Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
55 Misafir (40 Mobil) - 15 Masaüstü40 Mobil
5 sn
38.290
Cevap
184
Favori
1.155.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

ban falan yok hesabına giremeyenler de bir süre sonra giriyor, server problemi var gibi. ama gece yeni bir softban geldi, pokestoplardan item&exp geliyor ama pokemon yakalanmıyor. bunun çözümü yok şimdilik

Ban yok olsa ben giderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

11 tane pikachu yakaladım (2 tanesi yumurtadan çıktı biri 2km) 490 lık pikachu var elimde. Evolve yapacak kadar candy var IV değeri ise %92. Yapsam mı acaba

Ne guzel bende olsa direk evolve ederim
    En azindan bitane raichu olur elimde:)
    Benim ikitane pikachum var hic birini profa gondermicem dursunlar nasilsa oyunun en anlamli pokemonu pikachu:)

oyuna başladığınızda ilk 3 pokemondan birini yakalamayıp yürüseydniz biraz pikacuyu görürdünüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

11 tane pikachu yakaladım (2 tanesi yumurtadan çıktı biri 2km) 490 lık pikachu var elimde. Evolve yapacak kadar candy var IV değeri ise %92. Yapsam mı acaba

Ne guzel bende olsa direk evolve ederim
    En azindan bitane raichu olur elimde:)
    Benim ikitane pikachum var hic birini profa gondermicem dursunlar nasilsa oyunun en anlamli pokemonu pikachu:)

oyuna başladığınızda ilk 3 pokemondan birini yakalamayıp yürüseydniz biraz pikacuyu görürdünüz :D

Iste onu ilk bastan nerden bilicektim ki:) hem zaten bilsem bile kalkip ozellikle onun icin yurumezdim sadece dedigim gibi bi yere giderken yol ustunde cikarsa anca :) gecen hafta nevsehirdeydim kaldigim otelde pokestop vardi odamda yattigim yerden poke top topluyordum bi ara 290tane poke topum vardi bastim lure modulleri pokemon topladim hep:) can taslarini siliyordum boyna poke toplarina yer acmak icin evinden pokestop gorenler cok sansli:)

• 20 oldum, bastim lucky eggleri, evolve lara giristim. 22 oldum bitince tum evolvelar, daha 30 a yakin evolve um daha duruyor. 22 olunca hayat hic degismedi. ara sira 1000 cp ustu bir seyler ciksa da mutlu olsak
  • Allah'ını seven ios için bir apk atsın dünden beri oyunu indiremedim.
  • server durumlarına bakarken server listesinde Turkey yazısı gördüm acabaaa????

www.mmoserverstatus.com
    Pokemon GO Server status! Check if it's down
    http://www.mmoserverstatus.com/pokemon_go

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

server durumlarına bakarken server listesinde Turkey yazısı gördüm acabaaa????

http://www.mmoserverstatus.com/pokemon_go

Bayağıdır var zaten
  • pikachu bu oyunda vasat bir pokemon. Olabilecek max cp'si 2000. Çok kasmana gerek yok.
  • sanırım bazı hesaplar farklı serverlarda tutuluyor ve o server da hata varsa giriş yapılamıyor.
  • Oinu kullanıcısına yanıt
    Hocam o bir haber değil; Banlanmasını istediğiniz, hile yaptığını düşündüğünüz oyuncuları bize şu formdan bildirin diyor. Hep vardı.
  • FettyWap F kullanıcısına yanıt
    O zaman server sorunu. Niantic adam olmaz.
  • Şuan oyunun güncel versiyonu kaç?oyun gezer de yazan gelişmelerin hicbiri bende yok.mesela yakında ki pokemonlarin arka planina ip ucu olmasi icin bulundugu yer ile ilgili ufak resim eklemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Şuan oyunun güncel versiyonu kaç?oyun gezer de yazan gelişmelerin hicbiri bende yok.mesela yakında ki pokemonlarin arka planina ip ucu olmasi icin bulundugu yer ile ilgili ufak resim eklemişler

oyun Trkiyede çıkmadığı için o resimler görünmüyor.Güncel sürüm: 0,33,0
  • Teşekkürler hocam.

• Permabanlar hayırlı olsun sonunda milletin istediği oldu
  • 3 hesaptan asıl hesabıma giremiyorum failed to get data from the server..Bakalım akşama kadar düzelcek mi yoksa perma mı
  • s_s64 kullanıcısına yanıt
    onun özelliği hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam 24 oluyorum 10k falan exp kaldı, birde amacım 3-4 tane pokemonun evolve için azcık candysi kaldı onları bulup yakalıcam. Ertesi günüde luck egg ile evolve hype
  • Ya beyler oyun evde falan oynarken gayet güzel ama Sultanahmet gibi bir yere gidince kasmaya başlıyor. Sizin de başınıza geliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.