Şimdi Ara

POCO M5, 6GB RAM, 128GB - 6.999 TL ve 12 Taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı ve özelliklerini bilmiyorum ancak piyasa göre fiyatı biraz daha uygun ve 12 taksit bug'u mevcut. Sadece gördüğüm işlemcisi MS'den daha iyi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

World Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.

Üstelik şu an en düşük fiyattan satılıyor.

Iphone 14 PM 256GB Deep Purple kullanıyorum ama yedek telefon olarak sipariş geçtim...

Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ?  

• şu damla çentik ekranlı telefonları bir türlü sevemedim, hepsi ağız birliği etmişler sanki aynı telefon ekranını üretiyorlar. fiyatına göre iyi gibi.

• World Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.

Iphone 14 PM 256GB Deep Purple kullanıyorum ama yedek telefon olarak sipariş geçtim...

• Sırf yeni çıktı diye pahalı. Özellikleri 10s den çok daha kötü.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-806027/redmi-note-10s_poco-m5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Kasım 2022; 10:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

World Kart 12 Taksitte vade farkı alıyor ama vade farksız 9 taksit bile çok iyi.

Kapasite neden belirtme gereği duydunuz ?  

• Seviyor o öyle şeyleri  

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sırf yeni çıktı diye pahalı. Özellikleri 10s den çok daha kötü.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-806027/redmi-note-10s_poco-m5/

Kıyaslama yaparken Poco'nun 4/64 modelini seçmişsiniz. Doğru kıyaslamayı yaptığınız zaman da çok fark görünmüyor. İki ürünü de canlı görüp karar vermek en doğru yöntem olacaktır, sonuçta giriş seviyesi telefonlar.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-835550/redmi-note-10s_poco-m5-128gb/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

Daha düşük şarj hızı, ips ekran, daha kötü gpu gibi şeyler mevcut bu yüzden sırf yeni ve 90hz/6nm özellikleri için alacak varsa yapacak bir şey yok zaten.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Bu seviye fiyatlarda, 12 taksitle alınabilir veya kredi çekecek olsa 1.000 TL civarı ucuz alternatifleri nelerdir? Gelip bakanlara fikir vermesi açısından soruyorum.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, ben sadece iki cihazı kıyasladım.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Konuya gelenlere yol gösterici olurdu bu cihazı gömdük de hangisini alsak diye merak eden olur.

• sonra ayponcular böyle deyince kızıyorlar. Kızlara hava atayım diye masanın üstüne koymak için almıştır  

• quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Konuya gelenlere yol gösterici olurdu bu cihazı gömdük de hangisini alsak diye merak eden olur.

Acil telefon ihtiyacı olan zaten neyi nereden alacağını araştırmıştır ya da araştıracaktır. Bu konuda da yazılanlar doğrultusunda yine kendi ödeme seçeneklerine uygun olan cihazı belirleyip alır.

• Bu Amazon satılmayan cihazlara taksit seçeneği koyuyor herhalde. Bu kadar para verip 5G olmaması üzücü. Tasarımı da beğenmedim.
  • Millet Gürcistan a ayfon almaya geçiyor. Türkiye de 45 kagit ayfonu 20 ye alıyor.
    Bu da bi nevi sicak firsat
  • Rengini de söylemiş. Imei olmadan inanmam

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

14 kullandığına göre sen burjuva sınıfından olmalısın  

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Iphone 14 e bu telefon yedek olmaz  

• quote:

Orijinalden alıntı: Papaz35

14 kullandığına göre sen burjuva sınıfından olmalısın  

Kullandigi falan yok etiket yapma peşinde sanirim arkadas daha geçen gün migros iphone 13 kampanyası için nöbet tutuyordu
    General mobile kullanıyor olabilir belki 😀
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Valla inanmazsın general mobile 20 pro kullanıyorum , 2 bine almıştım  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.