Şimdi Ara

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
29
Favori
14.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabahtan beri ayarlar vs. Gayet iyi. Çok şükür reklam felan yok eskisi gibi değil
    Şimdilik problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Hocam malum xiaomi artık ekran süresini ayarlarda göstermiyor maalesef. Bunun için battery guru uygulamasını kurup diğer kullanımlarınızdan sonra ekran görüntüsü atar mısınız? Hayırlı olsun tekrardan.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hemen yaptım

Kardeş yükledim ama nerden bakılıyor

Hocam izinleri verip uygulamayı açtıysan turuncu işaretli yerden ekran açık ve kapalı halde ne kadar şarj harcadığını gösteriyor.
    Üstteki mavi işaretli kısımda da hangi uygulama kaç dk açık kalmış, ne kadar şarj harcamış gösteriyor. POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

• Bu değll mi POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

Evet doğru hocam. Telefonu yüzde 100 şarj edip kullandıktan sonra değerleri atarsınız yarın öbür gün falan.
    Teşekkürler bu arada

Hayırlı olsun öncelikle şebeke veya ısınma yaşadınız mı

• residentevil5 kullanıcısına yanıt
    Şebeke sorunu yaşamadım. ısınma ilk kurulum veri ve dosya aktarımı ile yaptım BT üzerinde az ısındı. Eski cihaz daha çok yanıyordu. Normal ısıda

• Yd server kayıtlı saticilarda daha hiç görmedim bunu

Şöyle 16-17 bine getirseler alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu battary guru ekran süresini uygulamaya her girdiğimde hep baştan sayıyıor. Toplamı nasıl bakacağım.

Hocam resimdeki kullanılmıyorsa uygulama etkinliğini duraklat ayarını kapat, hemen üstteki pil kısmından kısıtlama yok de. Ve uygulama açıkken arka plana atınca ikinci resimdeki gibi üstüne basılı tutup uygulamayı kilitle de. Böyle açık kalmasını sağlarsın.

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

Kardeş 2.resimdekini yapamadım?

Hocam battery guru'yu arka plana atın. Sonra son uygulamalar kısmını açın, orda uygulamaya basılı tutunca bu seçenekler çıkıyor, kilitle seçeneğini seçip kilitleyin kapanmasın.

[Teşekkürler.bu yeni sisteme alışmak zor olacak
    7 yıl sonra hoppp 9 dan 15 e zıplayınca android çok değişmiş.
    Saygılar.

Öyle oluyor hocam. Yine de ne isterseniz sorun ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Cihazla bi gün geçirdiniz, nasıl bi deneyimi var biraz bahsedebilir misiniz hocam? Kamera, pil, ekran, hoparlör falan sizce nasıl

Eyvallah kardeşim. Bugün çalıştığım için çok çok bakamamadım. Ara ara sosyal medya 24 saat oldu ve şuan pil 64'de. Sesi bence gayet yeterli . Yarın fırsat olursa bir kaç poz çekmeye çalışacağım. Genel hızı çok iyi tak tak açılıyor. Ekran gerçekten büyük 5.5 inc den sonra tablet gibi oldu😄

• Kamerası fena değil de şu titreme sorunu çok kötü. 30. saniyeden sonra bakabilirsiniz. 27 bine mi 14t var onun kameraları daha kaliteli duruyor ama daha eski ve daha güçsüz donanıma sahip. Yine de donanımı gayet iyi sadece f7 ye göre geride.
    Dariusz Techyoutube
    Camera Comparison: Poco F7 vs. Honor 400 – It’s Closer Than You Think!
    https://www.youtube.com/watch?si=Rg4qu3_I3NDxodiH&v=EAqkhZd76PQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B29326BF -- 29 Haziran 2025; 20:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam birkaç inceleme izledim, bazılarında bu videodaki gibi baya belirgin bazılarında pek yok gibi titreme 🤔 Acaba gcam falan kurulsa onla da böyle olur mu, yoksa donanımsal ve bu kamerayla anca bu kadar mı oluyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.