Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Charizard in B sinifi defans D sinifi atak pek iyi degil keza alakazamda psyco cut -psychic gelmesi gerek yada confuse phychic.Burdan kontrol et skill setlerini

https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon/65

Yanlisiniz var hocam.Pokemonlar attack ve defans olarak 2 ozellige ayrilir.Verdiginiz sayfa attacking.movesets ve defending movesets diye ayirarak bunu dogruluyor zaten.Soyle anlatayim ;

Appraise kismina baktigimizda best attritube attack ya da defans yazar.Bu pokemonumuzun hangi ozellikte geldigini gosterir.

Bu sayfada (Alakazam icin konusuyorum) attacking movesets kisminda Pysho cut / sgadow ball b sinifi gosteriyor. / den sonrakiler her zaman skilldir zaten.Dikkat edin xxx/dazzling gleam , xxx/ shadow ball yaziyor.Shadow ball ve dazzling gleam hicbir zaman ilk vurus olmuyor hep skilldir.

Ama defending kisminda psyho cut/shadow ball c sinifi gozukuyor.Yani defans ozellikli pokemon psyho cut / shadow ball gelirse kotu demek oluyor.Benim Alakazam best attritube kismi defans.Ne yazik ki wonder olmasina ragmen bok gibi alakazam geldi.

Charizard'a gecelim.Benim charizardim wonder ve defans.vyruslarim emver/flamethrower.Bu sayfada attacking movesets de ember/flamethrower D sinifi iken , altta ki defending movesets kisminda ayni vuruslar B sinifinda.

Hem wonder, hem b sinifi ozellikli defans , hem %82 iv li hem de 12 attacking 15 defans 10 stamina li charizardim var.Defans ozellikli oldugu icin , iv hesaplayicida 15 defans gozuktugu icin fazlasiyla is yapacak pokemina sahibim.

Alakazamima gelirsek.Defans ozellikli ama iv si %82 , wonder , ve iv hesaplayiciya gore attack 12 defans 13 stamina 12 ozellikli.Her ne kadar vurus sinifi cop olsada 15 uzerinden 13 defans ve 12 attack ile is yapacagini dusunuyorum.

Bu kadar yazdik insallah yanlis degildir. olivera ya danisalim bi de.@OLIVERA

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    yavaşları dodgelamak gerek. Özellikle exeguttelar çok vuruyo dragonitelarda.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    ben inanmıyorum o site'deki açıklamalara :D

bana göre en iyi skiller şu şekilde ayrılır (binlerce savaş yapan 25 bin antreman yapan biri olarak) tamamen kişisel hiç bir resmiyee dayanmadan söyllüyorum.

öncelikle skill tek vuruş gym'de savaşırken işe yarar çünkü 2-3-4 lü skill'e göre daha çok hasar verir.

skil sayısı 2-3-4 olanlar ise gym'lerde defans olarak konulması çok is gösteriyor sürekli skill atıyorlar gym'de.

orada yazanlar neye dayanarak yazdığı bilinmez.

sonucta bir su pokemonuna a sınıfı skil ve a sınıfı saldırı ile saldır fakat ateş pokemonula saldır sonuc alamazsın.

tamamen fiziksel kurallar geçerli.

ve pokemonun iv defansına gelince o pokemon defans ise gym'ye konulmalı diyorlar hem doğru hem yanlış.

savaşırken defansı yüksek olan pokemon skill ve saldırılara daha iyi dayanabiliyor kaçarken daha az canı gidiyor.

yani iş görür skilleri güzel bir pokemonsa gym'de harcanmamalı heleki xs ise.

çok karışık işler sonuç olarak ve üşengeç biri olarak herkese önerim

kafa göz dalın işte atak ve defans neymiş öldür gitsin o gym bizim olacak

Atak ve defans eşit ve 15 ise ne olacak? Pokemon özelliklerindeki atak ve defans ile stillerin atak veya defansa uygunluğu farklı şeyler olmalı. Pokemonun atağı yüksek olsa ama defans skili iyi gelse bu pokemonun defansta çok vuracağı ama defansı düşük olduğu içinde daha çok hasar alacağı anlamına geliyor bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    En iyi defans mı daha iyidir en iyi atak mı? Charizard için konuşmuyorum bu arada. Herhangi bir pokemon için değişir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk da düşen gymler için bu kadar kafa yormamak lazım bence, 1500 cp üzeri bol bol pokemonunuz varsa şu aşamada düşüremeyeceğiniz gym yok.

Bazıları uzun sürer o ayrı mesele ama eninde sonunda düşer.

İlerde gymler ile ilgili köklü değişiklikler gelirse o zaman bu küçük hesaplar işe yarayabilir.
  • Arkadaşlar benim karşıma ne Voltorb ne de Magnemite çıkıyor. Bursa'da oynuyorum Bursa'da oynayıp bu pokemonları yakalayan veya nerede çıktığını bilen var mı? Hadi Voltorb 2-3 ay önce yumurtadan çıkmıştı onu şimdi buddye koydum ama Magnemite'ın gölgesini bile görmedim.

Sırasıyla Pokedexte eksik olanları yazayım Charizard, Raichu, Machamp, Golem, Magnemite ve gelişmişi, Seel ve gelişmişi, Muk, Cloyster, Electrode, Gyarados, Lapras, Omastar, Dragonair ve Dragonite.

Bunların arasından evolve beklettiklerim var onlar Charizard, Raichu, Golem, Muk, Omastar ve Dragonair(Dragonite için 20 şekere ihtiyacım var.

Şimdi Electrode için şeker biriktiriyorum sonra Dragonite için biriktiricem. Gyrados için 100 küsür şekere ihtiyacım var onuda bi ara buddy yaparım birikir zaten bok gibi bir Gyrados geleceği kesin kasmaya gerek yok o yüzden , önemli olan pokedex tamamlanması yoksa zaten elinizde 3 tane güçlü Vaporeon varsa her türlü pokemonu rahatça alt edebiliyorsunuz.

• Bence defans atak farketmeksizin dps si yüksek olan skill seti en iyisi.

Defans mantığı, atıyorum discharge skilli 3 kere vurulabildiğinden dodge yapması daha zor mantığıyla defans için(yani gymde bulunan gymi koruyan pokemon için) daha iyi denmiş.

Ama thunder skilli 1 kere vurulduğundan 1 kere dodge yapmak yetiyor, saldırırken gymde bekleyen poke dodge yapamadığı için thunder daha iyi gibi bir mantıkla belirlenmiş, bence her türlü thunder daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

Arkadaşlar benim karşıma ne Voltorb ne de Magnemite çıkıyor. Bursa'da oynuyorum Bursa'da oynayıp bu pokemonları yakalayan veya nerede çıktığını bilen var mı? Hadi Voltorb 2-3 ay önce yumurtadan çıkmıştı onu şimdi buddye koydum ama Magnemite'ın gölgesini bile görmedim.

Sırasıyla Pokedexte eksik olanları yazayım Charizard, Raichu, Machamp, Golem, Magnemite ve gelişmişi, Seel ve gelişmişi, Muk, Cloyster, Electrode, Gyarados, Lapras, Omastar, Dragonair ve Dragonite.

Bunların arasından evolve beklettiklerim var onlar Charizard, Raichu, Golem, Muk, Omastar ve Dragonair(Dragonite için 20 şekere ihtiyacım var.

Şimdi Electrode için şeker biriktiriyorum sonra Dragonite için biriktiricem. Gyrados için 100 küsür şekere ihtiyacım var onuda bi ara buddy yaparım birikir zaten bok gibi bir Gyrados geleceği kesin kasmaya gerek yok o yüzden , önemli olan pokedex tamamlanması yoksa zaten elinizde 3 tane güçlü Vaporeon varsa her türlü pokemonu rahatça alt edebiliyorsunuz.

magmanite ve gelişmisi ankara'da heryerde bıktık görmekten :D

varsa ankara'da bir tanıdıgınız 15 dkde 20 tane rahat toplar.

• Pokémon GO [ANA KONU]

Redbull.
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Haydaaa ulan sanki oyunun herşeyi tam da bi tek bölgesel Pokemon dağılımı eksikti. Yok denize yakın bölgelerde Dratini yok Magicarp çıkar bilmem ne diye bi mantık var ''teoride'' ama gel gelelim çevremde hiç denizi bırak dere bile yokken havada yüzen salak Goldeen karada seken zıplayıp duran ondan daha salak olan Magicarptan daha çok çıkıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairFight -- 5 Ocak 2017; 14:2:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tentacruel

quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

quote:

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

omanyte su pokemonu ve izmir'de bulması kolaydır illaki sparm'ı vardır bir yerde bakmak lazım budyi bosa isgal ettirmemek lazım
    bi arkadas sparmların oldugu yeri paylaşmıştı baya geride kaldı onu bulsak bi :D

https://thesilphroad.com/

Sanırım ülkemizde doğru düzgün çalışmıyor ya da ben ayarlarını yapamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

En iyi defans mı daha iyidir en iyi atak mı? Charizard için konuşmuyorum bu arada. Herhangi bir pokemon için değişir mi?

Pokemona ve duruma gore degisir.En basitinden anlatayim.Gym e koyacaksaniz iv cp ve defansi cok iyi olsun ki is yapsin.Ornek snorlax.

Gym e saldiracaksaniz iv cp attack ozelligi olsun ki rahat dusurun gym de ki pokeleri.ornek dragonite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

quote:

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

omanyte su pokemonu ve izmir'de bulması kolaydır illaki sparm'ı vardır bir yerde bakmak lazım budyi bosa isgal ettirmemek lazım
    bi arkadas sparmların oldugu yeri paylaşmıştı baya geride kaldı onu bulsak bi :D

https://thesilphroad.com/

Sanırım ülkemizde doğru düzgün çalışmıyor ya da ben ayarlarını yapamadım :(

Ülkemizde az nest var mesela bir avrupa başkentine bakın.

• Bug olustu galiba ?

Pokémon GO [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Bug olustu galiba ?

Pokémon GO [ANA KONU]

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Bug olustu galiba ?

Pokémon GO [ANA KONU]

neden ?

Nidoking yazmasi lazimdi.Dun evolve etmistim simdi fark ettim.

• quote:

quote:

quote:

Bug olustu galiba ?

Pokémon GO [ANA KONU]

neden ?

Adını daha önce, evolve yapmadan önce değiştirdiyseniz belki o yüzden böyle kalmıştır. Çözümü Pokemon adını komple silip öylece onaylamanız, isim kısmını boş bırakınca Pokemonun adı neyse zaten kendi kendine yazacak.

• quote:

quote:

quote:

Bug olustu galiba ?

Pokémon GO [ANA KONU]

neden ?

Ne güzel içindeki çocuk ölmemiş.

• Top tier list var her pokemon iyi defans yapamiyor.Mesela alakazam dragonite gibi pokemonlar saldirida iyi lapras,snorlax gibiler defansta iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.