Şimdi Ara

Pokemon Tasoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
24.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3r02 -- 17 Aralık 2019; 20:46:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bazıları pahalı , bazıları ise ucuz :)) pokemon tasolar tanesi 1.5 -2 ideal fiyat , seriyede 500 demişsin edermi eder, fakat o 75 ne kardeşim :D 50 nedir ??
  • satma hocam lütfen satma elimde olsa 1000 lira verseler satmam o pokemon serisini
  • anılarım depreşti bi tuhaf oldum
  • Satma benden haber bekle alicam Pokémonların hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke atmasaydım zamanında 1 çanta vardı
  • Vayyy bee.... Çocukluğum bir anda gözümün önünden geçiverdi. Duygulandımm

Kardeş bişey sorabilir miyim? Siz bu tasoları bu zamana kadar saklamayı nasıl başardınız? Ve hepsi de gıcır gıcır. Vallahi tebrik ederim.
    :D :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    5 yıl önce açıldı
    Looney Tunes Taso Basımı..
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hey gidi ya, zamanında bir torba vardı atmıştık sonra
  • hayırlı satışlar bi geçmişe gittim geldim :)
  • Helal olsun. Bide bunlar fazla olanlar demişsiniz. Naptınız market mi soydunuz her gün ?
  • hayırlı satışlar.
    Konuyu dagıtmak istemem ama bu tasolar cips'lerden çıkmıyor mu ? nasıl bukadar tasoyu biriktirdiniz ? cips alarak mı ? yoksa paket halde toys shop'larda filan satılıyor mu ?
  • Arkadaşlar ben kaç aydir taso ariyorum çok az miktarda var izlenimlerimden şunu gördüm zamanında büyük toplu satışlar olmuş çok ucuza poşet poşet satmışlar işte o zamanında tasoları toplayan bir grup var onlar şimdi satış yapıyor :D bu arkadaşı tanımıyorum oyle yapmiştir diyemem ama boy bir grup olduğunu resmen tespit ettim çünkü çok yönlü aradım ben kafadan atmam.. neyse olay budur.

birde unutmadan zamanında küçükken atmayıp biriktiren kişilerde var onlara haksızlık olmasın ben sadece gördüğümü söyledim. herkese iyi geceler.

not: buarada bu arkadasdan taso aldim şua güzel gidiyor arkadaşa tsk ederim.
  • tv tasolarda tekli satış yapıyormusun ?
  • Valla 2 gün önce çocukluktan kalma oyuncakların olduğu sandığı açtım tasolarım çıktı 2 gündür heves ettim seriyi tamamlama kararı aldım. İlk seri tamam , tv taso serisinde 14 tane eksik var birde looney tunes 88 tasoluk seriden 14 eksik var. Ebay'e yöneleceğim artık eğer elinde olup satmak isteyen olursa tekli şekilde bana pm atsın
  • Hahahaha top top trumps 25lira

• Hahahaha top top trumps 25lira
    bende hepsi var kucukken bagimlisiydim 17liraya aliyordum.

• Nasıl bu kadar temiz kaldılar hiç mi oynamadın mübarek
  • takip , bendede dev ash tasosu vardı iyi ya bi kulaklık parası çıktı. Bu arada özel koleksiyon lugia mevcut bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 25 Nisan 2013; 16:57:23 >
  • param olsa hepsini alırdım ben de eski anılar depreşti şimdi
  • yıktı benı bu konu herseriden 2 tane bı oynanmıs bıde gıcır tabir edilen serilerim vardı butun harclıklarımı bunlara yatırırdım genclıgımı yedı bu hatta annem bana ıyılık olsun dıe tasınırken atmıstı hepsini annemin üzerine yürümüştüm gözüm dönmüştü ah anılar ah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.