Cihazı ve özelliklerini bilmiyorum ancak piyasa göre fiyatı biraz daha uygun ve 12 taksit bug'u mevcut. Sadece gördüğüm işlemcisi MS'den daha iyi sanırım. |
POCO M5, 6GB RAM, 128GB - 6.999 TL ve 12 Taksit
-
-
şu damla çentik ekranlı telefonları bir türlü sevemedim, hepsi ağız birliği etmişler sanki aynı telefon ekranını üretiyorlar. fiyatına göre iyi gibi.
-
World Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.
Üstelik şu an en düşük fiyattan satılıyor.
Iphone 14 PM 256GB Deep Purple kullanıyorum ama yedek telefon olarak sipariş geçtim...
-
Sırf yeni çıktı diye pahalı. Özellikleri 10s den çok daha kötü.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-806027/redmi-note-10s_poco-m5/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Kasım 2022; 10:29:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimWorld Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.
Üstelik şu an en düşük fiyattan satılıyor.
Iphone 14 PM 256GB Deep Purple kullanıyorum ama yedek telefon olarak sipariş geçtim...
Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ?
-
Seviyor o öyle şeyleri
-
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Sırf yeni çıktı diye pahalı. Özellikleri 10s den çok daha kötü.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-806027/redmi-note-10s_poco-m5/Kıyaslama yaparken Poco'nun 4/64 modelini seçmişsiniz. Doğru kıyaslamayı yaptığınız zaman da çok fark görünmüyor. İki ürünü de canlı görüp karar vermek en doğru yöntem olacaktır, sonuçta giriş seviyesi telefonlar.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-835550/redmi-note-10s_poco-m5-128gb/
-
Daha düşük şarj hızı, ips ekran, daha kötü gpu gibi şeyler mevcut bu yüzden sırf yeni ve 90hz/6nm özellikleri için alacak varsa yapacak bir şey yok zaten.
-
Bu seviye fiyatlarda, 12 taksitle alınabilir veya kredi çekecek olsa 1.000 TL civarı ucuz alternatifleri nelerdir? Gelip bakanlara fikir vermesi açısından soruyorum.
-
Bilmiyorum, ben sadece iki cihazı kıyasladım.
-
Konuya gelenlere yol gösterici olurdu bu cihazı gömdük de hangisini alsak diye merak eden olur.
-
sonra ayponcular böyle deyince kızıyorlar. Kızlara hava atayım diye masanın üstüne koymak için almıştır
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmuraYKonuya gelenlere yol gösterici olurdu bu cihazı gömdük de hangisini alsak diye merak eden olur.
Acil telefon ihtiyacı olan zaten neyi nereden alacağını araştırmıştır ya da araştıracaktır. Bu konuda da yazılanlar doğrultusunda yine kendi ödeme seçeneklerine uygun olan cihazı belirleyip alır.
-
Bu Amazon satılmayan cihazlara taksit seçeneği koyuyor herhalde. Bu kadar para verip 5G olmaması üzücü. Tasarımı da beğenmedim. -
Millet Gürcistan a ayfon almaya geçiyor. Türkiye de 45 kagit ayfonu 20 ye alıyor.
Bu da bi nevi sicak firsat -
Rengini de söylemiş. Imei olmadan inanmam
-
14 kullandığına göre sen burjuva sınıfından olmalısın
-
Iphone 14 e bu telefon yedek olmaz
-
Kullandigi falan yok etiket yapma peşinde sanirim arkadas daha geçen gün migros iphone 13 kampanyası için nöbet tutuyorduquote:
Orijinalden alıntı: Papaz3514 kullandığına göre sen burjuva sınıfından olmalısın
General mobile kullanıyor olabilir belki 😀 -
Valla inanmazsın general mobile 20 pro kullanıyorum , 2 bine almıştım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ? |
Seviyor o öyle şeyleri |
Daha düşük şarj hızı, ips ekran, daha kötü gpu gibi şeyler mevcut bu yüzden sırf yeni ve 90hz/6nm özellikleri için alacak varsa yapacak bir şey yok zaten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X