Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
83
Favori
315.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim de telefon kapandı gitti. 3 yıl önce almıştım. Birden bire ekran karardı. Dümdüz gri bir çizgi çıktı. Bir daha da açılmıyor.

Hocam siz kaç paraya tamir ettirdiniz @horizont1905

Hocam siz hangi Iphone'a geçmeyi düşünüyorsunuz neden iphone 13 @Ofsayt Bozan Stoper

• Poyrito P kullanıcısına yanıt

ben yaptirmadim yurt disindayim iphone 14 aldim cakma anakart takalim dediler ona neden yaptirmadim Turkiye Turk telefonu olsa dahi 2.telefonu kabul etmiyor diye haber cikti halen bilmiyorum dogru mu yani gumrukten gecerken :) kaldi oyle iohone 14 memnunum baya

• ve 3 yılın sonunda telefon kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. millet güvenip xiaomi'nin arabalarına falan biniyor birde. daha adam akıllı telefon yapamıyorlar.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

YouTube yüzlerce video var anakart açıp birşeyler yapıyorlar telefon canlanıyor ama kime sorduysam piyasada yapmıyor ben de yeni telefon almak zorunda kaldım.

• 2 sene önce bu telle s20fe arasında kaldım, s20fe aldım, çünkü xiaomi yazılıp berbat, iyiki almamışım diyorum. Şimdi s20fe orj gibi android 14 custom rom çıktı, canavar gibi çalışıyor. Madii durumum o kadar iyi değil maalesef elimdekinin kiymetini bilmeye devam.

Siz siz olun xiaomi almayın derim. Ya iphone alın yada custom rom fazla olan yeni cihazlara yönelin.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Dh de ( ikinci el de + ) hala pro modelini ( ki nfc de sorunlu ) övenler var.

Lg g3 g4 bir miktar g5 gibi oldu anakart sorunlari. Bu konuyu okumadan halen alacak varsa şaşmak gerek.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt

s20fe çok iyi bir cihaz. tanıdıklarımın hepsinde var ve çok memnunlar, ben de arasında kalmıştım şu an çok pişmanım. ürününün arkasında durmayan bir firma xiaomi.

2 kere bataryası kendi kendine şişti telefonun. eninde sonunda da anakartı yandı galiba.

yazılım anlamında allahın belası resmen. android auto'ya ne zaman telefonu bağlayıp ekranı kapatsam GPS kaybolurdu. abuk subuk telefonu bozan güncellemeler.

bu telefonda emeği geçen tasarımcıdan mühendise hepsine selam söylüyorum.

2-3 bin para vermeyeceğim diye kendinize etmeyin şu eziyeti almayın xiaomi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

ve benim de anakart gitti geçmiş olsun. eski xiaomi mi 5 de de aynı sorun olmuştu. artık hiç düşünmeden iphone 13 alacağım bir daha da xiaomi hatta androide bulaşmam.

annemin 2016 da aldığı iphone 7 hala su gibi akıyor. bataryayı bir kere bile değiştirmedi saatlerce oyun oynuyor bitmiyor. ben 2016 dan bu yana 5 kere mecburi telefon değiştirdim. pahalı gibi gözükse de uzun vade de gani gani çıkartıyor parasını.

güncelleme babamın poco x3 prosu da beyaz ekrandan gümledi.vallahi uzak durun zaten şu sorunları google da aratınca hep hintli videoları çıkıyor. bir tane aklı başında avrupalı xiaomi almaz

• Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

Çok araştırdım ya yapmıyorlar uğraşamıyorlar aynı hatayı verir diye ya da 2.000 TL istiyorlar işçilik + 6 ay garanti falan veriyorlar. Güzelim telefon çöp oldu yatıyor evde.

• pil değişimi yapan oldu mu? xiaomi tr'ye mi yaptırmalı yoksa deji falan alıp dışardan yaptırmak mı daha mantıklı?

• Reppu kullanıcısına yanıt

deji aldım ilk hafta süperdi sonra eskisi gibi oldu. bulabilirseniz orijinal taktırın ben bulamadım

• kısa süre içerisinde 4 yaşına girecek poco x3 pro için orjinal batarya arıyorum. satış linkini falan bulabilen olursa sevinirim. telefon konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama batarya artık gitmiyor değişim yapmam gerekli.
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Valla ben de aynı durumdayım bende f3 aldım pil gidik ve orj batarya buldum değiştirmeye güvenemiyorum GSM iletişim de var YouTube da ki f3 için 1000 TL ye falan geliyor kargoyla ama güvenemedim göndermeye ama pil çok çabuk öldü ya Samsung da piller daha geç ölüyor
  • Tureta12 T kullanıcısına yanıt

Nfc modelinde bir sorun yok, pro modelinde sanırım kronik bir sorun var. Isinmaya dayalı olabilir. Bununla ilgili çok sorun yaşayan duydum. Dediğim gibi nfc modelini yıllardır kullanıyorum halen sorunsuz. Üstelik kamera ve kasa kalitesi olarak daha önde. Ben birde custom eu rom kullanıyorum miui baslatici ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 19 Ekim 2024; 21:20:59 >
  • benim pro da aniden gitti anakart ısınma sorunu ekrana ihtiyaci olan yazabilir
  • TELEFON İŞİ BİRAZ ŞANS İŞİ GALİBA TELEFONU ARALI 3 SENEYİ DOLDURMAK ÜZERE KEYİFLEDE KULLANIYORUM ŞU ANDAKİ DÜŞÜNCEM O BENİ BOŞAMASSA 5 YILA TAMAMLAYACAĞIM. TELEFONDA OYUN OYNAMIYORUM AMA ONUN HARİCİNDE TELEFONDA NE VARSA AKTİF OLARAK KULLANIYORUM 5-6 BANKA UYGULAMASI 7-8 İNTERNET TARAYICISI 2-3 FOTOĞRAF UYGULAMASI 5-6 ADET OFİS PROGRAMLARI 2 ADET DRİVE UYGULAMASI 2 ADET MAİL UYGULAMASI 6-7 E-TİCARET UYGULAMASI SOSYAL MEDYALARIN HEMEN HEMEN HEPSİ YAPAY ZEKALAR 3 ADET MESAJLAŞMA UYGULAMALARI (TABİKİ KAMERA OLARAK DAHA İYİ OLANLAR VAR) AMA BENİM TELEFONUM BANA YETİYOR (ŞİKAYET EDEBİLECEĞİM TEK HUSUS: TİTREŞİM YETERİ KADAR TİTRETMİYOR. BENİM İÇİN ZİL SESİ YETERLİ DÜZEYDE DEĞİL DAHA YÜKSEK OLABİLİRDİ DIŞ ORTAMLARDA GELEN ARAMALARI KAÇIRIYORUM SONRADAN TEKRAR DÖNMEK ZORUNDA KALIYORUM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz ankaralı -- 26 Ekim 2024; 22:27:12 >
  • Oyuncuların çabuk bozuluyor herhalde. 3.5senedir bir sorunla karşılaşmadım. Oyun oynamıyorum

• matematikçi34 M kullanıcısına yanıt

fazla ısıtmamak gerekiyor işlemciyi,ben o yüzden kendi şarj cihazını kullanmıyorum daha az wattlı olan bir adaptör işimi görüyor

• Selamlar. Sabah kalkınca beyaz ekran sorunuyla karşılaştım. Bu konuda tamir yaptıran oldu mu hiç?

• Balliba kullanıcısına yanıt
    GOOGLE,

youtube
    Poco X3 Pro beyaz ekran sorunu kapandı açılmıyor sorunu %100 çözüm #pocox3pro #teknoway
    https://www.youtube.com/shorts/HdsAsMz68wY?app=desktop
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.