Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bora-_1905 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
61
Favori
72.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benimde ışık sızması ile gönderdiğim cihaz bu gün servisten geldi galeriye video ve fotoğraf eklememe rağmen sorun bulamamışlar cihazda sıkıntı yokmuş baktığın zaman garabtili türkiye cihazı ama beş para etmez THH gidicem artık

• Msqe1 M kullanıcısına yanıt
    Samsung haricinde işini layıkıyla yerine getiren servis ve garanti ağı yok evvelden Apple iyiydi ama onlarda bozdu fakat Xiaomi oldukça sabıkalı garantili cihaz alıyorsunuz mağduriyet yaşayan çok bilhassa distribütör garantili ve ithalatçı garantili olarak ikiye ayrılmaları servis ve garanti ağındaki belirsizlik can sıkıcı bir düzine ithalatçısı oldu a firması b firması c,d,e uzar gider hepsi resmi Türkiye garantili ibaresi ile cihaz satar ama kağıt üstünde kalır..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

yani video çekmişim göstermişim ışık bariz sızıyor nasıl sorun bulamadanız dedim mağaza çalışınına yüzüme bakmakla yetindi

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Sen hangi markanin fanboyusun onu de hele, Samsungta appleda Xiaomi de kullandik kime caka yapıyorsun eğri oturup doğru konuşmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01muallim -- 21 Şubat 2025; 22:48:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şebeke sorunu arayanların ulşamama sorunu yabancı sitelerde dillerden düşmüyor.Yazılımsal denemeler yapıldı.Bölge değişildi.ama arkadaşlar sorunu çözemediler.
    Birinci sim yada ikinci sim denildi o da olmadı.ulaşamama sorunu bir gerçek ve bu konuda çok insan mağdur..
    Ben yd aldım.Benim cihazda bir haftalık şimdilik sorun yok.Biradere İron man garantili faturalı aldık.onda sıkıntı yok.
    Ama benim cihazda bir şey fark ettim.şebeke normal olması gereken yerde az çekiliyor internet ise kağnı gibi yani zar zor aldım cihazı böyle bir sorun canımı sıkıyor.
    Kameranın berbat olması da cabası, oyun oynuyorum blood strike bu oyunda yarım saat oynadıktan sonra cihaz donuyor.
    Bu işlemci iyi dediler kandık valla benim önceki telefonum redmi note 12 pro 5 g bundan çok çok daha iyiydi.
    Yazık oldu o kadar para verdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aydır kullanıyorum hiç böyle bir durum olmadı.

• Merhaba x7 pro cihazımı yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Turkcell hattımla 5g ye geçmek istiyorum ancak 5g sms talebimde hattiniz uyumlu cihazınız uyumlu değil diyor? Bu cihaz 5g destekli ve ayarlardan 5gyi de aktif etmiş durumdayım.Benzer bir sorun yaşayan var mı?

• mozkan007 M kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantili mi cihaz

• mi.com.tr den online olarak almıştım yani tr garantili olması lazım

• mozkan007 M kullanıcısına yanıt
    GSM operatörleri yeni modelleri veritabanına eklemekten aciz şaka gibi ama resmi olarak ülkemizde yer alan modellerin çoğu halen tanımlanamayan cihaz olarak görünüyor uygulamada..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Yaşadığım durumu Turkcell ile paylaştım, onlar da cihaz üreticisi ile iletişime geçmemi söylediler. Sanırım bu sayfadaki cihaz sahiplerinin hiçbiri şu anda 5g'yi kullanamıyor. Eğer dediğiniz gibiyse yazılım ve operatör süreci tamamlandığında kullanabileceğiz.

• Sim 2 kartı nereye takılıyor acaba tek giriş var 🤔

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Alt-üst şekilde takılıyor sim kartlar sim tepsisine.

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkan007

Yaşadığım durumu Turkcell ile paylaştım, onlar da cihaz üreticisi ile iletişime geçmemi söylediler. Sanırım bu sayfadaki cihaz sahiplerinin hiçbiri şu anda 5g'yi kullanamıyor. Eğer dediğiniz gibiyse yazılım ve operatör süreci tamamlandığında kullanabileceğiz.

Merhaba,

Sorunumu çözdüm ve 5G'ye geçtim ayrıca Turkcell uygulaması üzerinde de mevcut durumda 5g'de olduğumu teyit ettim. Başkalarına da yardımcı olması için nasıl yaptığımı paylaşıyorum.

Öncelikle https://miuirom.org/updates/xiaomi-region sitesinden ülke bilgimi amerika olarak değiştirdim. Bunu seçme amacım amerikanın en yüksek yazılım performansı olarak belirtilmesiydi. Daha sonra cihazı yeniden başlatıp, Turkcell 2200'a mesaj atarak 5g'ye geçtim. Cihaz performansı da bir miktar daha iyileşti. Benim tercihim bu şekilde oldu ancak isteyen paylaştığım linkteki başka alternatif ülkeleri de deneyebilir.

Bu arada dediğim gibi cihazı 5 gündür kullanıyorum. Önyüklü olarak hyperos v2.0.5 vardı ve ilk 2 gün rutin kullanımda 14 saate şarjım %25 azalıyordu ancak 3 gün önce v2.0.7'ye geçtim ve şu anda şarj aynı deneimle %50 azalıyor. Global forumlarda araştırdığım kadarıyla v2.0.9'da da şarj sorunu devam ediyormuş. Bu konuda önerisi olan varsa bekliyorum. Umarım bu sorunu yakında yeni güncellemeyle çözerler.

Son durumda 5 günlük deneyimim sonucu tek sorunum şarjın hızlı tükenmesi, onun dışında hiçbir sorunum yok performans, ısınma, vs.

İyi akşamlar.

• ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

Aldığım günden beri 4.5 g uyumlu görünüyor..

İLK ALDIĞIMDA BÖYLE DEĞİLDİ DÜZELTMİŞLER SANIRIM.ULAŞAMAMA PROBLEMİDE SON GÜNLERDDE YAŞAMADIM.

• Türk telekom
    ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 24 Şubat 2025; 20:21:51 >
  • Ben Vodafone kullanıyorum bendede 5g gorunmuyo hiç. Müşteri hizmetleri bir sorun yok, hattınız 5g'ye acık diyor ama hep 4.5 gözüküyor.

Yeşil renk neden 1.000 TL daha ucuza satılıyor?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.