guncellemeler ve polestar uygulamasi sonrasi fikrim. 3.0 guncellemesinde sadece seyir bilgi ekrani var ve aman aman guzel gelmedi. 50 tl olunca pek pahali degil. Cani sıkılan yaptirsin.

Polestar konusunda da ohbenezor rumuzlu arkadasin dedigi gibi kalkista cok etkisi yok ama ara hizlanma baya degisti. Sahsi fikrim % 30 hissedilir artis var gibi. Tavsiye edermiyim; evet ederim. Bodykit alacagina bunu yaptir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musposta -- 18 Temmuz 2012; 23:42:18 >
  • T4 icin de polestar yazilim var mi acaba? Varsa degerleri nedir?

• T4, D3 ve Drive motorlar için Polastar yazılımı maalesef yok.

Yazılımlar sadece 2.0T ve T6 motorlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musposta

Bugun yaptirdigim guncellemeler ve polestar uygulamasi sonrasi fikrim. 3.0 guncellemesinde sadece seyir bilgi ekrani var ve aman aman guzel gelmedi. 50 tl olunca pek pahali degil. Cani sıkılan yaptirsin.

Polestar konusunda da ohbenezor rumuzlu arkadasin dedigi gibi kalkista cok etkisi yok ama ara hizlanma baya degisti. Sahsi fikrim % 30 hissedilir artis var gibi. Tavsiye edermiyim; evet ederim. Bodykit alacagina bunu yaptir bence.

sayın musposta,
    bu polestar ürünü beyne atılan yazılım mı? yoksa box( motora takılan kutu) mı? polestarın sitesinde çok kısa sürede montajı yapılır falan diyor emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecz1281

quote:

Bugun yaptirdigim guncellemeler ve polestar uygulamasi sonrasi fikrim. 3.0 guncellemesinde sadece seyir bilgi ekrani var ve aman aman guzel gelmedi. 50 tl olunca pek pahali degil. Cani sıkılan yaptirsin.

sayın musposta,
    bu polestar ürünü beyne atılan yazılım mı? yoksa box( motora takılan kutu) mı? polestarın sitesinde çok kısa sürede montajı yapılır falan diyor emin olamadım.

Sadece Yazilim atiliyor. Hic bir sekilde takilan bir parca yok. Bu arada bu yazilim disindada hicbir performans artirici yok volvo bayilerinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecz1281

quote:

sayın musposta,

Sadece Yazilim atiliyor. Hic bir sekilde takilan bir parca yok. Bu arada bu yazilim disindada hicbir performans artirici yok volvo bayilerinde.

teşekkürler

• 2002 model 2.0 t ye de uygulanabiliyor mu?Bu kadar ilgi çekici bir konu hakkında çok az yorum olduguna göre ya gerçekten fazla bir faydası yok ya da çok prıblem çıkartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.