Şimdi Ara

Podolski Çin'e gidiyor, Rodrigues bitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu Antalya kampında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu, Podolski ve Rodrigues transferleriyle ilgili net ifadeler kullandı.

Galatasaray'da flaş gelişme... Antalya'da devre arası kampında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Lukas Podolski'nin yüksek ihtimalle Çin'e gideceğini, Rodrigues'in transferinin ise bittiğini belirtti

Başka bir haber

Galatasaray Yönetimi, Garry Rodrigues’in ardından kulübü PAOK’la da el sıkıştı. Yunan ekibinin başkanı Savvides ise taraftar tepkisinden çekinerek, Hollandalı yıldızın yerine bir kanat oyuncusu aldıktan sonra bu transferi duyurmak istediklerini söyledi ve süre istedi.

• Bir tarafda bruma diğer tarafda Rodrigues zevkli olucak bakalım. Adam brumanın şut atabilen hali. Riekerink bey transfer konusunda doğru bi hamlede bulundu gibi bakalım görücez. Ben podolskiyi fazla beğenmiyordum paso maç içerisinde yürüyordu top gelicekde şut atıcak diye bekliyorduk iyi olur gitmesi.
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • Kamp dönemi bitsin öyle alırsınız futbolcuları acelesi yok. Sezon başında da sezon başladıktan sonra gelmişti transferler, bu kamp dönemleri zaten selçuk sabri ve semih gibi arkadaşlar için onu anladık.

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Podolski'nin Çin'e transfer olduğunu günler önce konu açarak belirtmiştim

2 tane ihtimal oluyor zaten ya gidecek ya gitmeyecek. Bir tanesini sallıyorsunuz tutarsa duyumcu oluyorsunuz tutmazsa 1-2 hafta foruma uğramıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Guvenmeli miyiz yani gercektem bilginiz olan bir oyuncu mu

Yoksa youtube veya oyunlardaki sacma sapan profillere gore mi iyi diyorsunuz

Orijinalden alıntı: gurkan19

Bu adamla ilgili herkes olumlu yorum yapiyor da

güvenmemeliyiz. Genelde herkes youtubeye göre iyi diyor . Ben de youtube dışında hiç izlememiştim. Attığı goller falan fena değil de oyun içerisinde izlememiz lazım . Gol attırması da önemli. Fiziği ve şutları brumadan biraz daha sağlam duruyor . Ama hız konusunda yetişemez o ayrı

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Bir tarafda bruma diğer tarafda Rodrigues zevkli olucak bakalım. Adam brumanın şut atabilen hali. Riekerink bey transfer konusunda doğru bi hamlede bulundu gibi bakalım görücez. Ben podolskiyi fazla beğenmiyordum paso maç içerisinde yürüyordu top gelicekde şut atıcak diye bekliyorduk iyi olur gitmesi.

podolskiyi ben de beğenmiyordum. İlk geldiği günlerde koşuyordu falan da bu sene baya bitti adam . alan olduğunda bile koşmaya cesaret edemiyor

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Podolski'nin Çin'e transfer olduğunu günler önce konu açarak belirtmiştim

2 tane ihtimal oluyor zaten ya gidecek ya gitmeyecek. Bir tanesini sallıyorsunuz tutarsa duyumcu oluyorsunuz tutmazsa 1-2 hafta foruma uğramıyorsunuz.

Ben ezbere yorum yapmamıştım kardeş bir yetkilinin açıklamasını buraya aktarmıştım yani aynı senin şu anda yaptığın gibi karnımdan konuşmamıştım
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • yav he birader he

"ÇİN'E GİTTİ"

Brezilya basınına Podolski ile ilgilendikleri yönündeki haberleri değerlendiren Rodrigo Caetano, "Podolski Çin'e transfer oldu. Transferle ilgili resmi açıklama bekletiliyor" diye konuştu.

Bu haberi paylaşmıştım şimdi çekilebilirsin
  • Rodrigues için hem brumanın aynısı hatta şut atan hali diyorsunuz ama adamı 3,5 m euro ya alıyorsunuz ama brumayada 20 m euro istiyorsunuz nasıl oluyor o iş paok mu çok saf acaba
    Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
    Bırakın dönsün dönme dolaplar,
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • çekildim çoktan ama hala uzatıyorsun. İlla bloklayalım yani bu mu istediğin

Orijinalden alıntı: heredot_t

Rodrigues için hem brumanın aynısı hatta şut atan hali diyorsunuz ama adamı 3,5 m euro ya alıyorsunuz ama brumayada 20 m euro istiyorsunuz nasıl oluyor o iş paok mu çok saf acaba

Brumanın aynısı falan değil yotubeden video izlemekle olmuyor. Gelsin macta gorucez
  • poldi giderse yönetimin forvete 2 tane transfer yapması gerekecek ayrıca yasini de affedecekler görün bakın bu baş belalarından kurtuluş yok. git gide elimizdeki forvet sayısı düşüyor artık sabriyide orda denersek şaşırmayacağım. yazıklar olsun. poldi gibi adamdan para kazanma ihtiyacı gütmenin manası yok adam zaten kalite yaşı ortada bu adam çok rahat 4 sene daha oynar. oyuncu satacaksan genç bulup yetiştirip satacaksın 32 yaşındaki adamı 7 milyona sattım diye böbürlenmeyeceksin..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Bu adamla ilgili herkes olumlu yorum yapiyor da

Hocam youtube üstünden izlenen videolarla çoğu oyuncuyu efsane gösterebiliriz, bunlardan biri Stoch mesela :) Bu adamın attığı golleri ve bir iki çalımını kesitler halinde göstersen hiç bir takım hayır demez...Fakat şuan resmen istenmeyen adam durumunda...

Bu oyuncuda görüntülerde yetenekli gözüküyor ve Yunan medyasından gelen açıklamalara göre taraftar bile gidişine tepki gösteriyor. Bir ihtimal iyi çıkabilir. Fakat çokta umutlu olmamak gerek...

Ben bu kadar tantana olunca uzun özetler aradım taradım, bir iki maçı izledim. Adam topu alınca her boşluğu zorluyor, kaleden uzak bir kanat oyuncusu değil genelde kaleye yönelmeyi seviyor. Çizgiye inip orta açmayı da seviyor...Fakat bunların hepsini bizim ligde ne kadar nasıl uygular muamma...

Riskli fakat denemeye değer bir transfer...

• Bu yönetici çok konuşuyor yav. Öyle her şey söylenmez kamuoyuna
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.