Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
28
Favori
35.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam hocam teşekkür ediyorum. Belki bir ara özelden kilit açmak için ufak bir yardımını isteyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Elbette, ne zaman isterseniz yazabilirsiniz :) İyi geceler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar, bu googlein sms ve arama uygulamasını adb ile kaldırdikran sonra nasıl sms uygulamasını yükleyebilirim

• foor.cun kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam eu rom hangi versiyonu denediniz? açıkçası ben de kendi cihazım (F7 Ultra) için geçmeyi düşünüyordum EU Rom'a , en azından batarya konusunda biraz daha verimli olur diyordum. Şuan Taiwan rom kullanıyorum, fena değil pil ama bir China ya da EEA kadar hızlı güncellenmiyor bunu sürüm numarasından anlayabiliyorum sadece.

Xiaomi 15 serisi Eu kullananların geneli cihazlarının Global yazılımdan daha iyi çalıştığını söylerken F7 Pro'da fazla batarya tüketimi ve lag olması benim de kafamı karıştırdı şimdi.

• F7 pro da şarj %100'den %99 olmadan %98'e düşüyor. Sorun yazılımsal mi acaba? Başına gelen var mı?

• seilerphilipp712 kullanıcısına yanıt
    Root olmadan xiaomi sms uygulaması yüklenmiyor. Ancak Google'ınkini tekrar geri yükleyebilirsiniz veya alternatif sms uygulaması kullanabilirsiniz.

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle olmasını anlayamadım aslında. Eski telefonum x6 proda bile böyle saçma sorunlar olmamıştı ve stok romdan çok daha iyiydi mtk işlemciye rağmen. Yeni modellerde belki böyle sorunlar vardır ya da belki xiaomi Çin alt yapısını bilerek globalle uyumsuz yapıyordur bilmiyorum. Ama zaman geçtikçe oturturlar ve sorunlar düzelir diye umuyorum.
    Ben son eu romu denemiştim f7 pro için yani 2.0.213.0 sürümünü.

Bu durum bende de öyle. Xiaominin klasikleri işte muhtemelen yazılım kaynaklıdır herkeste böyleyse 😅

• foor.cun kullanıcısına yanıt

X7 proda da varmış hocam bu sorun konusunda gördüm şimdi. Eea romda var mi acaba bu sorun? Ne salakça bir bug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 5 Eylül 2025; 23:21:58 >
    Evet ben eea stoktayım, durum onda da aynı 😅

• şarj olurken 40 derece olması normalmi 120w max ile şarj oluyor

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.