Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.290
Cevap
184
Favori
1.157.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben indiremiyorum hala hipstoreden, bende mi sorun var sadece?
  • Tr ye gelecek mi artık yeter? Koskoca ünide 1 stop var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_s64 kullanıcısına yanıt
    Chansey rare pokemon öyle kolay bulunsaydı tabikide onu kasardı insanlar. 1 aydır oynuyorum hala chansey göremedim egg den düşmedi vs. O chansey baya düşük gelmiş biraz daha yüksek gelmiş olsaydı hp yi o zaman gör. 400 küsür hp si olan chansey görmüştüm. CP si zaten genel olarak düşük bi pokemon
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Dun 5 km lik yumurtadan 96 lik caterpi cikti.

2 km lik yumurtadan 300 kusurluk pikachu cikti Simdi oyunu daha cok sevdim iste.Pikachu cikmiyor diye uzuluyordum cok iyi oldu bu.

Ben gecen gun 412 lik pikachu kacirdim 10 tane ultraball kullanip bugun 2 tane pikachu yakaladim ama dusuk guclu ama abra yakalamaya calisinca hep kaciyor 20 tane abradan 10 tanesini anca yakalamisimdir

• Chanseyi hastane bahçesinde yakaladım sağlığı 217

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Chansey rare pokemon öyle kolay bulunsaydı tabikide onu kasardı insanlar. 1 aydır oynuyorum hala chansey göremedim egg den düşmedi vs. O chansey baya düşük gelmiş biraz daha yüksek gelmiş olsaydı hp yi o zaman gör. 400 küsür hp si olan chansey görmüştüm. CP si zaten genel olarak düşük bi pokemon

Chanseyi gec jigglypuff a ne dicez:)
    4 tane yakaladjm jigglypuffdan 3 u bugun sadece

• Ben şuan girebiliyorum sorun yok.

Redditte sıkıntı yaşanlar da azınlıkta. Bazıları hileciler banlandı yada bazıları server sorunu yaşıyor diyor.

İlk ban dalgası geldiyse hohoo
  • Ben oyunu indiremiyorum arkadaşlar, iOS için hipstore harici alternarif apk var mı?
  • Hesabına giremeyenler, yeni gir google hesabı ile giriş yapmaya çalışsın bakalım girecek mi girmeyecek mi ?
  • 3 hesabım var. 2 sine girebilirken diğerine giremiyorum. Server hatası veriyor. Sorun ne olabilir?
  • Sıkıntı yok oyuna giriyor bende.
  • s_s64 kullanıcısına yanıt
    11 tane pikachu yakaladım (2 tanesi yumurtadan çıktı biri 2km) 490 lık pikachu var elimde. Evolve yapacak kadar candy var IV değeri ise %92. Yapsam mı acaba
  • Ben hiç daha ban yiyen görmedim. Ban yiyen oldu mu hiç? Ayrıca oyuna giremiyorsanız muhtemel sebebi oyun içinde küçük güncelleme yapılıyordur. Ben oyuna ne zaman giremesem mutlaka bir güncelleme geldi. Ayrıca oyunlar güncel mi? Hipstore vs. gibi yerlerler indirilen appler bazen engelleniyor sanırım. 2 kere oyuna girememe sorunu yaşadım. En son yeni zellanda üzerinden hesap açıp app storedan indirdim. Artık problem yaşamıyorum.
  • Reddit'te perma ban yiyenler olmuş. Sırayla hesapları oyunda bırakıp erişim engellenmiş durumda. Burdan da ban dalgası başlanmış.
  • Wigglytuff 1312 Cp 183 hp 12/120 atak XS. Fena iş yapıyor

• Redditte baya ban muhabbeti dönüyor, çıkar akşama kadar kokusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Wigglytuff 1312 Cp 183 hp 12/120 atak XS. Fena iş yapıyor

183 hp is yapmazmi hic ataklarida guzel super...
    Ben az once 1038 lik venomoth i perofa gonderdim 732 lik venomoth daha iyiydi cika cika 5 e 25 ataklar cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 12 Ağustos 2016; 13:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

11 tane pikachu yakaladım (2 tanesi yumurtadan çıktı biri 2km) 490 lık pikachu var elimde. Evolve yapacak kadar candy var IV değeri ise %92. Yapsam mı acaba

Yapıştır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

Ne guzel bende olsa direk evolve ederim
    En azindan bitane raichu olur elimde:)
    Benim ikitane pikachum var hic birini profa gondermicem dursunlar nasilsa oyunun en anlamli pokemonu pikachu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Redditte baya ban muhabbeti dönüyor, çıkar akşama kadar kokusu

çok kişi banlandı o sebepten :D
  • 
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.