Şimdi Ara

Pokemon Tasoları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
24.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimdeki tasolar satmak isteyen varsa eksiklerim var taso alınır
    Pokemon TasolarıPokemon TasolarıPokemon Tasoları

• benim elimdede baya taso var ama takas düşünüyorum daha çok elinde olupta satmak isteyen varsa paraylada alabilirim :)
  • Bir an olsun çocukluğuma gittim. Duygulandımmmmmmmmmmmm

Yemin ediyorum bu pokemon tasoları ile geçirdiğim güzel günlerin zevki, heyecanı şimdiki son sistem PC lerde, oyunlarda bile yok.....
  • Merak ettigim bir konu var onu sormak istedim taso 1 ve 2 de kac adet taso mevcut ? Bide jet, dev, ozel koleksiyonda ? Bilen varsa cevap yazarsa sevinirim arkadaslar 3 ve tv tam seri elimde var 2 ve 1 de cok az eksik var sinirsiz dev taso alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam ders çalısmıyorum diye bütün tasolarımı futbolcu kartlarımı çöpe atmış bendede yüzlerce vardı
  • Roket takımını buldunmu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

Roket takımını buldunmu :D

Öhömm Kim demiş yok diye...

Pokemon Tasoları
    Pokemon Tasoları
    Pokemon Tasoları
    Pokemon Tasoları
    Pokemon Tasoları

• Dostum bunlar sahte değllerse , yabancı tasolardır büyük ihtimalle :D yoksa roket takımının dev tasosunu hiç görmedimde :D

• quote:

Dostum bunlar sahte değllerse , yabancı tasolardır büyük ihtimalle :D yoksa roket takımının dev tasosunu hiç görmedimde :D

Sahte değiller orijinaller fakat tabi ki yabancılar, bizde pokemon serüveni kısa sürmeseydi bizde de çıkacaklardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Dostum bunlar sahte değllerse , yabancı tasolardır büyük ihtimalle :D yoksa roket takımının dev tasosunu hiç görmedimde :D

Sahte değiller orijinaller fakat tabi ki yabancılar, bizde pokemon serüveni kısa sürmeseydi bizde de çıkacaklardı.

Yabanci tasolara pek ilgi gostermiyorlar ama bunlar kimsede olmadigi icin birilerinin ilgisini cekebilir bendede 2007 yilinda cikan pokemon tasolar var yabanci

• bu tasolari bulmakta cok zorlanicaksin gibi koleksiyonunun resmini de atarsan bi gorelim

• quote:

Orijinalden alıntı: peace19

quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Yabanci tasolara pek ilgi gostermiyorlar ama bunlar kimsede olmadigi icin birilerinin ilgisini cekebilir bendede 2007 yilinda cikan pokemon tasolar var yabanci

Selamlar sizde galiba baya taso var bana şu tasolar lazım, her türlü takasa da girerim parayla da alırım. Haberiniz olsun

200 misdravus
    211 qwillfish
    215 sneasal
    218 slugma
    219 maccargo
    222 corsola
    228 houndor
    236 tyrogue
    240 magby
    245 Suicune
    196 espeon
    197 umbreon
    243 raikou
    246 larvitar
    247 pupitar
    248 tyranitar

Misty ve Brock tasolar
    Misty ve brock tv tasolar

• Foruma acilan yeni konuya bakarsaniz tasolarinizi bedavaya sattiginizi anlarsiniz

• Siz hemde 1 2 3 serisinden 2 tane 500 e , 2 tanede tv serisinden 200 e sattınız :D bu adamlar kafayı sıyırmış

• gıcır gıcır tasolar vay be.o halde tutmak gerçekten çok zor benimkiler iki oynayınca hemen yıpranıyodu rengi filan gidiyodu o yüzden kimseye elletmiyodum
  • sırf sorması açısından elimde 1-2 tane nadir bulunduğunu düşündüğüm taso var.Şu hareketli olanlardan(örneğin ash geriliyor birinci hareket ash hızlanıyor ikinci hareket ve ash fırlatıyor üçüncü hareket) yani özetle sallayınca hareket eden tasolardan var.Ash brock misty 3 lüsü ve bir 20-30 tane daha var.Bu hareketli ashlerin bir değeri var mı varsa ne kadardır?Gerçi satmam hayatta da ne bileyim tanesi 200-300 liraysa belki fikrim değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

sırf sorması açısından elimde 1-2 tane nadir bulunduğunu düşündüğüm taso var.Şu hareketli olanlardan(örneğin ash geriliyor birinci hareket ash hızlanıyor ikinci hareket ve ash fırlatıyor üçüncü hareket) yani özetle sallayınca hareket eden tasolardan var.Ash brock misty 3 lüsü ve bir 20-30 tane daha var.Bu hareketli ashlerin bir değeri var mı varsa ne kadardır?Gerçi satmam hayatta da ne bileyim tanesi 200-300 liraysa belki fikrim değişebilir

Tv taso serisi 250 tl kardesim ve icinde ash ve misty mevcut :) malesef o tasolar bekledigin kadar yuksek fiyatta degil hatira olarak durmasi sende daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: peace19

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

sırf sorması açısından elimde 1-2 tane nadir bulunduğunu düşündüğüm taso var.Şu hareketli olanlardan(örneğin ash geriliyor birinci hareket ash hızlanıyor ikinci hareket ve ash fırlatıyor üçüncü hareket) yani özetle sallayınca hareket eden tasolardan var.Ash brock misty 3 lüsü ve bir 20-30 tane daha var.Bu hareketli ashlerin bir değeri var mı varsa ne kadardır?Gerçi satmam hayatta da ne bileyim tanesi 200-300 liraysa belki fikrim değişebilir

Tv taso serisi 250 tl kardesim ve icinde ash ve misty mevcut :) malesef o tasolar bekledigin kadar yuksek fiyatta degil hatira olarak durmasi sende daha iyi

zaten yenilme(ütülme) korkusuyla hiç oynamamıştım hayatta satmam :) güzel seriydi bence patchlenmiş bir taso serisiydi zor aşınıyordu.

• 5 karakter tasosu var ise resimlerini paylasırmısın. sende tam nasıl olsa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.