Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
27
Favori
31.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    Hangi kupon ile?

• N11 de sana özel kuponla 29.999 tl

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 30 Mart 2025; 0:7:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco f7 pro acayip aklımı çeliyor.30 bine çok iyi özellikleri var.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Merhaba

Tercih sebebi tamamen, aynı fiyata Honor 200 Pro var mesela işlem gücü bir tık düşüktür ama Kamera performansı çok daha iyidir ama;

Honor 200 pro'nun da arka tasarımını hic beğenmiyorum. İtici geliyor.

İyi forumlar

• Şuan yine gece 23:59'a kadar geçerli 2000tl kupon veriyor n11, düşünenler değerlendirebilir.

• F7 Pro benim de aklımı çelmiyor değil. Sırf Snapdragon Gen 3 için bile alınır. Keşke abisi Ultra gibi o da 120W şarj ile gelseymiş. Yallnız X7 Pro dakii şebeke sorunları vs. bu yeni seride de devam ederse aklımı kurcalıyor temkinli olup kullanıcı deneyimlerine bakmak lazım.

• Sizce Poco F7 pro mu? yoksa Realme GT6 mı?

• f7 pro kamera nasıl acaba işlemci güzel

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Merhaba

İkisinin de kendisine göre iyi yanları var. F7 Pro daha güncel sadece. Tamamen kendi ihtiyaçlarına göre tercih etmelisin. Performans olarak F7 Pro çok daha iyi mesela.

İyi Forumlar.

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    ben kameraya çok önem vermiyorum ama tırt bence, kamera önemliyse başka cihaz bakın

Kamera ve kablosuz şarj dışında 10 numara

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda fazlasıyla yeterli ama daha iyi olsun diyorsanız F7 ultraya bakın onun kamerası daha üstün.8 elite rağmen fiyatı da uygun tutmuşlar.

• xsw X kullanıcısına yanıt

Şarj için 5 dak fazla beklemezsin 90 w o kadar dert değil X serisi gibi F serisinde sorun yaşanmıyor .

yada X serisi kadar kullanıcısı olmadığından ötürü de olabilir

• xsw X kullanıcısına yanıt
    Testlerde tam şarj konusunda ultra ile 4-5 dakika var. Ultranin bataryasının daha da küçük olmasına rağmen.

• Ultra'nın kamera incelemesi gelmiş

Benim beklediğimden iyi sonuçlar

Hardware Plusyoutube
    POCO F7 Ultra Nasıl Fotoğraf / Video Çekiyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=pR4JsCM6IOM&feature=youtu.be

• Redditte kullanici yorumlarinda sarj edilirken ve oyunlarda epey isindigindan bahsedilmis,pil olarak iyiymis.deniliyor..

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Merhaba

Ultra geniş açıda af olmaması kötü oldu. Ciddi ciddi alacaktım. Ben çok kullandım kamera da ultrageniş açı olduğu için bi tık üzüldüm

İyi forumlar

• Poco f7 pro 12/512gb'ı şuan 28.620 TL'ye mal ettim. kupon ve 1100 tl garanti bankası bonus verdi bunları çıkınca 28620 tl'ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 2 Nisan 2025; 13:43:52 >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

Merhaba

Güle güle kullanın Hocam. Detayli yorum yaparsanız (cihazın + ve - leri) 1.Sayfaya sabitlerim. Bilginiz olsun🫡

İyi Forumlar

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 2 Nisan 2025; 10:43:46 >
  • F2 pro'da 5. seneyi devirdim. SD865 işlemcisi bugün bile gayet iyi performans veriyor ve hatta 20-80 şarj konusunda çok dikkat ettiğim için pilini bile hiç değiştirmedim. Arada ikinci telefon olarak X3 GT kullandım, 120 Hz ekran vs de olsa F2'den aldığım o keyfi alamadım.

Ama bu kadar uzun süre aynı telefonu kullanınca insan biraz değişiklik istiyor, yoksa F2 Pro'yu 1-2 yıl daha bile kullanabilirdim, cihazın çiziği bile olmadı.

F6 Pro'nun işlemcisi yeterince cazip gelmemişti. Bir ara 14T Pro alsam mı diye de düşündüm ama özellikle 2025'i bekleyin, silikon piller fark yaratacak dedikleri için beklemeye karar verdim. Bir de Mediatek olunca insan ister istemez tereddüte düşüyor. Genel performansı Snapdragon'dan aşağı kalmasa da işin içine emülatörler girince farkı anlıyorsunuz.

şansıma da F7'nin lansmanı öne çekilince çok beklememe gerek kalmadı, F7 Ultra ucuz olmasa da fiyatına göre sunduklarından dolayı hiç düşünmeden ön siparişini verdim. Bir de F7 Ultra'nın pahalı olmasının sebebi sadece 512+16 versiyonunu satmaları. Bence 256+12 versiyonu 40 bin altına gelebilse SD 8 Elite ile çok bile daha iyi bir alternatif olabilirdi.

Zaten ben klasik POCO hedef kitlesiyim, kamera iyi olmasa da olur, ek donanımlar da çok kritik değil. Mesela esim olmaması bir eksik ama yani senede birkaç kere yurtdışına çıksam bile idare ederim. 50W kablosuz şarjla geliyor, bu bile aslında lüks; çünkü Türkiye'de Xiaomi'nin hızlı kablosuz şarj cihazlarını çok zor bulabiliyorsunuz. Satanlar da gereksiz pahalıya satıyor.

Özetle, hedefim F7 Ultra'yı F2 Pro'dan bile uzun kullanmak. POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️  Gelince yorumlarımı paylaşırım mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.