Şimdi Ara

PÖH VEYA JÖH olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendislik okuyorum. Okul bitince PÖH veya JÖH e katılabilir miyim ?

• Kardeşim olabilirsin öncelikle sana anlatayım

1- Üniversiteyi mühendislik bölümünü okuyorsan ve fiziki yapında iyiyse seni asteğmen olarak askere çağırırlar
    askere gittikten sonra 12 ayda asteğmenliğini yapıyorsun ve bitince askerliğime teğmen olarak devam etmek istiyorum diye komutanına söylüyorsun
    eğer teğmen olarak TSK ne kabul edilirsen
    İzmir Foça da Jandarma Komando brövesi almak için başvuru yapıyorsun eğer Foçadaki kursu geçersen JANDARMA KOMANDO oluyorsun
    Sonra tayininin çıkmaya yakın olduğu bir zaman gidiyorsun Foçada dağıtımı hazırlayan komutanların yanına gidip

"Komutanım gönüllü olarak Hakkari Yüksekova da olan EFELER Jandarma Özel Harekat Taburuna gitmek istiyorum diyorsun"

eğer komutan kabul eder ve Seni EFELER taburuna gönderirse Teğmen olarak EFELER JÖH taburunda göreve başlıyorsun

Ve orada 1 hafta içinde seni operasyona Gönderiyorlar tim komutanı olarak ve ilk çatışman başladı Foça da aldığın eğitimlere güveniyosun gaza geliyorsun
    ondan sonra Kör bir kurşun sol tarafından giriyor şehit oluyorsun

JÖH her yiğidin yapacağı bir meslek değil Fiziğe bakmaz bu işler
    1- VATAN SEVGİSİ
    2- ZEKA
    3- ÇEVİKLİK
    4- PSİKOLOJİ
  • Tabiki olabilirsiniz.

Size tavsiyem en azından kısa dönem olarak askerlik görevinizi yaptıktan sonra bu meslekler için karar verin.
  • Tip fakultesini birakan birisi polis olmustu. Sahit olun programinda gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'ye kadar üniversite mezunlarından kpss puanı ile akademiye adam alacaklar. Bu süre zarfı içerisinde yine üniversite mezunlarından özel harekat polisi alacaklarını tahmin ediyorum çünkü bu sene kpss ile 5000 alım oldu.
  • JÖH olmak için universiteye gerek yok uzman jandarma olarak askerligini yap JÖh seçmelerine katıl JÖh e girebilirsin askerdeyken bi çok komutanım JÖH den gelmeydi
    Ve şunu çok diyordu '' rezilligi seviyorsanız JÖH olun '' Dagda bayırda aylarca kalıcaksınız derelerin diblerinde yatıcaksınız bunları göze al.
  • revenquel kullanıcısına yanıt
    PÖH daha mantıklı gibi
  • ITürkologI I kullanıcısına yanıt
    Üniversite mezunlarından polis alacaklar sanırım. Onlar normal polis olacak işte. Ben polis olup jöh'e seçilemezsem ne olacak, polislik bırakılabiliniyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Üniversite mezunlarından polis alacaklar sanırım. Onlar normal polis olacak işte. Ben polis olup jöh'e seçilemezsem ne olacak, polislik bırakılabiliniyor mu

Akademi, polislik ve özel harekat polisliği için bu sene ayrı ayrı alımlar oldu. Akademiye başvurup kazanırsan kendi isteğinle özel harekat komiseri olabilirsin veya normal özel harekatçı alımlarına başvurabilirsin. Tabi akademiye girmek biraz daha zor.
    Jöh ise askeriyeye giriyor onun hakkında pek bilgim yok.
  • PÖH gibi bölüm gitme

• Çapa Tıpı bırakıp olmus hocam vallahı helal olsun adama
  • PÖH PÖH PÖH öksürdüm

• Kardeşim olabilirsin öncelikle sana anlatayım

1- Üniversiteyi mühendislik bölümünü okuyorsan ve fiziki yapında iyiyse seni asteğmen olarak askere çağırırlar
    askere gittikten sonra 12 ayda asteğmenliğini yapıyorsun ve bitince askerliğime teğmen olarak devam etmek istiyorum diye komutanına söylüyorsun
    eğer teğmen olarak TSK ne kabul edilirsen
    İzmir Foça da Jandarma Komando brövesi almak için başvuru yapıyorsun eğer Foçadaki kursu geçersen JANDARMA KOMANDO oluyorsun
    Sonra tayininin çıkmaya yakın olduğu bir zaman gidiyorsun Foçada dağıtımı hazırlayan komutanların yanına gidip

"Komutanım gönüllü olarak Hakkari Yüksekova da olan EFELER Jandarma Özel Harekat Taburuna gitmek istiyorum diyorsun"

eğer komutan kabul eder ve Seni EFELER taburuna gönderirse Teğmen olarak EFELER JÖH taburunda göreve başlıyorsun

Ve orada 1 hafta içinde seni operasyona Gönderiyorlar tim komutanı olarak ve ilk çatışman başladı Foça da aldığın eğitimlere güveniyosun gaza geliyorsun
    ondan sonra Kör bir kurşun sol tarafından giriyor şehit oluyorsun

JÖH her yiğidin yapacağı bir meslek değil Fiziğe bakmaz bu işler
    1- VATAN SEVGİSİ
    2- ZEKA
    3- ÇEVİKLİK
    4- PSİKOLOJİ

• Doğayı Dağları seviyorsan JÖH ol derim ama tehlikelidir. kötüdür

Eğer Şehiri seviyorsan PÖH ol kötünün iyisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayet214

Doğayı Dağları seviyorsan JÖH ol derim ama tehlikelidir. kötüdür

ne alaka la doğayı seven adamlar jöh'ün? adamlar çamurla kaplı dağlarda sürünüyor. bende doğayı seviyorum ama gidip isviçredeki alplerin doğasını seviyorum. oda dağ oda dağ? şehirciysen pöh dağcıysan jöh ADSKJGASDLJHKASDASDASLKHDASKJLDASHNJK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

quote:

ne alaka la doğayı seven adamlar jöh'ün? adamlar çamurla kaplı dağlarda sürünüyor. bende doğayı seviyorum ama gidip isviçredeki alplerin doğasını seviyorum. oda dağ oda dağ? şehirciysen pöh dağcıysan jöh ADSKJGASDLJHKASDASDASLKHDASKJLDASHNJK

Yaşın kaç 14 15 mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

quote:

Yaşın kaç 14 15 mi

12,5 doğayı çok seviom jöh olçam

• Görmüştüm yakın bir zaman da 1000 tane PÖH alınacak mış.
  • SÖH ONU

• hocam düşünceniz yanlış bence, vatanı korumak için illa elinize silah almaya gerek yok mühendis olarakta ülkeye katkıda bulunabilirsiniz, bu tür mesleklerde batıya geçene kadar sizin için hayat kavramı olmayacak, 24 saatiniz sadece temel yaşamsal faliyetler ve meslekle geçicek bunun iyi bişe olduğunu sanmıyorum, benim ablam fizik öğretmenliği mezunu geçen ay komiser yardımcıığı mülakatlarına katıldı geçti, bugün ilk dersleri başladı, mezun olurken isterse pöh mülakatlarına katılabiliyor ama o istemicek. benim bildiğim kadarıyla yasal anlamda 2020 ye kadar üniversite mezunu alımı var.

not: illa bunları olucaksınız diye birşey yok normal polislikten terörle mücadele şubeye girerseniz aynı şekilde bulunursunuz, fotoğraflarda kar maskeli sivil kıyafetli polislerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYTOSYM -- 16 Kasım 2015; 22:27:54 >
  • aslnda gayet karizmatik meslekler
    lakin pöh, jöh diyince tüm karizma gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 16 Kasım 2015; 22:26:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.