Tamam hocam teşekkür ediyorum. Belki bir ara özelden kilit açmak için ufak bir yardımını isteyebilirim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tamam hocam teşekkür ediyorum. Belki bir ara özelden kilit açmak için ufak bir yardımını isteyebilirim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhabalar hocam eu rom hangi versiyonu denediniz? açıkçası ben de kendi cihazım (F7 Ultra) için geçmeyi düşünüyordum EU Rom'a , en azından batarya konusunda biraz daha verimli olur diyordum. Şuan Taiwan rom kullanıyorum, fena değil pil ama bir China ya da EEA kadar hızlı güncellenmiyor bunu sürüm numarasından anlayabiliyorum sadece. Xiaomi 15 serisi Eu kullananların geneli cihazlarının Global yazılımdan daha iyi çalıştığını söylerken F7 Pro'da fazla batarya tüketimi ve lag olması benim de kafamı karıştırdı şimdi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X7 proda da varmış hocam bu sorun konusunda gördüm şimdi. Eea romda var mi acaba bu sorun? Ne salakça bir bug < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 5 Eylül 2025; 23:21:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |