Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu güncelleme ile sağlam özellikler gelmezse Niantic denilen çöp firma oyunu bitirmiş olacak.

Bunun sebebi güncellemelerin geç gelmesi ve saçma sapan güncellemelerle insanları geçiştirmeleridir. Ayrıca Nearby gibi oyundaki belki de tek doğru özelliğinden içine etmeyi başardılar tebrik etmek lazım.

Son olarak tüm Dünya'ya mal olmuş bir çizgi filmin oyununda söz hakkı Nianticte değil oyunculardadır. Niantic bunun farkına varmazsa sadece oyun değil şirketleri de batar. Çünkü oyun Niantic'in orijinal fikri değil.

Bu arada bugün telefon cebimde kendi kendine pokecoinsleri harcamış hem de incanse almış. Para ile almıştım sabah velhasıl Niantic'e mail attım bana otomatik cevap vermekten öteye geçemediler. Google'a mail attım 2 dakika sürmedi paranın iadesi. Nintendo gibi oyun sektörünün en önemli şirketlerinden biri sırf ingress'in altyapısı var diye Niantic gibi bir çöpe böylesine insanların hayallerini süsleyen bir oyunu teslim etmesi ise tam anlamıyla faciadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu garantiye yollayacağım ve bu sebepten bir 15-20 gün oynayamayacağım. He varsa iPhone 4'e yüklenir bu diyen, beri gelsin .

• Nearby de snorlax gördüm evden fırlamışım hemen 2 dakikada yakaladım geldim.
  • İlk defa bi patch bu kadar gecikti. Sadece buddy sistemi gelmese bari bu ne böyle o.o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Buddy sistemi gelir. Bu kadar uyuşuk bir firma görmedim ben.

• Bazi esit iki pokemonlarin iv degerlerine baktim.bunlari kontrol edip sizde bakar misiniz.hangisi elde kalmali,mesela 2 ader seel var.birisi cp 480,hp77,pow1900 digeri cp625,hp88,pow3000
    Drowzee cp610,hp78,pow3000
    Krabby cp442,hp44,pow2500
    Magicarp cp141,hp31,pow3000

• Seckinmucteba S kullanıcısına yanıt
    Bunlar artık yeterli değil attack , defans , hp hangisi iyi olduğunuda söylemen lazım . Ona göre bakılıyor ıv değerleri
  • Bunlari yazıyordum ilk cikan siteye,ortalama deger 80 ustu olacak dendi

• Seckinmucteba S kullanıcısına yanıt
    Sitelere bak tabi ama, artık kısa yoldan oyun içi değerlendirmeyide yapabilirsin o bile yeterli oluyor. Mesela hangi takıma girdiysen, atıyorum valor. googlea şey yaz Candela appraisal dialogs, karşına siteler çıkar bir sürü, birine gir kaç % aralığında ne diyor falan onlara bak. Sonra oyun içi değerlendirme yap %80+ üzeri dediklerini gönül rahatlığı ile power up yapabilirsin. Aksi halde %98-100 aralığı beklersen hep aşırı derecede sıkılırsın. Kendini çok kasma bu konuda, 80+ ise devam et o kadar bi fark etmiyor zaten. Daha detaylı öğrenmek için o IV değerlendirme sitelerini kullanabilirsin, onun haricinde kafan karışmasın direk oyun içi değerlendir.
  • Bitmedi mi bu oyun?
  • az önce 45 evolve yaptım. Bu IV denen şey bazısında değişiyor bazısında değişmiyor. Anlayan var mı?
  • pokemon go plus pre-order açılmış amazonda. 45$ LOOOOOOOOL

click!
  • Bunla uğraşacaz diye oyunla ilgilenmediler bile.
  • Çok uygun fiyat 100-200 tane alırım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdatRazoR

Tüm 3. parti yazılımları ban sebebi ve millet neler yüzünden banlanıyor ben denememenizi tavsiye ederim .

bu program oyunda herhangi bir şeye hükmetmiyor ve değiştirmiyor yalnızca siz ıv d eğerlerini görüyorsunuz kaldırdıgınızda normale dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

pokemon go plus pre-order açılmış amazonda. 45$ LOOOOOOOOL

click!

kanada doları yazıyor orda 100 lira civarı. 10 dolarda kargo koyar en az onu da unutmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 7 Eylül 2016; 18:28:50 >

• Şöyle bir baktım da yorumlara Abra çok zor çıktığı söyleniyor geçen ayın 14 ünde başladım oynamaya pokedex görülen Abra sayısı 42 ki en az yarısı kadar da görüp geçiyorum oyunu Batman'da oynuyorum daha bir tane dratini görmedim güm ler dragonite kaynıyor Nasıl iş anlamdım çok acil müdahale lazım yoksa emekler boşa gidiyor

• Apple tanıtımında Niantic'in sorumlusu tanıtıma çıktı
  • Bileklik hem çok büyük hem görünüm olarak kötü malzeme kalitesi olarak kalitesiz duruyor.
    Hadi bunu taktık diyelim yumurta kırma nasıl olacak.
    Telefon açık duracaksa zaten titreşimle haber vermiyor mu pokemon radara girince.
    Pokestopların yerini zaten herkes ezberledi o kadar az koymuşlarki bizim ülkemize.
    Deseler ki bunu takınca otomatik yakalayacak pokestop çevirecek tamam dersin kışın olsun rahat olur insan zaten isteyen normal girer ama o da yok.
    Çok gereksiz bir alet olmuş bana göre. Özellikle ebat ve tasarım da devrim yapmışlar insanların gözüne sokalım reklam olur demişler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 7 Eylül 2016; 21:22:22 >
  • Google Maps in en son guncellemesi Pokemon Go odakli olmus

Pokémon GO [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.