Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Her gün aynı saat tesadüf olamaz heralde,dene şansını iyi denk gelmiş bak İkibinlik Dragonite filan göster gir muhabbete

İkibinlik Dragonite filan göster gir muhabbete

dragonite ne yeniyor mu, içiliyor mu nasıl bişey

• Mersin Dragonite kaynıyor hocam.Deniz kenarı memlekette oynamanın tek avantajı sanırım bu.3 hafta sürdü tamamlamam ama bu aralar spawnlarını azalttılar dratinilerin sanırım.Çünkü normalde günde 4 tane tutardım bu aralar günde 1 taneyi bulursam anca.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    ha evolve ile edindin. Bende orda dragonite çıkıyor sandım baya

Benim daha 70 civarı candy oldu dratini. Bizim sahilde de günde en az 1 tane yakalardım, artık 2-3 günde 1 yakalıyorum. Dratini spawnı azaltıldı evet
  • arifay1980 kullanıcısına yanıt
    Benim oynadığım yerde her pokemon evole olabilecek yoğunlukta çıkıyordu zamanın da. O yüzden hiç şeker sıkıntısı çekmedim.
  • Aklıma bişey geldi, şu buddy pokemonlarda "shoulder size, big, medium" falan muhabbeti var ya, hatta herkes haritada görüncek sanıyordu. Haritada görünmiyecek ama karakter profilinde görünecek olabilir mi? Mesela shoulder size olarak pikachu, eevee falan var. Acaba profil sayfamızdaki karakterimizin omuzunda mı görünecekler
  • İstanbulda level 27 olana kadar Dratini'den evolve etmen lazımdı. Gezdiğin saatlerde pek denk gelmiyor herhalde. Akşam saatlerinde deniz kenarlarında Dratini ve Squirtle yoğunluğunda ciddi artış oluyor.

Ayıptır söylemesi level 24'ken 699 CP %99 IV Dratini gelmişti, kendisi şu an 2650 CP Dragonite olarak hizmet vermekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IV sistemini de rehberine eklemelisin çoğu insan şuan sadece yüksek cp iyidir mantığında
    https://pokefind.co/ sitesinde pokemonun cp, hp statlarını girerek ne kadar mükemmel olduğunu hesaplıyor pokemon go nun late game i için çok gerekli. Pokemonun max seviyede trainer (40)ın sahip olabileceği max cpde pokemona sahip olmak için %100 e yakın IV de bir pokemona sahip olmanız gerekiyor :)
    ayrıca yumurtalardan çıkan pokemonların IV'si %100 e daha yakın olduğu için yumurtadan çıkan pokemonları evolve&power up lamak daha yararlı olacaktır
  • Öncelikle tüm trainer lara selamlar :=) Trabzonda oynayan hile yapmayan ki çoğu kişinin kullandığını düşünüyorum trabzonda meydan forum atapark çevresinde avlanan arkadaşlar varsa özelden yazsın seviyeli düzgün bir team yapalım (team instinct) telefonum desteklemediği için biraz geç başladım oyuna şuan seviye 16 yım.genelde eyof da takılıyorum :D
  • 3 evolveli bir poke icin mesela bulbasar yuksek iv li iken,ikinci haline gecince dusuk cikma ihtimali var mi ?eger boyle olursa iv degeri ikinci halinde cope gitmis olacak.bazilarinda yuksek cp dusuk iv,ayni pokenin dusuk cp sinde yuksek iv verebiliyor

• 1.dk'dan itibaren bak.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Elemanın güzel fikirleri varmış. Birde evet sanırım dediğim gibi olacak, sadece profil ekranıda görünecek pokemonlar. Ama keşke gps de de görünüyor olsaydı efsane olmazmıydı ya
  • Kesinlikle daha güzel olurdu gps ekranında yanımızda gezdirsek Abra dolaştıracaktım ben
  • Seckinmucteba S kullanıcısına yanıt
    IV pokemon için sabittir. Artma ya da azalma durumu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 6 Eylül 2016; 13:13:05 >
  • Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    Sapma oluyor hocam. Zaten hesaplayan siteler maksimum minimum ve avarage diye hesaplıyorlar. Bire bir deneyimlerim IV değerinin evolvedan sonra değiştiğini gösteriyor.

• Arkadaşlar her gün takıldığım yerdeki gym in levelini 10 a çıkarmışlar normal olarak mümkün değil gibi duruyor ? bir bug vs mi var nasıl 10 tane pokemon koyabılıyorlar ? gym savaşlarından farklı renkte biriyle savaşıp geliştiklerını pek sanmıyorum.. bi açığı mı var bu oyunun ?
  • İzmirde yaşayanların dikkatine pikachu inciraltı taraflarında var ben bugün kent ormanında yakaladım bi tane sahil tarafında ama hem tütsü yaktım hemde yarım saatlik egg açtım sonra pikachu çıktı

ARKADAŞLAR BU OYUNUN EN GÜNCEL VERSİYONUNU BANA BAĞLANTI OLARAK ATAR MISINIZ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• Ve arkadaşlar bir şeye çok dikkat ettim oyunda sadece PİKACHUnun sesi çok net

• arifay1980 kullanıcısına yanıt
    Asla yakalamam Magmar a tek atıp o Weedle denen nalet pokemonu 10 topta yakalayamadığımı biliyorum Pidgey felan görüyor xp işlerini sıkıntı olmuyor :)
  • MaDJeRo kullanıcısına yanıt
    Gym' in mantığı bu kendi renginde gym' e saldırarak prestijini arttırıp her kadame de 1 pokemonluk daha yer açıyorsun ve maximum 10 level oluyor.
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    aslında Pidgey ve caterpie nin weedle den hiç bir farkı yok bir kaç güncelleştirme öncesinde yakalanması zorlaştı ama ben bir kez besleyerek 2 yada 3 topta rahatça alıyorum. belki levelle alakalıdır :)
  • 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.