Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
812
Cevap
28
Favori
35.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F7 pro ön sipariş ile ben de katıldım fakat acaba iyi mi ettim kötü mü ettim kararsız kaldım benim için en önemli şey pil ömrü ve günlük kullanımda sorun çıkarmaması. Şarj hızı vs çok önemli değil yavaş şarj ile şarj edeceğim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, bence çok takılmayın sonuçta geçen senenin 1 numaralı işlemcisi, min. 5 sene kafa yormaz pro

tek soru işareti hyperos. Yazılım tarafı sorun çıkarmazsa uzun seneler kullanırsınız

ben de pro almayı düşünüyorum ama kablosuz şarj kafa kurcalıyor. Şimdi değil belki ama 1-2 seneye kablosuz şarj istasyonları yaygınlaşırsa bi eksik olabilir, onun dışında f/p cihazı pro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2031 Mart a kadar güncelleme desteği veriyor bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güçlü cihazlar kategorisine f7 ultra da girmiş, ayrıca gen3'lü cihazın bile hâlâ listede yer buluyor olması f7 pro'nun da hâlâ tercih edilebilir olduğunu gösteriyor

https://www.donanimhaber.com/antutu-acikladi-mart-ayinin-en-guclu-android-telefonlari--189702

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    Snapdragon Gen 3 yabana atılacak bir işlemci değil. 2023-2024 yıllarında Amiral gemisi telefonlarda kullanılan en güçlü işlemciydi.
    Sonuçta 2M Antutu puanı hala benim için iyi bir skor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 3 Nisan 2025; 23:17:25 >
  • S24 fe düşünüyordum ama işlemci deyince modem demek oluyor modemde şebeke GPS bluetooth hepsi dahil ve bunların snapdragon olmasıda önemli.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Merhaba

8 Elite içinde bulunan teknolojiler kolay kolay eskimez 🫡 Çok harika bir chipseti.

İyi Forumlar

Hocam 6000 mah batarya sizi 1 gün rahat çıkaracaktır,x7 pro var 10 saat ekran süresi veriyor rahat yani evden çıkınca şarj etmeden sizi eve getirecektir çok da önemli olmadığını düşünüyorum kablosuz şarjın tabi uzun seyahatler vs yapılmayacaksa

• Şuan icin alinacak telefonlar ;

tecno camon 30 pro
    honor 200
    poco x7 pro
    poco f7 pro
    samsung s24 fe
    mi 14t pro gibi duruyor maddi duruma gore secim yapmak gerek.

• Daha ucuzundan daha pahalısına piyasadaki telefonların %95 ini silip attı f7 pro. Yeni telefon almayı düşünenler için tabi.

• bu 2 cihazın da bataryalarını Xiaomi tarafı "typical" yani eski tip lityum iyon olarak belirtmiş, silikon karbon değilmiş ikisi de

gsmarena ise pro lityum iyon, ultra silikon karbon diyor

Merhaba

Gsmarena benim en çok takip ettiğim sitelerden biridir ama bir kaç tane hatalarını gördüm.

Yanlış bilgi girişi yapıyorlar ve sonra düzeltmiyorlar.

Bir kaç tane olduğu için güvenimi sarsmadı ama dikkatli olmak körü körüne güvenmemek lazım.

iyi forumlar

Mi sitesinde pro için 1600 döngüde %80 üstü pil sağlığı diyor. Bu silikon karbonlu olunca olabiliyor diye biliyorum.

• Merhaba

Konuyu güncellemek için uğraşıyorum ama yapamıyorum. Bir sorun var, bilginize!

İyi forumlar

• karaniler kullanıcısına yanıt
    bunun silikon karbon ile ilgisi yok hocam, geçen sene hatta yanlış hatırlamıyorsam ondan önceki senelerde ki telefonlarda da benzer döngü veriliyordu, anladığım kadarıyla kullanıcıya yansitilmayan bi boşluk bırakıyorlar alt ve üst sınırda, bu da %0 ile %100 olmasını engelliyor bataryanın ve döngü uzuyor

si-c bu senenin teknolojisi, daha küçük alana daha büyük yığın için kullanılıyor , gerçi benzer mantıkla o pay bırakılmadan da döngü saglanıyorsa yine döngü sayısı arttırılmış oluyor

Hocam x7 proya da baktım onda da tipic yazıyor. Biraz araştırınca bunun mah değerinin verisiyle ilgili olduğunu okudum. Türüyle ilgisi yokmuş.

• "Typical" dediği aslında gramajlı ürünlerde gramaj bilgisinin yanında yer alan "e" işareti gibi, bunun ortalama bir değer olduğunu ifade ediyor. Artı da eksi de olabilir. Ama benim tahminim, biraz ek pay bırakmışlardır. %80'inini koruma meselesini sadece yazılımla halletmeyip biraz da pay bırakmak da mantıklı geliyor. Su anda sadece Xiaomi'nin sağladığı inceleme cihazları var, insanlar cihazı alıp açmaya başladığında daha net bilgi ediniriz muhtemelen.

Gsmarena F7 Ultra silikon, F7 Pro grafit demiş ama Redmi K80 serisinde ikisi de silikon, o yüzden kapasitesini düşürseler bile teknolojisini değiştirip değiştirmedikleri konusundan emin değilim. Yine en garantilisi teardown incelemeleri beklemek.

• Bu sene bu seriyi çok erken çıkardılar.Geçen sene f6 serisini mayıs ayında çıkarmışlardı.

• 25k altına f7 ultra bir de server kayıt çıkarsa ki çıkar diye tahmin ediyorum alınır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.