Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.151.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlara gerek yok cp, hp ve sonraki power up icin gereken dust miktari yeterli
  • Battery saver nedir nasıl kullanılır ne işe yarar bilgisi olan var mı az biraz anlatabilir mi?
  • Dün mecidiyeköyde fulyaya inerken caminin oradaki gym gördüm baktım sarı takım gideyim pokemon koyayım dedim. Neyse yokuşta aşağıda bir yerde indim oraya baktım biri telefona abanıyor, dedim heralde gym indiriyor gittim yanına

- Kolay gelsin hangi takım(bu arada dibine girdim adamın telefona bakıyorum :D)
    - Sarı takım
    - Bende sarıyım
    - Yükseltiyorum sende yükselt
    - Tamamdır. Muhabbet muhabbeti açtı sonra

Böyle bir iki muhabbetten sonra işi vardı arkadaşın. Neyse bu forumdaysa kendisi şişlideki gymleri sarartabiliriz.

Gym indirmek bu soğuk havalarda zor oluyor. Ancak iki kişi dalarsanız rahat inerler. Revive olayıda kötü ben zorda kaldım mı power up yapıyorum ölü pokemonun canını +1 yapıyor. Stardustı sadece bunun için kullanırım şu saatten sonra.
  • arkadaşlar pokedex tamamladım diyenler tauros kangaskhan nerden buluyor yumurtadan çıkıyor mu yoksa hile mi söz konusu
  • Tr'de Zar Zor Pokemon Bulurken Singapur'da Sıradan Bi Akşam.

• uglyking14 U kullanıcısına yanıt
    Yımırta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

Tr'de Zar Zor Pokemon Bulurken Singapur'da Sıradan Bi Akşam.

Hnagi programdan Bakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Tr'de Zar Zor Pokemon Bulurken Singapur'da Sıradan Bi Akşam.

Hnagi programdan Bakıyorsun

program değil terminatör tarayıcı biraz karısık bi olay bu kadar pokemonu gösterebilecek bir android yazılımı keşfedilmedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Zannetmiyorum cunku sadece screenshot cekip programa yukluyorsunuz, oyunla bir alakasi yok yani

hmm sadece ekran görüntüsü ile iv değerini nasıl hesaplıyor ki? en azından appraisal bilgileri girilmesi gerekmez mi?

haklısınız istenilen startus'u belki okuyup algılıyor olabilir fakat sanmıyorum kısaca ortalama bir iv değeri veriyordur tam değer değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

quote:

Orijinalden alıntı: Tentacruel

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Aynen ben de Omanyte yürütüyorum çok uzun bir buddylik olacak. Şimdiye kadar 40km yürüdük daha 21 candy oldu toplamda, 29 tane kaldı yani 145km var

• quote:

quote:

Niantic artık hileye çözüm bulmalı diyoruz daha şikayet ettiğimiz kullanıcıları bile inceleyip banlamıyor.

X2 event gelene kadar hiç evolve yapmıyacağım diyordum ama Çarizardla Muk yapıp azaltıcam oyunu. Hile+soğukla gitmiyor.

bende şuan omanyte i omaster yapıyorum buddyle.. baya uğraştıracak.. bu omanyte nerden bulunur

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

• quote:

quote:

quote:

Benimde budym omanit şimdiye kadar 2 tane omanit yakaladım hiçbir yerde çıkmıyor deyyus.

omanyte su pokemonu ve izmir'de bulması kolaydır illaki sparm'ı vardır bir yerde bakmak lazım budyi bosa isgal ettirmemek lazım
    bi arkadas sparmların oldugu yeri paylaşmıştı baya geride kaldı onu bulsak bi :D

• Demin bir video izledim adam charizarda 20 küsür ultraball attı bir o kadar da razzberry sonra charizard kaçtı benim bile içime oturdu
  • Event bittiğinden beri ilk dittomu yakaladım.
  • omanyte beşiktaş ve kadıköyde iskelede görebilirsiniz ben hep oralarda yakaladım. Grimer da avmlerde geziyor ama hep gece geç saatlerde.
  • Büyük illerde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burada kırmızı takım olmayana hayat hakkı yok. Adamları test ettim ve artık hileci olduklarını da biliyorum, anlaşmışlar gibi bir kaç kişi hepsi de kırmızı takımı seçmiş ve onlardan başkası gym alamıyor. Dün şikayet de gönderdim ama kimi kime şikayet ediyorsun, bot olduğunu bildiğim bir kullanıcıyı şikayet ediyorum ve bana bot cevap veriyor
  • Kadabra , charmander hszir kita bekliyor evolve icin ama korkuyorum cop skill gelcek diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kadabra , charmander hszir kita bekliyor evolve icin ama korkuyorum cop skill gelcek diye

korkma bas nasıl olsa çöp skill gelicek :D

bu arada yumurta kırıcı etkinliği bitmedimi sabah 1 tane daha verdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kadabra , charmander hszir kita bekliyor evolve icin ama korkuyorum cop skill gelcek diye

korkma bas nasıl olsa çöp skill gelicek :D

bu arada yumurta kırıcı etkinliği bitmedimi sabah 1 tane daha verdi.

Bitmis olmasi lazim.Bu sanah cevirdim bana vermedi yumurta kirici.

• Banada yumurta kırıcı vermedi :((
  • 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.