Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav koskoca firma dusunememis de bizimkiler yazmisda yazmis. Neymis efendim bir pokemonu tek kisi almasi lazimmis yahu sen oturuyosun Corumda varsa maksimum 3 kisi ayni yerde toplaniyor almaya calisiyor ulan adamlar Central Parkda bir toplaniyor 100 kisi bir pokemon ciksa yemin ederim silahlar havada ucusur ben alacagim diye

Siz burda elestride bulunurken adamlar darphane gibi para basiyorlar suan he server sikintilarina sozum yok elbette buyuk sikinti ama boyle kalmayacak sonucta. Yalniz oyunu birakin da serverda bizede yer acilsin keske bi cok kisi sizin gibi dusunup biraksada rahat etsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Oyunu Google gibi server altyapısı güçlü bir firmanın satın alması lazım.

Yoksa bu Çapulcu ve Uyduruk Niantic denen ne idüğü belirsiz kalaslar geliştirme falan yapamaz.

• Oyundaki sacmaliklardan biri de aynı Pokemonu yakalayınca 100 puan vermesi.

Her pokemona 500 puan verilmesi daha mantıklı.

Oyun farklı pokemon veriyor da biz mi yakalamiyoruz sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 14 Temmuz 2016; 22:20:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlerdede server coktu mu

• Treth kullanıcısına yanıt
    Fake gps iosta var mı hocam? Nasıl yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gnr.strk

quote:

Yoksa bu Çapulcu ve Uyduruk Niantic denen ne idüğü belirsiz kalaslar geliştirme falan yapamaz.

Arkadasim niactic zaten google' a ait bir firma :) gps alt yapısı ve haritalari google sağlıyor

Bana inandırıcı gelmedi.

Öyle olsa Gmail, Maps yada YouTube da çökerdi.

Adamlar sadece harita özelliğini kullanıyor ama firma Google'a ait olamaz. Google böyle Çapulcu altyapı sunmaz.

• Telefon sarjdayken bu oyunu oynadigimda sarji geriye sayan bi ben mi varim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gnr.strk

quote:

Arkadasim niactic zaten google' a ait bir firma :) gps alt yapısı ve haritalari google sağlıyor

Bana inandırıcı gelmedi.

Öyle olsa Gmail, Maps yada YouTube da çökerdi.

Adamlar sadece harita özelliğini kullanıyor ama firma Google'a ait olamaz. Google böyle Çapulcu altyapı sunmaz.

harita alt yapısı ile oyunun alt yapısı tamamıyla farklı

yani farklı sunucularda çalışıyorlar

ama doğru google'in alt firması gibi bişi

• Madem AR olayına girildi, bari istediğimiz zaman kendi pokemonumuzu çıkartıp onunla takılabilsek. Fotoğraf falan çekiliriz, ilginç paylaşımlar olur. Bir de pokemon yakalamak için mevcut pokemonlarımızı kullanmalıyız bence. Poke topuna gimeyenleri önce savaşıp yenip sonra yakalayabilmeliyiz. Bugün Taksim'de Arbok gördüm. 24 tane top attım, hepsinin ya içinden çıktı ya da kafa attı. Bir de kendi arkadaşlarımızla istediğimiz zaman AR modunda savaş yaptırabilirsek, efsane ötesi bir oyun çıkar ortaya. Umarım bu geliştirmeler yapılır.
  • Oyunda server hatası alan var mı?

• Yolda evee yakalamistim.Motorla giderken 100m falan gectik oyun dondu.Kapatip acinca evee geri gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Fake gps iosta var mı hocam? Nasıl yapılıyor

Bilmem ben iostan hic anlamam.
  • Bende bi soru sorayim. Gymlerde cpsi cok yuksek olanlar var. Buralarda savasarak kazanmak mumkun mu ? Mesela gymdeki pokemonun cpsi 1100 bendeki ise 300 en fazla denemedigimden sonuc ne olur bilemiyorum ? Ya da bi taktik var midir

• bugünki kadar hiç göçmemişti daha önce ya
  • Ada'm sahte gps ile oynuyor gelmiş buraya oyun sıkmaya başladı diyor. İşte hileyle oynamanın en büyük ironiside bu. Daha çok eğlence istersin ama daha çabuk sıkılırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac cihazın olması gerek onun için.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansima tukureyim. tam 9 tane pokestop olan biyere geldim hepside dip dibe server coktu bekliyorum suan umarim duzelir

• Arkadaslar merhaba lvl 5 oldum savas yapamiyorum arti hic bir istasyondan top alamıyorum neyden olabilir yardmci olursanız sevinirim

• Oyunda çok bug var halen beta bence bu oyun. Keşke adam gibi hatasız haliyle yayınlasalardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 14 Temmuz 2016; 22:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.