Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doygun hocam saatlerce lure basildigi oluyor artik pokemon yakalamaktan yoruldum. Rihtimda su pokemonlari icerde normal pokemonlar kafaya gore takiliyorsunuz. Besiktasa gecip orda da toplama yapilabilir ama en yogun lure mekani kadikoy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kasabada olunca kimse pokemon bilmiyor pokemonlar bana kaldı
    Pokémon GO [ANA KONU]
  • note 4 u root lasam fake gps calisirmi bilen varmi

• yldrmakshr Y kullanıcısına yanıt
    Sizi sabaha suriyeliler kurdeleyle süslenmiş hediye paketiyle uğurlarlar.Aman diyim dışarda kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bzen oyun aşırı tilt ediyor.
    Pidgeotta top atıyorum çıkıyor 2.kez atıyorum tam yakalıcak oyun donuyor.
    3 kz tekrarladı aynı şey.

Ama samsunda rus pazarı ve site caminin oralar çok iyi.
    Sayısız ubat caterpie 2 3 eeve growlithe mankey vulpix odiş tentacool poliwag venonat geodude ve paras yakaladım.
    7 level oldum bu arada.

Bir bana denk gelmedi güzel olanlar o çevrede. :D

• ooo sahile inmek lazım bi ara ama insana zor geliyor mavi takım olayım bende cok stop ne oluyor anlamadım
  • bu gece 5-10 arası gym alıp parayı toplamayı planlıyorum :D
  • gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    oyun ülkemize gerçek anlamda ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekBrown

Gençler iphone'a yüklemek için yeni zelandaya falan geçirmek gerekiyormuş hesabı, ama güvenlik kodu falan hatalı dedi geçiremedim nasıl yapıyoruz bilen biri anlatırsa sevinirim. Bir de app store'a gelince babalara gelir miyiz boşu boşuna oynamayalım o zamana kadar ?

iPhone'unuzdan aşağıdaki linki açın ve uygulamayı indirin.

daha sonra; Ayarlar – Genel – Aygıt Yönetimi – güveni seçin.

İşlem bu kadar oynayabilirsiniz.

• insani çileden çıkarıyor bu bug olayı kapanma olayı nedir abi ya bi oyun yapıyolar arkasına bakmıyolar ne kadar düşüncesizler
  • Yeni başlayacak arkadaşlar hiç bulaşmayın şuan 5 para etmez oyun habire kitleniyor poke topu atinca donuyor gym savaşları başlamıyor vs vs uzar da gider. Düzelene kadar siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 14 Temmuz 2016; 23:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Orijinalden alıntı: Balgrod

quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

İster inanın ister inanmayın oyun 1 ay içinde yasaklanacak.Bu böyle gitmez.

EDİT:Sadece Türkiyede değil bence birçok ülkede yasaklanacak.Birçok olay oldu.Yasaklanmaması için sebep kalmadı.

Niye yasaklansın oyun kardeş geçerli bir sebep söyle bana? Kim öldü kim yaralandı kim kediye pist pist dedi?

http://m.teknokulis.com/haberler/guncel/2016/07/11/pokemon-go-oynarken-zincirleme-trafik-kazasina-sebep-oldu

http://www.chip.com.tr/haber/silahli-hirsizlar-pokemon-gocularin-pesinde_63897.html

http://www.webtekno.com/oyun/ne-oyunmus-be-pokemon-go-yu-insanlari-soymak-icin-kullanan-3-zanli-h18494.html

www.teknokulis.com/haberler/oyun/2016/07/07/pokemon-yakalamak-isterken-kopruden-dustu-ve-oldu

Daha saymaya gerek var mı?Oyuna bende bayılıyorum ama bence yasaklanmalı.İleride daha büyük sorunlar doğuracak bu oyun.

Allah askina biraz daha saysana!!
    Paylastigin 4 haber den 2 si fake oldugu zaten icerikte yaziyor, birisi varsayimdan ibaret son kalanda gercekligi muamma.
    Haber basliklarindan gaza gelmeyelim.

• Arkadaşlar hayunla telefonlara yükledik. Yakınımızda bir park var yürürken keyifli olur dedik. Elinde telefon oyun oynayan en az 10 kişi gördük. Haftasonunu iple çekiyorum. Yarın iş olmasa sabaha kadar gezerdim.Bisikletlere atlayıp yardırıcaz.

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bzen oyun aşırı tilt ediyor.
    Pidgeotta top atıyorum çıkıyor 2.kez atıyorum tam yakalıcak oyun donuyor.
    3 kz tekrarladı aynı şey.

Ama samsunda rus pazarı ve site caminin oralar çok iyi.
    Sayısız ubat caterpie 2 3 eeve growlithe mankey vulpix odiş tentacool poliwag venonat geodude ve paras yakaladım.
    7 level oldum bu arada.

Bir bana denk gelmedi güzel olanlar o çevrede. :D

Pokestop dolu zaten.
    Lure açanlar oluyo arada hemen nasiplenmeye gidiyorum bende.
    Gerçi bugün ilk defa gittim ama zevkliydi çok güzel zaman geçti.

• BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    1- Trade ve PvP GELECEK.
    2- Cok sacma. Dusuk levelli olana dusuk cpli yuksek levelli olana yuksek cpli olarak geliyor pokemonlar zaten. 20-30 kisilik gruplar halinde oynayanlar var olmaz o. Bu oyunun amaci sosyallik, tek basina oyna herkesi gec degil.
    3- Gym savaslarini pek sevdigimi soyleyemem ama Gym savaslarinda sira tabanli savas OLMAZ. Boyle bir oyuna sira tabanli bir yapay zeka koyarsan cok buyuk haksizliklar olabilir. Gelistirilmesi lazim ama sira tabanli olmamali.
    4- Bu hic olmaz iste. Her pokemonu savasarak yakalamaya calissak benim gibi genelde bir yere giderken oyunu oynayan insanlar oynayamaz duruma gelir. Gelistirilebilir ama bu hali daha iyi bence. Savasarak yakalama olaylarini efsanevi pokemonlar icin sakliyorlar gibi duruyor ki BENCE daha mantikli.

Su oyun 2 haftada biterciler, oyun cok sacmacilar bir de oyunu begenmedim deyip de fake gpsle oyunun basindan kalkmayanlar oyunu biraksa da serverlar rahatlasa oyunu gelistirebilseler.

• yarın sokaklar pokemon avlıcam millet akıllı telefon kullanmıyor
  • Yanyana iki pikachu vardi mavi topla ikisinide yakaladim ikiside kacti

• Sunucular şu anda çöp

• BAĞLANMIYOR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bursanin gobegi fsm de hickimse mi lure module acmaz la??

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.