Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gymlerde kesin bi hile dönüyor. Yolda 3 gym e uğradım hepsi aynı kişiye aitti. Hepsini de indirdim ama daha pokemon koyamadan aynısını bi daha koydu. Bi tanesinde hele 3 kere indirdim yine benden önce koydu.
  • hileler devam ediyor şu an çorum a geldim gym ler 3000 lik droganitelar ile dolu. level 30 falan hepsini ss aldım şikayet edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifay1980 kullanıcısına yanıt
    Onlarda sorun yaşamıyorum yaa arada Pidgeyde olmuyor değil ama nadiren :)
  • Son zamanlarda 10 km yumurta alan oldu mu pokestop'tan 23. seviyenin sonuna yaklaştım 22. seviyenin ortasından beri belki 50 km'den fazla yol yürüdüm, 10 dan fazla yumurta kırdım 2'lik ve 5'lik ama bir tane 10 luk gelmedi. Zaten son gelenlerde 1000 cp magmar verdi üç tane. Oyunu bırakırsam bu 10 km lik yumurtalar yüzünden bırakcam. Yolda zaten adam gibi birşey çıkmıyor bari 10 km yumurta dan bişey çıksın diyoruz onda da yok.
  • Hala oynayan varmi :)

• udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Son günlerde 3 tane düştü bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviler ambargo koymuş gymlere hele bi gym gördüm level 7 olmuş artık renk değiştirmez orası

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nerde kaldı bu güncelleme.. hani bugün gelecekti
  • udem1982 U kullanıcısına yanıt
    21 lvl im.şuana kadar 4 tane 10 kmlik yumarta geldi. Onlardan da dratini,lapras,scyter ve evee çıktı. Lapras 1100 lüktü. Powerup yaparak 1700 kadar çıkardım. En son 3 gün önce 10 km lik geldi.

• Destan1010 kullanıcısına yanıt
    Bizim burada pikachu spawn noktası var. Günde en az 10 kere çıkıyor. Her gün rahatlıkla 1 raichu yapılabilir.

• İv değerini hesaplatınca 3 değer çıkıyor. Bunların hangisini dikkate almamız gerekiyor?

• Neresi orası bende arada giderim belki??

• Günün ilk yarısını verimli geçirdim 643 cp lik kabuto ve 1138 cp lik omastar yakaladım ikiside yoktu iyi oldu. yalnız hala snorlax ve gengar hasreti çekmekteyim yanlarına exeggutor da eklenebilir. çıkmıyor abi en azından ben rast gelmedim henüz bunlara. Ankara güvenparkta takılıyorum genelde. Gymlerde gengar hariç bu ikisi fix zaten bi benim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BertieNash B kullanıcısına yanıt
    Neresiymiş orası. Pikachunun gölgesini göremiyoruz, sadece bir tane 2 km lik yumartadan çıktı.

• Stabil şekilde çalışan pokevision tarzı bir site var mı ? Whereispokemon çok yavaş,bugün Dragonite göründü,siteye girdim scan edene kadar Dragonite kayboldu.

• alpertfn A kullanıcısına yanıt
    Dostum IV bu oyuna özel bir şey değil. Pokémon'un pek çok oyununda IV ve EV vardır. IV değişmez. EV ise sizin Pokémon'u yetiştirirken savaştığınız türlere göre değişir. Bu oyunda EV var mı bilmiyorum ama IV olayı sabittir. Değişiyorsa oyunda sıkıntı var demektir.
  • Gaziemir Aktepe tarafı. Büyük bir boş arsa var tarla gibi orada çıkıyor. Hatta bazen ikişer ikişer çıkıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BertieNash -- 6 Eylül 2016; 18:04:02 >

• İtiraf ediyorum 100tl gibi bi paraya ihtiyacım vardı bu yüzden pokemon hesabımı satmak için konu açtım 5dk sonra sildim. Yapamadım, kıyamadım çok seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    Oyun baştan aşağıya sıkıntı zaten değişiyor hocam deneyin görün. Hepsinde değişiyor diyemem ama çoğunda değişti.

• 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.