pokemon go hesabı satın alınır.
içinde yüksek level shiny legendary vs bulunan hesabını satmak isteyenler dm atabilir. fiyatıyla beraber hesabınızı özet geçerseniz sevinirim.
ortak ağa yeni bilgisayar bağlama
merhabalar. hazırda kullandığımız bilgisayarlar servera bağlı yazıcıyıda ortak kullanabiliyorlar. fakat yeni aldığım bilgisayarımı bu servera nasıl bağlayacağımı bulamadım. konuyla alakalı tecrübemde yok. 0 dan kurulum yapsam internetten bakarak yapıcam fakat hali hazırda kurulu servera nasıl bağlancağımı bir türlü bulamadım. yardımcı olacak veya yönlendirebilcek biri var mıdır ?
Mimari işler için kasa ve monitör önerisi
60k Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. 2k'da oyun oynamak ve ufakta olsa yayın yapmak için bir bilgisayar topluyorum. Aşağıdaki 3 parçayı satın aldım çok uyguna fakat geri kalan bileşenlerim hala eksik aklımdaki soruları ve isteklerimi ufak bir şekilde anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim. şunu da belirtmek istiyorum ki uzun bir süre kullanmayı planladığım için biraz kalite için fiyattan ödün verilebilir f/p olsun diye çok dandik parçalar almak istemiyorum.
Okumaya üşenenler için özeti buraya yazayım yukarıdaki 3 parça satın alındı onun üstüne
1-)Anakart
2-)Ekran kartı
3-)Kasa-Psu
4-)Sıvı Soğutucu hem 360 hem 240 kasaya göre hangisi sığıyorsa onu alıcam.
önerileri lazım.
üşenmeyenler için açıklamalarım;
1-) Anakartla ilgili bir çok sıkıntılar okudum z790 düşünüyorum fakat başka modellerde olabilir önereceğiniz. okuduğum sıkıntılar ise internetin sürekli kopması ve ramlerden dolayı stabil olmayan sistemler bunlara göre açıklayarak uygun bir anakart önerirseniz çok sevinirim. Asus ve Msi(tomahawk modeli) görüntü olarak hoşuma gidiyor ama çok daha iyi bir seçeneğim varsa görüntüden feragat edebilirim.
2-) ekran kartı 4080 düşünüyorum fakat 4070ti da alabilirim. Marka ve model olarak ne seçmeliyim yönlendirirseniz sevinirim whinecoil sıkıntısı yaşamak istemiyorum ve çok çirkin gözüken bir ekran kartıda istemiyorum.
3-) kasa olarak(SİYAH) nzxt h7 flow düşünüyordum fakat tr'de bulamadım şu anlık 2 hafta sürem var eğer h7 bulamazsam corsair4000d veya nzxt h5 flow alabilirim. h7'ye göre küçük kasalar olduğu için 360 sıvı soğutucu sığmıyor 240 almak zorundayım diye biliyorum emin olmamakla beraber. Bundan dolayı eğer h7 bulursam diye 360mm bir adet eğer bulamaz da küçük kasalara yönelirsem diye 240mm bir adet sıvı soğutucu tavsiye ederseniz sevinirim. Ayrıca kasa için alternatif önerilerinizi de alabilirim şık ve sade ve sessiz bir kasa istiyorum.
4-) güç kaynağı bu konuda çok kararsızım kaliteli uzun bir süre götürcek sessiz bir psu önerirseniz sevinirim. corsairi çok öneriyolar(desteğinin sıkıntılı olduğunu duydum) bende evgayı çok seviyorum fakat türkiyede her modeli bulunmuyor. Hem marka model olarak hem de kaç W kullanmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
50.000₺ sistem tavsiyesi
2K monitör ile oyun için yüksek FPS alabileceğim uzun ömürlü bir sistem toplamak istiyorum. Sessiz çalışması için kasaya ve fanlara fazladan bütçe ayırmaya hazırım yüksek sesli kasa gerçekten çok yorucu oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe sadece kasa için 50.000 ₺.
Öneriler üzerine böyle bir sistem yaptım yorumlara ve alternatiflere açığım. ddr5 ile ilgili kafam karışık şimdiden anakartı vs ddr5 e göre almak daha mı mantıklı olur bilemiyorum.
GPAY'den Uzak Durun
GPayin nasıl rezil ve insanların hakkını yiyen bir firma olduğundan bahsetmek istiyorumki başka insanlarda bunlara bulaşıp zaman ve para kaybetmesin.
Bynogame'e para yatırmak istedim aracı firma gpay olduğu için para ordan geçiyor bynogame'e gitmeden. Parayı havale yaptıktan sonra beni aradılar, kimliğimin fotoğrafını ve bir kağıda onay verdiğimi yazıp imza atmamı istediler. Ben de kimliğimi atabilceğimi ancak imzayı pdf olarak yollayabilceğimi bilgisayar üzerinden imza atabilceğimi belirttim o an evimde kalem olmadığını ve pandemiden dolayı dışarı çıkmanın yasak olduğunu söyledim. Ancak bunu kabul etmediler kimliğimin fotoğrafını ve bilgisayar üzerinden imzamı kabul etmeyip kalem kağıdınız yoksa işleminiz iptal edilcek ve 3 iş günü içerisinde paranız geri iade edilcektir dediler Bu prosedürün her ne kadar saçma olduğunu düşünsemde ve bunların hiç biri para yatırılmadan önce söylenmemiş bir yerde belirtilmemiş olsada el mecbur kabul ettim.
Olayda bundan sonra başlıyor benden IBAN numaramı aldıktan sonra aradan 3 günü bırakın 1 hafta geçti nerdeyse arkadaşlara uzun uğraşlar sonunda ulaştım ve aldığım cevap "IBAN numaranız eksik olduğunda ödeme yapamıyoruz". İlk şokumu burada yaşadım zaten 1 hafta geçmiş üzerinden ve ben arayıp sormasam parayı kasaya atıp ne arayacaklar ne soracaklar heralde. Üstüne tekrar IBAN'ımı verdim 2. defa aradan yine 1 haftaya yakın bir süre geçti yine ne gelen para var ne arayan ne başka bi'şey bugün tekrar aradığımda ise dalga geçer gibi biz hep bu işleri yapıyoruz paranız tabiki birkaç gün içinde iade edilcek dendi ortada tabiki hala ne gelen ne giden bir para var hala bekliyorum. 3 gün içinde iade ediceklerini söyledikleri parayı nerdeyse 3 haftadır alamadım ve hala bekliyorum.
Özet: Paranıza çeşitli bahanelerle el koyup uzun süre boyunca sizi oyalaya oyalaya o parayı bünyesinde tutan bu paraları bünyesinde biriktirip kullanarak para kazandığını düşündüğüm, dolandırıcı olma ihtimalini yüksek gördüğüm bir şirket. 3 günde iade ediceklerini söyledikleri parayı yaklaşık 3 haftadır alamıyorum ve hala bekliyorum para gelicek mi ondan da şüpheliyim.
Televizyon Duvar Askısı (Yardım Lazım)
|
Mikrofon, Kulaklık, Ses Kartı
|
silinebilir
|
S>M9 Bayonet Doppler P2
|
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 872
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.419 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic