Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.151.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarı takım anadolu yakasında kozyatağı civarı biraz iş yapıyor, harici hak getire.

ancak bu hilecileri mecburen tutuyorlar yoksa oyunu oynayan çok az kalacak. yazın bostancı sahildeki tohum park civarı katlanır sandalye açıp hem muhabbet hem de eğlenen çoktu. artık bu imkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

sarı takım anadolu yakasında kozyatağı civarı biraz iş yapıyor, harici hak getire.

ancak bu hilecileri mecburen tutuyorlar yoksa oyunu oynayan çok az kalacak. yazın bostancı sahildeki tohum park civarı katlanır sandalye açıp hem muhabbet hem de eğlenen çoktu. artık bu imkan yok.

yaza kadar hilecilere pek müdahele olmaz ilkbahar sonlarına doğru bi yaptırım başlatırlar ufaktan yazın güzel güncellemeler yapar oyuna bağlarlar herkesi sonrası artık oynayan kitleye kalıyor sonrasında zaten oynayan sayısı sabitleşir devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

Büyük illerde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burada kırmızı takım olmayana hayat hakkı yok. Adamları test ettim ve artık hileci olduklarını da biliyorum, anlaşmışlar gibi bir kaç kişi hepsi de kırmızı takımı seçmiş ve onlardan başkası gym alamıyor. Dün şikayet de gönderdim ama kimi kime şikayet ediyorsun, bot olduğunu bildiğim bir kullanıcıyı şikayet ediyorum ve bana bot cevap veriyor

Takımları rastgele atasalar sorun kalmayacak da adamlarda bunu akıl edecek beyin yok.
  • Benim Gibi Gym Savaşını Sevenler İçin Bölgenizdeki Tüm Gym'ler ve Kaç Gym'de Hangi Takım Var Canlı İstatistik Veren Site.

https://gymhuntr.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 4 Ocak 2017; 12:54:37 >
  • 10 km'lik yumurtadan cikti.

Pokémon GO [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

Benim Gibi Gym Savaşını Sevenler İçin Bölgenizdeki Tüm Gym'ler ve Kaç Gym'de Hangi Takım Var Canlı İstatistik Veren Site.

O degilde ulan aklima smdi geldi.Miami beach de arkadasim yasiyor o da pokemon oynuyor.Aksam konuscam 2 gun boyunca hic girmicem oyuna , 2 gun sonra o gircek benim hesabimdan.

Miami beach sahilde 2 3 gun takilsin bana yuksek cp li ve farkli pokeler yakalasin ulan nasil duusnmedim bugune kadar ya.

• Skill setleri bi bana mi hep çöp geliyor.Ne bassam D sinifi hep.Baydi o kadar uğraşıyoruz ayni geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 4 Ocak 2017; 13:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Benim Gibi Gym Savaşını Sevenler İçin Bölgenizdeki Tüm Gym'ler ve Kaç Gym'de Hangi Takım Var Canlı İstatistik Veren Site.

O degilde ulan aklima smdi geldi.Miami beach de arkadasim yasiyor o da pokemon oynuyor.Aksam konuscam 2 gun boyunca hic girmicem oyuna , 2 gun sonra o gircek benim hesabimdan.

Miami beach sahilde 2 3 gun takilsin bana yuksek cp li ve farkli pokeler yakalasin ulan nasil duusnmedim bugune kadar ya.

ovv yeahh

• daha önce dile getirildi mi bilmiyorum ama; oyun içinde captcha denetlemesi geldi bana.
    botlara karşı bir durum sanırım.
    bir de bu yumurtalardan anca dandik pokemon çıkıyor hala, nasıl olacak bu işin sonu. en sona kalan iki tane 10 km lik yumurtam var bunlardan da yeni bir şeyler çıksa keşke. en son yumurtadan ratata çıktı.
  • quote:

ooo bu site harika birşey miş.. nerde hangi gymde pokemonum olduğunu pek bulamıyordum.. üstüne gym level ini ve xp sinide gösteriyor süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

quote:

ooo bu site harika birşey miş.. nerde hangi gymde pokemonum olduğunu pek bulamıyordum.. üstüne gym level ini ve xp sinide gösteriyor süpermiş

yabancılar işi biliyor :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tentacruel

quote:

quote:

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

omanyte su pokemonu ve izmir'de bulması kolaydır illaki sparm'ı vardır bir yerde bakmak lazım budyi bosa isgal ettirmemek lazım
    bi arkadas sparmların oldugu yeri paylaşmıştı baya geride kaldı onu bulsak bi :D

https://thesilphroad.com/

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    baya iyiymiş içindeki pokemonlarda gözüküyor bazı arkadaşlarda dragonite ordusu var :D
  • Bu program güncel değil ya.. 2 gün önce tüm gymlerde pokemonum vardı. Onları gösteriyor.
  • Bu etkinlik bize akşam üzeri gelmedi mi neden daha önce bitirdiler geç başladı erken bitirildi gibi oldu, bugün sabah çevirenlere de kırıcı gelmedi galiba?
  • quote:

quote:

quote:

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

Adana'da zibil gibi hocam her dolanmaya 3-4 tane yakalıyoruz çokta bi iş yaptıgı yok yoksa burdaki gym omaster iel ryhorn kaynardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

quote:

quote:

quote:

Adana'da zibil gibi hocam her dolanmaya 3-4 tane yakalıyoruz çokta bi iş yaptıgı yok yoksa burdaki gym omaster iel ryhorn kaynardı

Ben pokedexte omastarı açamadım o yüzden budym yaptım, güçlü pokemon istemiyorum pokedex tamamlansın istiyorum.

Zaten ne kadar güçlü olursa olsun hileciler yavaş yavaş indiriyor gymleri.

• Şu Pokemon Go'nun neden hala Türkiye'de resmi olarak çıkmadığını bilen var mı acaba? Oyuncu sayısı gün geçtikçe azalıyor fakat halen bazı ülkelerde oyunu çıkarmamakta diretiyor Nintendo, enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 4 Ocak 2017; 17:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Şu Pokemon Go'nun neden hala Türkiye'de resmi olarak çıkmadığını bilen var mı acaba? Oyuncu sayısı gün geçtikçe azalıyor fakat halen bazı ülkelerde oyunu çıkarmamakta diretiyor Nintendo, enteresan.

Oyun Türkiye'yle birlikti Çin ve Rusyada da çıkmadı neden çıkmadı bilmiyorum 3 ülkede iyi para getirecek pazarlar gibi görünüyor.

Bugün reddite konu gördüm oyuncu sayısı ne durumda bilmiyorum ama hem play store hem appstore da Pokemon go en çok kar eden uygulamalar arasında 1. sıraya çıkmış.

• Oh be sonunda Aerodactyl buldum, hiç de beklemediğim bir anda hem de. Beyazıt'ta tramvayda pokestop farm yaparken çıktı şansa bala, kaç aydır rotam orası hiç gölgesi bile çıkmadıydı hâlbuki. Neyse kısmet bugüneymiş, 1st gen pokedexi tamamlamaya bir adım daha yaklaştım, 4 pokemon kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 4 Ocak 2017; 18:34:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.