Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Svideoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
27
Favori
32.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 14T pro ve Poco F7 Pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim oyun oynamam sıfır yani , sadece dizi film sosyal medya yani ekran kalitesi önemli benim için yd olarak alacağım .

Diğer bir soru da poco alırsam eğer güncel bilgi olarak direnç kaydı yapılabiliyor mu ? sıfırlama ve güncelleme de ımeı gitmeyecek şekilde oluyor mu?

• erkany07 E kullanıcısına yanıt

Android telefon hangi marka olursa olsun çipseti snapdragon olsun yani 14t Pro almayın.

Diger soru hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f7 pro aldık. ama pek beğenmedim. biraz yavaş. çok hafif. kaliteli izlenimi vermiyor. biz çıkış fiyatı 30'a aldık. şimdi 512 mb olanı 38 filan yazıyordu internette. bu telefon için 25 bile verilmez.

ısınma sorunu olmadı.

kamera için alacaksınız tavsiye etmem

uygulama geçişlerde biraz yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cells -- 12 Haziran 2025; 11:49:14 >

• Cihazlarda ekran ayarlarında gelişmiş doku ve renk şemasında daha caanlı görünmesi için seçtiğimiz ön ayarlar yerine orjinal renk pro modunu seçip ısınma ve gğç kullanım takibi yapın. 14T pro da böyle bir öneri sunulmuş reditte kendimde denedim oynadığım oyunlarda (punishinf gray raven, sudachi (switch emulator) ısınma öncesine nazaran çok azaldı ve güç kullanımı değişti diyebilirim. denemekte fayda var gibi

• flameteam kullanıcısına yanıt

Öylede çok cansız oluyor neredeyse TFT ekran gibi ben özel ayarlardan P3 seçip alttakileri de şöyle bir ayarda kullanıyorum QHD+ çözünürlük eşliğinde görsel şölen oluyor.

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Haziran 2025; 19:3:47 >
  • evet maalesef ekran solgun oluyor ben kullandığım süre zarfında batarya kullanımı ve işlemci sıcaklıığı olumlu yönde seyretti.

• erkany07 E kullanıcısına yanıt
    Honor 400 Pro çıktı bak derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honor 400 pro güzel telefon olmuş önce çıksa onu alırdım foto hareketlendirme mevzusundan dolayı değil tabi o her telefona gelir yakında kablosuz şarj ve telefoto ekstra 4bin vermeye değerdi.
    Birde içini görmek isterim ben telefon alırken daha çok içine bakıyorum.

Edit: Honor 400 serisi Avrupa haricinde 2 yıl android 3 yılda güvenlik güncellemesi alacakmış 2028 de destek bitiyor ülkemizde.
    F7 Pro 2031 e kadar devam edecek güncelleme almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Haziran 2025; 4:12:6 >
  • honor tablet kullanıyorum ama arayüz hiç hoşuma gitmiyor, ios'a benziyor ama tarif edemeyeceğim bi donukluk var arayüzünde

400 pro iyi cihaz ama hem bu arayüz soğukluğundan hem fhd ekran yüzünden yine f7 pro alırdım

• En son Xiaomi grubundan kullandığım cihazlar X3 GT ve Mi 11T Pro olmuştu ve o dönemler yazılım konusunda artık oldular, stabil ve bug yok diyordum. Ne olduysa yine uzaklaşmışlar oralardan Güvenlik uygulamasına güncelleme geldi, yinede su yeşil bar düzelmedi. Pil seviyesini hatalı gosteriyor. Başka bir günde telefonu şarjdan %98 oranindayken çektim, uzun bir süre kullandim ve pilin hiç dusmedigini fark ettim. Zorladım zorladım yok hala 98, telefonu yeniden baslattim. Hop %70 değer ile açıldı. Bunlar biraz canımı sıktı acikcasi, eski kullandığım dönemler de hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrngdoer -- 13 Haziran 2025; 13:15:13 >

• F7 Ultra'ya Haziran güncellemesi önceki gün geldi. F7 Pro'ya da geldi mi? Aralarında güncelleme hızı konsunda fark var mı merak ettim.

Daha önceki POCO'lara kıyasla çok daha hızlı ve sık güncelleniyor, umarım böyle devam eder.

• Scaevola S kullanıcısına yanıt

Bende Nisan guncellemesi var.

• Globalde yok şuan ama rusya 1 haziranda yeni güncelleme almış.

• Bu arada yeni güncellemede pil koruması ekranını güncellemişler, kontrolleri birbirine bağımlı yapmışlar. (POCO Pad'de ilk başından beri böyleydi, ben de niye F7'de farklı diye düşünüyordum demek ki bir bugmış)

• Scaevola S kullanıcısına yanıt

Bug değil bu Güvenlik uygulamasının eski versiyonu öyledi yeni versiyonu böyle.

• Arkadaşlar merhaba. Bu yakınlık sensörü telefon aramalarında açık kalma sorunu var mı. Pro için soruyorum. Düzgün çalışıyor mu

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Ben herhangi bir sorun yaşamadım.

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Olmadı hiç.

• play.google.com
    aPS3e - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=aenu.aps3e

Ps3 emulatoru denemek istiyorum ama uygulama izinlerinde depolama izni gözükmüyor bu yüzden firmware yükle deyince donuyor uygulama. Debloat mevzularımı sebep oluyor yoksa sizdede durum böylemi acaba.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.