Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gengar kötü vurmuyor ama işte HP fena fena damage yiyor :S Baktım şimdide 1250 felan oluyor yaaa :S Benim Gengar yine 1550 en azından :) Umarım düzelirler yaa dün gece Gengar gördüm acayip sevindim 900 lüktü ama olsun rare olunca insanın hoşuna gidiyor ama güçler berbat yaa
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    1550'lik Gengar iyi yapmışsın 1 haftadır nerdeyse Gastly görmüyorum elimdeki en yüksek 357'lik var.Bekliyorum Abra zaten en fazla senin elindeki kadar bulunur daha üstü çok çok zor gibi.O yüzden elimdekine şekerleri ayarladığım anda basacam evolveyi.Şuana kadar hiç Gengar görmedim en fazla Haunter yakaladım oda cp si düşüktü.Heves baltalamak gibi olmasın ama daha oyunla zar zor ilgilenen adamların pokemonlara ayar çekeceğini ben pek sanmıyorum.Oyun 3-4 pokemon ile dönüyor Snorlax,exeggutor,dragonite birde eevee'nin evrimleri her gym'de bunlar var çeşit yok.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Aynen ama dust bastım baya :) 200 bin vardı hep harcadım buna, Archanine, vopareon ve flareon a :):) İYi gelince skilleri fulledim hepsini dustta bitti haliyle :) Ben abra kaçırdım diye hatırlıyorum 430 luk felan :S Bu arada şimdiye dek en çok kaçan pokemon bence Abra :S Çoğu zaman ilk toptan sonra kaçıyor nedense :S Gastly bende İV iyi gelince 550 ye çıkardım CP yi öyle evolve ettim. Bende pek ümitli sayılmam hocam baksana daha nearby sistemi bile gelmedi. O üç pokemonuda pek sevmiyorum hatta dragonite m yok :) Ve hatta sevmediğim pokemonlara dust basmıyorum bile çünkü gym savaşları sıkıcı günlük parayı almak için 5 tane felan elde ediyorum sonra bırakıyorum
  • fefeyx kullanıcısına yanıt
    Sık gym savaşı yapan biri olarak nacizane görüşlerim şu şekilde.

Dragonite
    :3000 CP üzerine çıkabilmesi büyük avantaj.Vaporeon ve diğer dragonitelara karşı oldukça etkili.Ama savunması CP sine göre kötü; HP si 150 lerde kalıyor.Lapras hatta CP si yüksek Dewgong,Cloyster gibi buz pokemonlarına eziliyor.1300 lük bir Dewgong la 2300 lük Dragonite alınabiliyor.O yüzden gymleri gerçekten savunmak güçlendirmek istiyorsanız dragonite koymak saçma(tabi bana göre).Niye bu kadar abartıldığını da çözemedim tipi de oldukça kötü;ne Charizard kadar güçlü gözüküyor ne de Arcanine gibi asil.Ben sevmiyorum kendisini uyduruk bir çizimi var.Dragonair gibi güzel yaratığın bu koca göbekliye dönüşmesi reva mıdır!

Lapras:Bence Oyundaki en dengeli pokemon hem savunmada hem de saldırıda gayet iyi.2 katı CP ye sahip Dragonite ları yenebiliyor.Yüksek HP sahip olması ve nerdeyse kimseden ekstra damage yememesiyle Gym'i iyi savunuyor.Normalde ateş pokemonlarından ekstra damage yemesi lazım animeye göre ama şu an için GYM savaşlarında ekstra yemiyor.Sadece ateş pokemonlarına not effective(0.8x) şeklinde vuruyor.

Arcanine:Özellikle çimen ve böcek pokemonlaarına karşı çok etkili.Hatta ilk skilli Bite olsa bile Exeggutor'a grass/psyhic olduğu için extra damage vuruyor. Exeggutor lara karşı çok iyi.En yüksek CP ve HP ye çıkabilen ateş pokemonu.Asaleti yeter.

Snorlax:240-250 HP ye ulaşabildiği ve dövüş pokenonları dışında kşmseden ekstra damage yemediği için en iyi savunmacı.

Machamp:Snorlax a ekstra damage vurabildiği için gym saldırılarında gayet etkili.Yüksek CP ve HP ye ulaşabilen yegane dövüş pokemonu.

Vaporeon:Yüksek CP ve HP ile ateş pokemonlarına karşı oldukça etkiliSavunmada da gayet iyi.Herkesin sahip olduğu saçma bi şekilde güçlü olan pokemon.Bu küçücük yaratık Gyrados dan daha yüksek HP ye nasıl sahip olabiliyor.100 magikarp yakala ama 7 evee yakalayrak sahip olduğundan daha zayıf olsun.Çok saçma.

Exeggutor:Grass/Psyhic olması avantaj.Hem savunma da hem de atakta oldukça iyi.

Rhydon ve Golem:Yüksek HP ve CP ye çıkabilen toprak/kaya pokemonları olarak Elektrik pokemonlarına oldukça etkililer.Ama herkeste Vaporeon olduğu için GYM savunmada kötüler.

Jolteon:Şu an için en iyi elektrik pokemonu.Gyrados'a(Su/Uçan) olduğu için 1.56x vuruyor.Gyrados ve Vaporeon indirmek için oldukça iyi.Tek olay karşı tarafın 2. skilllerinden kaçabilmek.

Wigflytuff:Ekstra damage yemediği ve 200 üstü HP ye çıkabildiği için GYM leri iyi savunuyor.

Scyther:Tek işe yarar böcek pokemonu olduğunu düşünüyorum.Sonraki jenerasyonlar gelirse X-Scissor a geliştirilebilir.15-75 vuran 1300 lük scyther ile iyi Exeggutor kesiyorum.

Diğer aklıma gelen tek tek değinemeyeceğim pokemonlar:Venusaur,Slowbro,Golduck,Clefable,Poliwrath ,Victreebel,Blastoise,Charizard gayet iyi.

Başka arkadaşlarında önceki mesajlarda değindiği bir konu var.Bu Hayalet ve Psişik pokemonlar size netti gardaşım!!!Gengar,Hypno,Alakazam zor yakalanıyor zor geliştiriliyor ama hepsini çöp yapmışşsınız,saçmalık.

• Bence her pokemonun güçlü olma ihtimali olmalı ama bu durum çizgi filme paralel seyretmeli mesela evrimleşen her 10 gayradostan 5inde hydro pump skilli varken her 10 vapereondan 2sinde hydro pump skilli olmalı tabi hp olarak gayradosun avantajı olmalı yine örneğin güçlü bir zehir skilli oyuna eklenmeli atıyorum evrimleşen her 10 arboktan 1 veya 2 sinde bu skill olmalı bu durumda oyun çok daha eğlenceli bir hal alır. Mesela benim hatırladığım çizgi filmde bir bellsbrout ashin çoğu pokemonunu yenmişti yani iyi bir eğitimle her pokemon işe yarıyor bu durum bir şekilde oyuna yansıtılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kesinlikle çok doğru. En çok kaçan pokemon Abra ilk topta yakaladın yakaladın yoksa hemen toz oluyor. İkinci en çok kaçan da weedle dır.

• Merhaba arkadaşlar.. pokemonları evolve ederken pek dikkat etmiyordum.. XL olanı mı XS olanı mı geliştirmek lazım ? ne gibi farklar var ?
  • BertieNash B kullanıcısına yanıt
    Ben kendimce bi karar aldım ve asla Weedle yakalamıyorum :) Çok sinirimi bozuyor bi sürüde top yiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yarin guncelleme bekliyoruz buddy nin yaninda nearby olayinida herkese acsalar keske. Eskisine gore cop ama olsun

kaç gibi gelir güncelleme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

Merhaba arkadaşlar.. pokemonları evolve ederken pek dikkat etmiyordum.. XL olanı mı XS olanı mı geliştirmek lazım ? ne gibi farklar var ?

Evolve edince değişiyor onlar ama son hali xs olan daha iyi.

• @fthgrk dedigine katilmiyrm bence oyle dgil.

• 10luk yumurtalardan Eeve,Scyther,2 tane Hitmonchan,Kabuto ve son olarak Onix çıktı.Lan nerde bu Lapras'lar Snorlax'lar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yarin guncelleme bekliyoruz buddy nin yaninda nearby olayinida herkese acsalar keske. Eskisine gore cop ama olsun

kaç gibi gelir güncelleme ?

Şuana kadar gelmesi lazımdı, niantic yamuk yaptı. Gün içinde gelirse bi ilk olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 430 CP lik %62 IV lisi var daha iyisini arıyorum. Beklemek isterseniz çıkabiliyor.
    en iyi xp kasma yöntemlerinden biri o pokemon
    gördüğümde asla bırakmam magmar mı weedle mı tabi ki weedle ı tercih ederim :)
  • Benim bu duygu ile tanismam an meselesi, her sabah gym almaya cikiyorum, 10dk ya oda geliyo koyuyor,kiza dehset coins kazandiriyorum lan bence tanismaliyiz artik

• arifay1980 kullanıcısına yanıt
    Kaç levelde geldi hocam o 23 olmak üzreyim şuana kadar 340 üstü görmedim hiç.
  • Her gün aynı saat tesadüf olamaz heralde,dene şansını iyi denk gelmiş bak İkibinlik Dragonite filan göster gir muhabbete
    Çok emin 27-28 olabilir.
  • arifay1980 kullanıcısına yanıt
    Zaten toplamda 125 şeker yapana kadar anca gelirim sanırım o levele Abra çok nadiren çıkıyor oynadığım yerde
  • 
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.