Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
744
Cevap
27
Favori
32.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

Yd ultra 750$'dan piyasaya düşmüş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanki F7 ultra mi 15 den pahalı olacak gibi duruyor.. Serverli kayıtlı mi 15 29bin civarını

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında bu fiyatlar normaldir kara borsa gibi düşünün oltaya kim gelirse misali gün geçtikçe fiyat olması gereken yere gelecektir bende x7 pro satıp f7 pro alayim diyorum yd ,tabi önce alan kullananlardan değerlendirme almak şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    bu fiyata alınmaz , düz 15 zaten 750$

650 bandına düşerse düşünülebilir ultra

• Düz poco f7 ne zaman çıkacak.Onda snapdragon 8s gen 4 kullanılacak biraz araştırdım çok güçlü görünüyor.Antutu da 2 milyonu rahatlıkla geçiyor.Oyun performansı da 8 elite yakın olucakmış.Türkiye de 25-26 bin civarında çıkarsa güzel satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 14 Nisan 2025; 15:13:12 >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Yakın olmayacak, şuan verilen değerleri en üst değerleri. 8gen3 gücünde olacak. Bir kaç ayı var onun

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Yine de çok iyi olacak bataryası da Çin de olduğu gibi 6500 mah olursa mükemmel olur.

• F7 Pro ile ne gibi farkları olacak ki o halde daha ucuza satılacak?

• Mir-i Alay kullanıcısına yanıt
    Kamera, ekran, kasa. Ai özelliği olarak biraz daha geri. Kasa olarak x7proya benzeyecek deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 14 Nisan 2025; 17:46:19 >
    4-5k için degmez hocam, f7 pro alıp geçerim

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Beklenmez zaten, dolar gittikçe artıyor. Çıktığı dönemde F7 pro'nun şuanki lansman fiyatına yakından bile çıkabilir.

• Hemen ihtiyaci olmayanlar poco f7 yada poco x8 pro yu bekleyebilir.Aceleye gerek yok Android 16 li yeni telefon almak daha mantikli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Merhaba,

F7 Ultra'yı ilk çıktığı gün ön sipariş etmiştim, 3 gündür kullanıyorum.

Öncelikle alınca yapılmasını önerdiklerim:

-Ekran çözünürlüğü FHD olarak geliyor, WQHD yapmakta fayda var. Pilden yiyor ama görüntü çok net oluyor.

-Aynı şekilde videolardaki görüntü kalitesini iyileştirmek için işlemci desteğini ayarlamak faydalı

-Ana ekran animasyonlarını hızlı yaparsanız akıcılığını daha da net görüyorsunuz

-Ne yazık ki klasik Xiaomi reklamlı uygulamaları aynen mevcut, klasik şekilde yetkilendirmelerini alarak kapatabiliyorsunuz.

-16 GB RAM ile ihtiyaç duymayacaksınız ama maksimumda kullanıyorsanız bellek genişletmeyi 6GB'tan daha yukarıya çekmek isteyebilirsiniz.

-Kızılötesi vericisi üst çerçevede değil de kamera bölgesinde

-İçinden çıkan kılıf günü kurtarır ama daha iyi bir şey almakta fayda var. Biraz fazla yumuşak ve yeterince kenarları yüksek değil. Henüz Türkiye'de yeterince seçenek yok ve oldukça pahalı. Temu'da uygun fiyatlı güzel kılıflar buldum. K80 Pro ile aynı cihaz olduğu için K80 Pro diye aradığınızda da farklı seçenekler çıkıyor. Kablosuz şarj desteklediği için manyetik kılıflara da bakabilirsiniz.

-3 ay YouTube Premium ile geliyor.

İlk izlenimlerim, özellikle de geçmiş POCO'lardan farklılıklarına göre ve fiyat olarak kıyaslayabileceğimiz S24/S25+'a göre şöyle:

-Cihaz kesinlikle akıyor, her şey kesintisiz ama oyunlar haricinde muhtemelen F7 Pro ile farkını çok görmezsiniz. 16 GB RAM ve 8 Elite biraz lüks kalıyor ama bu özelliklerde bu fiyatta başka cihaz bulmak da zor. Kamera birinci önceliğiniz değilse S24+/FE ya da Xiaomi 14T Pro ile karşılaştırılacak bir cihaz değil, performans anlamında onların üstünde.

-Kablosuz şarj iyi çalışıyor ama Xiaomi'nin hızlı kablosuz şarj cihazını bulmak çok zor, o yüzden çok da yüzüne bakmıyorsunuz. 120W hızlı şarj varken alelade bir kablosuz şarj cihazından alacağınız 10-15W kesmiyor pek. (Başka marka hızlı kablosuz şarj cihazlarında hızlı şarj edebiliyor mu deneyemedim.)

-Pil performansı henüz yeterince iyi diyemem. Kalibrasyon vs sonrası oturur mu görmek lazım.

-Parmak izi okuyucusunun ultrasonik olması çok fark ediyor. Önceki nesillere göre zaten iyi, Samsung'lar ya da ana Xiaomi cihazlar kadar da iyi performans gösteriyor.

-Çok öyle matah bir yapay zeka özelliği yok, özellikle işe yarayan görsel düzenleme konusunda da Samsung daha iyi.

-Kamerası bir Samsung kamerası değil ama bir POCO kamerası da değil. Bu sefer tam anlamıyla, kamerası önemli değil ama arada sırada çekerken de üzmesin cihazı olmuş. Özellikle POCO X serilerinin kameralarıyla karşılaştırılamayacak kadar iyi. Bir de tabii ekranı canlı ve yüksek çözünürlüklü olunca da yan yana başka bir cihazla karşılaştırdığınızda görüntü iyi görünüyor.

-Çoğu kişi için çok önemli değil belki ama ana ekran 5x9 ölçeğinde simge düzeni ayarı ile geliyor, tüm uygulama simgelerini neredeyse tek yerde toplamak mümkün

Kullandıkça deneyimlerimi eklerim.

• Scaevola S kullanıcısına yanıt

F7 Pro ürünüm elime henüz ulaşmadı. Ben de F7 Pro ile katkı sunmak isterim. Cihazınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. F7 serisi gerçekten kullanıcı memnuniyeti açısından iyi bir deneyim sunacak gibi duruyor.

• Scaevola S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de n11'den pro modelini aldım ama daha kargoya verilmedi umarım sorunsuz sıkıntısız kullanırım.

• Poco f7 pro cihazım geldi yaklaşık 12 saattir kullanıyorum, şarjı üzecek gibi duruyor, bu cihaza realme gt 7 pro dan geçtim onu aratacak gibi görünüyor şarj konusunda. Böyle giderse geri döneceğim realme'ye, 1 hafta süre tanıyacağım bakalım f7 pro'ya

• WebServisi kullanıcısına yanıt

F7 pro 6000 mah batarya

Gt 7 pro 6500 mah batarya

F7 pro Snapdragon 8 gen 3 daha yavaş

Gt 7 Pro Snapdragon 8 elite daha hızlı

Gsmarena sitesi batarya testlerine göre:

F7 pro ort. aktif kullanım süresi: 13 saat 51 dakika

Gt 7 pro ort. aktif kullanım süresi: 17 saat 31 dakika

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️www.gsmarena.com
    Compare Xiaomi Poco F7 Pro vs. Realme GT 7 Pro - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13724&idPhone2=13470

Testlere göre de F7 pro nun bataryasının daha az gitmesi normal gözüküyor ama ne kadar daha aza kadar normal onu da bence 1 hafta deneyimledikten sonra görürsünüz diye düşünüyorum..

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 1 hafta deneyimleyip karar vereceğim sonucu paylaşırım burada

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Hocam onu aratır çünkü hem GT 7 pro 6500mah hem de 3nm işlemcisi var, bu sayede çok daha az güç tüketecektir zaten. Daha iyi cihazdan geçme sebebiniz nedir acaba?

Sebep hastalık hocam sürekli cihaz değiştirme isteği :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.