O Ai üye ama nvidia h100 gibi birimler yerine 1xGTX 960 ekran kartı kullanıyor tabi buda yapay zeka performansını etkiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (29. sayfa)

-
-
merhaba arkadaşlar poco f7 gelecek redmi turbo 4 modelinin hali sizce alınır mı ya da neden alınmaz. 8sgen4 işlemci bana yeter kamerada optik zoom yok ama çok şartta değil zaten şu an s20fe kullanıyorum telefonu yenileme sebebim yoğun kullanımda ısınma ve 4-5saat ekran süresi ee bi de ekran pwm si çok düşük samsung un gözümü yoruyor geceleri
-
Bu mesajımı okuyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynamayacaksız alınır. Yüksek ayar oyunlarda ısınıyormuş. Normal kullanımda sorun yok. Bende beklemedeyim kamera önemli değil. Hız ve akıcılık önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yorumları okudum kısacası gözümde çöp bir cihaza dönüştü bi anda geçtik başka cihaza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 7 Haziran 2025; 20:54:35 > -
Güç istemeyen uygulamalarda web gezintisinde falan kullanılan düşük güç tüketimli çekirdekler yok 8sgen4 de tamamı yüksek tüketimli performans çekirdeklerinden oluşuyor.
Poco f7 nin ısınma ile ilgili söylenenler abartılıyor.8 elite çıktığında çok ısınıyor diyorlardı.Öyle abartıldığı gibi bir ısınma olmadı.Hatırlayın Realme gt7 pro ve Red magıc 10 pro nun ısınma sorunlarından bahsediliyordu çıktıkları zaman abartıldığı gibi bir ısınma olmadı.İşlemci zaten yeni güncellemelerle zaten optimize edilir ama ben ısınma muhabbetinin abartıldığını düşünüyorum.Çıkan bütün telefon ve işlemcilere aynı şeyi söylüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftadır elite 16/512 versiyonunu kullanıyorum. Mbll, nowa online ve pubg oynuyorum hepsi çok akıcı ısınmada öyle olmuyor bundan önceki telefonum 13 pro Max o yanıyor ve ekran karartiyordu
Anladığım mesajınızı silmişsiniz
Demek ki sizden iyi biliyormuş
olmaması gereken 1 mesajmış
-
-
-
Sistem uygulama güncelleyicisinde gözükmüyor bir güncelleme sizinki nasıl bu kadar yüksek versiyon herkeste böylemi benmi geride kaldım yoksa sizmi güncel versiyon yüklediniz bir şekilde.
ekstra bir şey yapmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X