Şimdi Ara

Pokemon Tasoları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
24.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be keşke zamanında çöpe atmasaymışım.Bunlardan çok daha fazlası vardı.Koca çanta dolusu vardı bir boşaltıyordum yığın oluşuyordu tabii toplaması da baya zaman alıyordu onları
  • Meowth (#52)
    Bellsprout (#69)

satabilirim istersen :D
  • konuya girerken almayi dusunuyodum 500 lirayi gorunce vazgectim bu arada satis nasil oluyor basil yolluyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olsada ben alsam
  • Vay taso demek.benim bi arkadaşta vardı pringels kutularında saklıyor :-D isteyen varsa bi sorarım kendisine beyler :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top Trumps bütün serisi var,O kadar ediyosa satabilrim
  • digimon serisine 90 tl verebilirim
  • Kaç senelik sabrın sonu bu ? Hayırlı satışlar, pokemon tasolarıyla büyüdük valla
  • Looney tunes tasoların tüm serisi var bende hemde birçoğu yepyeni ilk günkü gibi valla çok iyi para verseler bile asla satma çocukluğumdan bir parça onlar. Ama sen bayağı bir birikim yapmışsın umarım istediğin fiyata gider ürünler.
  • ash ve diğer kahramanlar bende de vardı ama ne oldu bilmiyorum
  • Küçükken cipsten brock çıkmıştı bakkalde çok sevinmiştim. Mahallenin serserisi vardı, ya o tasoyu bana verirsin ya da seni döverim demişti. Bende vermiştim Küçüklüğün kıymetini bilmek para getiriyormuş. İyi satışlar
  • beyler taso 3 ve taso tv serileri var elimde. bide anladığım kadarıyla dev ash bayagı popüler buralarda ondanda var bir iki dev tasoyla beraber ilgilenenler pm atsın;)
  • ooooo bunlardan bizim evde kutularca dolusu var bende satmaya kalksam köşeyi dönerim heralde ama onlar benim çocukluğumu hatırlatıyor o yüzden satmakta istemiyorum herşey para değil
  • elinde taso olupta satmak isteyen varsa alabilirim :)
  • Vay be bu kadar para ettiğini görünce içim cız etti. Koca poşet dolusu digimon, pokemon taso serimi annemin attığı günü hatırlıyorum.
  • Ulan Sabahtan akşama kadar taso kökerdik arkadaşla bilseydik bu işte para olcağını atmazdık tasoları çok üzülüyorum
  • Bunlarda çipetpet ama lezzetli çipetpet değil :D
  • sağlam arşiv valla zamanında evin her tarafı tasoyken şimdi arasan bi tane yok
  • Çok iyi ya çocukluğumu yedi bunlar :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.