Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlasilan severlar tam gocmus iyi bari

• beyler 4s im var oyunu açıyorum atıyor genelde , pokemon tıkladığımda direk atılıyor yada bir kuleye tıkladığımda

çözümü ne acaba

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 14 Temmuz 2016; 22:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bende bi soru sorayim. Gymlerde cpsi cok yuksek olanlar var. Buralarda savasarak kazanmak mumkun mu ? Mesela gymdeki pokemonun cpsi 1100 bendeki ise 300 en fazla denemedigimden sonuc ne olur bilemiyorum ? Ya da bi taktik var midir

çok aşırı zor

ama 200 cp felan yenilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Fake gps iosta var mı hocam? Nasıl yapılıyor

Fakegps için jailbreak yapman lazım.
  • serverlar uctu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Fake gps iosta var mı hocam? Nasıl yapılıyor

Fakegps için jailbreak yapman lazım.

Yo jailbreak olmadan da yapılabiliyor.
  • Oyun hiçbir pokemonu yakalamama izin vermiyor bıktım buglardan. Geziyorum buluyorum pokemonu poketop atarak yakalıyorum fakat yakalanınca donuyo hiçbişey olmuyo kapatıp açınca pokemon kayboluyo deliricem. Beta falan anlarım da geçen güncellemede böyle olmuyodu bari adamakıllı update yapın

• Iyıki cikmadım bugun -.- sunucular patates

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralim çok bozuk babam aradı dukkandan bir saat erken çıkarak pokemon aramaya gittim diye benim edecekken utanacağım kufurler etti Allah bize hidayet verecekmiş oyun peşinde elektronik peşinde koşuyormusuz beyler o kadar zoruma gittiki anlatamam 21 yasındayım arkadaslarım orda burda tatilde resimler videolar atıyorlar ben eşek gibi kendimi bildim bileli çalısıyorum bugune kadar bir istediğimi duzgun yapamadım kardeşimle kardeşim istediklerini yapamadan zaten vefat etti gitti acısı içimde işten cıktım bir saat erken 5 gibi parka gittim saat 7 de evdeydim ustumu değişip spora gittim saat 9.30 da spordan cıkacakken beni arayarak küfretti serserinin önde gideni olmusum :) sebep bu saatte spordayım boş işlerle uğrasıyormusum sebep pokemon aramak paran yoksa hiç bir şey olmazmıs ama su an param var ve mutlu değilim çunku cocukluğumu bile hatırlayamuyorum kardeşimle beraber izlediğim şeyi bilr yad edemiyorum spora bile gidemiyorum sabah yedide kalkıyorum 5 e 6 akafar calısıyorum spora gitmek için hangi zaman kalıyor arkadaslar iki saat yuruyorum diye yediğim laflara bakın bu bir hastalıkmıs kendisi su an köyde bayramda gitti brn okul kapandığından beri tatil yapmadım diyecek çok şey var ben susuyorum suraya yazdıklarım yazmadıklarımın yuzde biri sadece oyunu silicem galiba ne diyeyim ne yapayım gerçekten iyi oldukca sustukcs daha kötu oluyor ne diyeyim ben

• Hayret pokemonu yakalayıp tecavüze kalkıştı haberi henüz çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgrod

quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

İster inanın ister inanmayın oyun 1 ay içinde yasaklanacak.Bu böyle gitmez.

EDİT:Sadece Türkiyede değil bence birçok ülkede yasaklanacak.Birçok olay oldu.Yasaklanmaması için sebep kalmadı.

Niye yasaklansın oyun kardeş geçerli bir sebep söyle bana? Kim öldü kim yaralandı kim kediye pist pist dedi?

http://m.teknokulis.com/haberler/guncel/2016/07/11/pokemon-go-oynarken-zincirleme-trafik-kazasina-sebep-oldu

CHIP Online
    Silahlı hırsızlar Pokemon Go'cuların peşinde!
    http://www.chip.com.tr/haber/silahli-hirsizlar-pokemon-gocularin-pesinde_63897.html

Webtekno
    Pokemon GO'yu İnsanları Soymak İçin Kullanan 3 Zanlı Aranıyor!
    http://www.webtekno.com/oyun/ne-oyunmus-be-pokemon-go-yu-insanlari-soymak-icin-kullanan-3-zanli-h18494.html

www.teknokulis.com/haberler/oyun/2016/07/07/pokemon-yakalamak-isterken-kopruden-dustu-ve-oldu

Daha saymaya gerek var mı?Oyuna bende bayılıyorum ama bence yasaklanmalı.İleride daha büyük sorunlar doğuracak bu oyun.

• An itibariyle kadikoy
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Adına üzüldüm, redditte babanın biri konu açmış, pokemon go sayesinde çocuğumu geri kazandım diye. Muhabbetimiz yoktu vs vs simdi beraber pokemon avlıyoruz falan demiş. Birde Türk babalara bakıyoruz tek dertleri iş iş iş. Hayatımız işle geçecek anasını satayım. Benimkide öyleydi ama pokemon go çıkınca tek lafını etmedi işin, hep dışardayım zaten adam evden kovmak için bahane arıyordu iyi oldu diyor oyun djdşjkkşdj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim hocam sağolun oyunu silicem sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Moralim çok bozuk babam aradı dukkandan bir saat erken çıkarak pokemon aramaya gittim diye benim edecekken utanacağım kufurler etti Allah bize hidayet verecekmiş oyun peşinde elektronik peşinde koşuyormusuz beyler o kadar zoruma gittiki anlatamam 21 yasındayım arkadaslarım orda burda tatilde resimler videolar atıyorlar ben eşek gibi kendimi bildim bileli çalısıyorum bugune kadar bir istediğimi duzgun yapamadım kardeşimle kardeşim istediklerini yapamadan zaten vefat etti gitti acısı içimde işten cıktım bir saat erken 5 gibi parka gittim saat 7 de evdeydim ustumu değişip spora gittim saat 9.30 da spordan cıkacakken beni arayarak küfretti serserinin önde gideni olmusum :) sebep bu saatte spordayım boş işlerle uğrasıyormusum sebep pokemon aramak paran yoksa hiç bir şey olmazmıs ama su an param var ve mutlu değilim çunku cocukluğumu bile hatırlayamuyorum kardeşimle beraber izlediğim şeyi bilr yad edemiyorum spora bile gidemiyorum sabah yedide kalkıyorum 5 e 6 akafar calısıyorum spora gitmek için hangi zaman kalıyor arkadaslar iki saat yuruyorum diye yediğim laflara bakın bu bir hastalıkmıs kendisi su an köyde bayramda gitti brn okul kapandığından beri tatil yapmadım diyecek çok şey var ben susuyorum suraya yazdıklarım yazmadıklarımın yuzde biri sadece oyunu silicem galiba ne diyeyim ne yapayım gerçekten iyi oldukca sustukcs daha kötu oluyor ne diyeyim ben

Okurken nefessiz kalıp ölecektim. Araya bir nokta,virgül ne bileyim bir şey koy.

• Hocam Kadıkoy, pokestop bakımından doygun mudur? ?

• Bu oyundan kaynaklanan ciddi trafik kazaları bekliyorum, 10 dk yürümeye üşenen göbekli oyun hastaları içinse iyi bir güdüleyici olabilir en azından yürüyüş yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 14 Temmuz 2016; 22:58:45 >
  • Arkadaslar yerde kucuk beyaz daireler oluyor onlar nedir? Üstüne geliyorum bir sey olmuyor?

Ayrica bazen pokemon yakalayınca oyun takılıyor kapatip aciyorum pokemonu yakalamisim ama exp gelmiyor var mi bu sorunun cozumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.