Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • larvitar 35 şeker iel birlikte geldi.evolve bastım.Ancak 3. evolve 100 candy istiyor
    nerden bulacaksam
  • şu anda harbiden pikachu etkinliği var mı?
    Adana'da henüz hiç görmedim de
    halbuki önceki etkinlikte habire karşıma çıkıyordu ilginç yani
  • Banada yumurtadan 87 iv cikti 34 leveldeyim 3.300 oluyor gozukuyor bakalim 125 birikene kadar daha iyisi cikmazsa vunu gelistiricem.

Pokémon GO [ANA KONU] .Phanpyde atti yumurtadan 85 iv bakalim o nasil olqcak

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Phanpy yumurtadan cp'si böyle mi çıktı yoksa power up mı yaptınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki gece kadıköyde UNOWN yakaladık. Başka yakalayan yada gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

Önceki gece kadıköyde UNOWN yakaladık. Başka yakalayan yada gören var mı?

26 harf var hepsini yakalarsanız madalyayı veriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uglyking14

şu anda harbiden pikachu etkinliği var mı?

pikaçu etkinliği yok sadece çıkan pikaçuların başında şapka var o kadar
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Boyle cikti

• dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Bayağı şanslısınız o zaman bana yumurtalardan istisnasız hep o üstteki larvitar gibi eğrisi %60-70 seviyelerinde çıkıyor fullemeye üşeniyorum çok gideri olacak diye, sizinki maşallah hazır yüksek paket gelmiş bir de iyi skiller gelirse demeyin keyfinize

• busterr kullanıcısına yanıt
    2.700 filan maxi sanirim iyi cikarsa aynen surekli kullanirim degisiklik olur

• 10km yumurta ve miltank ...

• Konferansta gelecek planlar hakkında konuştu niantic.

Yeni UI ve hava durumu sistemi geliyor, böylece daha gerçekci olacak

Pokémon GO [ANA KONU]

Ingress portalları gibi büyük etkinlikler gelecek, ayrıca şuanda yakalanabilecek tam 11 tane legendary pokemon var oyunda. Fakat bunlar etkinliklerle yakalanabilecek ve çok yakında olacak bu etkinlikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Konferansta gelecek planlar hakkında konuştu niantic.

Yeni UI ve hava durumu sistemi geliyor, böylece daha gerçekci olacak

Pokémon GO [ANA KONU]

Ingress portalları gibi büyük etkinlikler gelecek, ayrıca şuanda yakalanabilecek tam 11 tane legendary pokemon var oyunda. Fakat bunlar etkinliklerle yakalanabilecek ve çok yakında olacak bu etkinlikler.

Güzel olabilir harita hep yeşil yeşil sıktı yav Resimler gerçi temsilidir ama neden karakterin kıyafeti vs. May'e benziyor? Acaba orjinal oyunlardaki karakterlerin kıyafetlerini vs. demi koyacaklar? O eventler nasıl olacak acaba? Gidipte bugün Ho-oh'u açtık gidin arayın yakalayın demezler umarım. Nereden bulacağım ben onu?

• Buddyi de yanımızda görebilicez artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: uglyking14

şu anda harbiden pikachu etkinliği var mı?

hocam dün merkezpark'ta yakaladım bir tane
    yeni ui'deki fake gps ikonu mu yoksa bana mı öyle geliyor?
    niantic bu sağı solu belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Mart 2017; 11:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

Buddyi de yanımızda görebilicez artık.

Öyle bir bilgi yok, resimler yeni UI ın betasından görüntüler, May de avatar olarak kullanılmış, yanında pikachu olabilir ama bu buddyleri yanımızda görebileceğimiz anlamına henüz gelmiyor hiç bir bilgi verilmedi onunla ilgili. O yüzden yanlış bilgi olmasın ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Mart 2017; 11:22:37 >
  • Arkadaşlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var 36lvl'im.En iyi skilli ateş pokemonu istiyorum.Bayadır stardus biriktiriyordum ama hangisine ne kadar kullanacağımı bilemedim Başlıyalım :)

Pokémon GO [ANA KONU]
    Bu benim reis :).2315cp .ilk vuruş istediğim gibi değil.Ama Iv'ye(strong) diyor.kalan stardus buna mı harcasam yoksa amazing charmender mi kovalasam kararsızım.Adana Merkezpark'ta oynarım çok çok az başka yerlere giderim.Bugünlerde charmender nesti ve Vulpix nesti var.öyle 1-er2'şer değil bir girdiniz yarım saatte evolve edecek kadar şeker toplarsınız o derece bereketli.Iv çok yüksek bulamıyorum .Aradığın zaman hem skiller hem Iv çok iyi tutturmak büyük şans oda bende yok :)

Pokémon GO [ANA KONU]
    Bu poekmona aşığım
    amazing.şekeri bitti ama nesti var dediğim gibi 50 tane falan şere yaparım bugün.Skill iyi ama max 2100 cp oluyormuş bir kararsızlıkda bunda savaşacak değilde sevilecek gibi:)

Birde bunu solar beam olanı var ama oda 2 strong .solar beam sıkıntım yok exe'lerim sağlam iş görüyor.Bana fantazi gibi bunu fullemek siz ne dersiniz?

Ve asıl kafa karıştıran şey
    Pokémon GO [ANA KONU]
    bunda şeker sorunum yok.Pidgey'de daha fazla çıkıyor heryerde burda
    bunu fulledim buda strong 2687 cp'li.Ama çok darbe alıyor.exe'nin karşısına diktiğimde güç bela aldı.Saldırısı çok iyi ama sağlam darbe alıyor zaten bu sonda açıkcası bunu fullediğime pişman olmuş gibiyim.

Birde Alakzam var buda strong
    Pokémon GO [ANA KONU] Bunu ne yapayım?

öncelikle stardus en fazla 2 pokemonu fullemeye yeter.Ama sorun değil havalar düzeldiğinde daha çok dışarı çıkarım yaparım stardus.
    Şuan evdeyim dışarıya daha çıkmadım yorumlarınıza göre karar alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Mart 2017; 13:3:23 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Ateşlerden ben olsam Ninetales'i seçerdim. Hem iv'si yüksek hem skill seti çok iyi hem de cp'si aşırı yüksek değil. Sen bunu saldırılarda kullanacaksın anladığım kadarıyla savunma olarak gym'e koymayacaksın. Yani cp'sinin çok yüksek olmamasını avantajına çevirebilirsin, çok yüksek cp'li pokemonlara sahip gym'lere bununla saldırıp alt ettiğinde daha çok prestij azaltmanı sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Ateşlerden ben olsam Ninetales'i seçerdim. Hem iv'si yüksek hem skill seti çok iyi hem de cp'si aşırı yüksek değil. Sen bunu saldırılarda kullanacaksın anladığım kadarıyla savunma olarak gym'e koymayacaksın. Yani cp'sinin çok yüksek olmamasını avantajına çevirebilirsin, çok yüksek cp'li pokemonlara sahip gym'lere bununla saldırıp alt ettiğinde daha çok prestij azaltmanı sağlayacaktır.

Evet saldırı için kullanacağım bunları.gym için eventte yakaladıgım chansey ve gelişmişi var.
    Ateş istememin sebebi burda vakti zamanında zibil gibi execute vardı.Millet 3-5'er exe yaptı.Bu kırık yumurta kolisine benzeyen şeylerin evrimleşmiş hali çok can yakıyor hele solar beam var ise.
    Hakkından en iyi ateş geliyor
    Birde ilerde ban yemeyeceğim Iv programı önerebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Mart 2017; 13:45:46 >

• birilerini bekliyordum ama ses yok

son 1 haftadır amerikada başlayan ban dalgası türkiyeyi etkisi altına almış durumda çok ciddi banlanmalar var.
  • 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.