Bildirim
polarize cam almaya değer mi güneş gözlüğünde?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kendine ait araban varmı? -
yok -
sadece arabada değil ki bence her zaman daha rahat...
eğer bütçen uygunsa al derim...
bu normal
http://img508.imageshack.us/img508/1618/1polarizedpb3.jpg
buda polarize filtreli seçim senin:
http://img183.imageshack.us/img183/8162/77971866tv3.jpg
not: fotoğraflar için Hoparlor'a teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 24 Haziran 2007; 17:02:19 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute
yok
yoksa alma..o camların tek bir olumlu yanı vardır..araba kullanırken tünellere girince çıkarmak zorunda kalmassın..( normal camlı gözlükleri çıkarırsn çünkü önünü göremezsin iyice karartır)..sonuçta araba kullanmayacaksan tünel dışında kapalı bir ortamda takmak biraz kroluğa girer..yani dışarıdan öyle gözükür..güneş yok nediye gözlük takıyon gibisinden derler..
bu sebeplerden dolayı alma...ray ban lerde 100 kağıt oynuyo ..değmez yani..
edit::
@ozzye36 eminmisin o fotoların biri nin normal diğerinin polorize camlı olduklarından bana sadece kontrast ayarları ile oynanmış iki farklı foto gibi durduda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 24 Haziran 2007; 17:12:05 > -
quote:
Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute
yok
yoksa alma..o camların tek bir olumlu yanı vardır..araba kullanırken tünellere girince çıkarmak zorunda kalmassın..( normal camlı gözlükleri çıkarırsn çünkü önünü göremezsin iyice karartır)..sonuçta araba kullanmayacaksan tünel dışında kapalı bir ortamda takmak biraz kroluğa girer..yani dışarıdan öyle gözükür..güneş yok nediye gözlük takıyon gibisinden derler..
bu sebeplerden dolayı alma...ray ban lerde 100 kağıt oynuyo ..değmez yani..
edit::
@ozzye36 eminmisin o fotoların biri nin normal diğerinin polorize camlı olduklarından bana sadece kontrast ayarları ile oynanmış iki farklı foto gibi durduda..
evet eminim.
polarize camın dediğin gibi bir özelliğini ilk defa duydum.
Polarize cam ışığın cisimler üzerinden dağınık halde gelen ışınları kırar.
bu yüzden denizin dibi görülebilir. sıcakta bulanık görülen asfalt net görülür vb bu tip yansımalrı görmemizi engeller. ayrıca daha sağlıklıdır...
edit:
Polarize camlı güneş gözlükleri ise ultraviyole ışınları süzmenin yanısıra araba ön kaputu ve yol yüzeyi gibi düz yüzeylerde oluşan ışık parlamalarını süzerek daha kaliteli bir görüş sağlama özelliğine sahiptir. Ancak polarize camlarla LCD ekranlara belli bir açıdan bakıldığında ekran görüntüsünün kaybolabileceği araçlarında bu tür göstergeleri olan sürücüler tarafından akılda tutulmalıdır.
kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/335038.asp
Bende geçen gün aldım ama keşke polarize alabilseydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 24 Haziran 2007; 22:49:20 >
-
kesinlikle değer hocam. çok çok rahat. kapalı, hafif aydınlık bir mekana girdiğinde bile çıkarmayı unutabiliyorsun gözlüğü. -
araba için tavsiyesi olan var mı link filan verebileceğiniz malum yaz geldi arabayla dolaşırken gözlerimiz rahatsız olmasın -
Bak hocam..
Bende bu hafta polarize camlı bir güneş gözlüğü aldım...Karar verme aşamasındayken , elime aynı markanın bir polarize olanını,bir de polarize olmayanını alıp dışarı çıktım...
Etrafa baktım.. tahmin edilemeyecek kadar fark var..EN basit örnek ; Gündüz vakti karşıdan gelen arabanın içindekileri göremezsin..ama polarize camlı gözlüğü takınca
yansımaları değil,gerçek görüntüyü görüyorsun -
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Bak hocam..
Bende bu hafta polarize camlı bir güneş gözlüğü aldım...Karar verme aşamasındayken , elime aynı markanın bir polarize olanını,bir de polarize olmayanını alıp dışarı çıktım...
Etrafa baktım.. tahmin edilemeyecek kadar fark var..EN basit örnek ; Gündüz vakti karşıdan gelen arabanın içindekileri göremezsin..ama polarize camlı gözlüğü takınca
yansımaları değil,gerçek görüntüyü görüyorsun
+1142904758723250283482
-
Dostum bütçenin yetmemesi gibi bir durum olamaz. İlla ray-ban alacam dersen o ayrı tabi. Sana önerim gidp Polaroid alman. Zaten % 90 polarize camları polaroid üretiyor. Bizzat üreticisinden almak daha karlı tabi. Polaroid gözlük kullnıyorum polarize camlı ve 2-3 yıl evvel 120 ytlye almıştım şimdi 160 ytl sanırım . Çok da şık. Foto olmadığı için linkleyemiyorum ama Polaroid tavsiyemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 25 Haziran 2007; 1:07:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X