Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
27
Favori
32.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki günün bu saatlerinde yoğun kullandığınızı öğrenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt

Bende F7 Ultra'da bugün aynı sorun baş gösterdi. Seçeneği açıp kapatmak ya da telefonu yeniden başlatmak da fayda etmedi. Bırakınca direkt %100 yapıyor. Reddit'te kalibrasyon için arada yapıyor gibi yorumlar var ama hepimizinkinin aynı anda olması biraz ilginç. Hatta bende pil koruması açık, akıllı şarj kapalı ona rağmen böyle yapıyor.

• Scaevola S kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil zaten,Telefon kullanim alışkanlıklarınızı öğreniyor ona göre sarj etme döngüsü belirliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    bu bir sorun

akşam akıllı şarjı kapatıp pil korumasını aktif ettim sadece, yine %80 üzerine çıktı şarj

akıllı sarjda yapsa anlarım ama pil koruması zaten "%80'de durur" diyor, durmuyor

o zaman buna klasik Xiaomi Bug'larindan herhangi biri diyebiliriz

• Batarya ile alakalı ek bir app kuruluda arayamı giriyor acaba ben denedim duruyor.

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

Şunu farkettim saat yanında pil korumasının aktif olduğunu bildiren bildirim önceki sayfada paylaşılan ss de yok bende var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Haziran 2025; 1:46:50 >
  • şimdi tekrar denedim, sadece pil koruması aktifken durdurdu %80'de

gece olduğu için olabilir, sabah tekrar bakacağım

• HyperOS 2.2 yada 3 de bu %80 i kendimiz ayarlayabiliriz umarım ben %90 ayarlamak isterdim ek olarak durum çubuğunda batarya sembolü değilde sadece yüzde yazsa yeterli orayada bir değişiklik güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Haziran 2025; 2:23:42 >
    Yaklaşık 10 yıldır xiaomi kullanıyorum sanırım miui 12 de geldi bu özellik ve çalıştığını 1 kez gördüm sadece o yüzden onu unutun

• Arkadaşlar merhabalar;

Poco F7 pro 256 GB cihazı yeni aldım. Genel anlamda memnunum. Malum cihaz wifi 7 yi destekliyor. Ancak wifi de bazen bağlantı sorunu yaşıyorum. Modeme bağlı olmama rağmen sayfalar açmıyor çoğu zaman. Sonra düzeliyor. Evdeki modem wifi 5 destekliyor. Kardeşimde Honor Magic 7 Pro var . Onda da aynı şekle sıkıntı var.

Wifi 6 yı destekleyen telefonlarda sıkıntı yok bağlantı olarak. Sorunun nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 4 Haziran 2025; 16:12:45 >
  • TUFFGONG kullanıcısına yanıt
    pil koruması çalışıyor, 1-2 gündür akıllı sarj kapalı, pil koruması açık sarj ediyorum ve %80'in üstüne çıkarmıyor

Akıllı şarj farklı bir konu, o kullanım şeklinizi analiz edip ona göre sarj ediyor ama nasıl çalışıyor bilmiyorum

• slcsnmz kullanıcısına yanıt

Modemde sıkıntı var gibi.

• İlginçtir kutudan çıkan kablo telefonu sorunsuz şarj ediyor ama powerbankı şarj etmiyor. Ayrıca samsung şarj aletinde kullandığımda watt değeri düşük oluyor başka kablolara göre. Bu kablonun ne özelliği var acaba böyle ayrımlar yapıyor. POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ 

çözümü var mı peki hocam?

• slcsnmz kullanıcısına yanıt
    honor cihazda da aynı sorunu yaşıyorsanız nasıl poco bug'ı oluyor ? Belli ki modem tarafında sorun var

bende de wifi6 destekli modem var hiç sorun yaşamadım

• Arkadaşlar F7 pro'da her zaman olan bir sıcaklık hisseden var mı, YouTube'dan video izlesem bile kılıfsız kullandığım zaman rahatsız etmeyecek bir şekilde ama yine de soğukda olmayan bir ısı var işlemcinin gücünden ötürü mü bu yoksa arka planda çalışan bloatlardan mı sizin cihazlarınızda durum nedir?

• N3F3S kullanıcısına yanıt

Kılıf ile kullanıyorum ama yinede ekrandan ara ara kontrol ediyorum cpu bölgesini ısı hissetmiyorum.

Galeride en iyi fotoğrafı seç ayarı var o kapalı olsun birde ayarlar içinde arama bölümüne hdr yazın süper çözünürlük var videoları işliyor güç tüketimini arttırır yazıyor o ayarı kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Haziran 2025; 1:49:16 >

Poco F6

wifi 7 ye bağlanıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.