Nasıl alabildiniz hocam beyaz indirime girecek gösteriyor siyah indirime girmiş farkettiğim an bitti ürün, sepetinize ürün indirime girmeden mi ekleyip beklediniz taktik nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (17. sayfa)

-
-
hayır hocam sepete önceden eklerseniz 32000 tl den satarlar, kampanya sayfasında saat 18.00 olduğu an satın al butonu aktif oluyor, ona tıklayıp hemen siyah rengi seçip almanız gerek
-
quote:
Orijinalden alıntı: WebServisibugün kaptık 1 adet :) ama ekstra 3000 tl kupon vermedi ve birikmiş puanı da kullandırmadı 860 tl lik puanım vardı
vazgeçtim cihazdan siparişi iptal ettim :)
-
Niye kral. Güzel fiyata almışsın eğer ben denk gelseydim direkt alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay 10 gün kullandım, telefon büyük o yüzden. Ayrıca oppo find n5 'e takıldım bu sıralar muhtemelen onu alacağım fiyatı düşerse, şuanda da s25 plus kullanıyorum
Peki önerir misin reis. Performans ve sıcaklıkları nasıl. Sıcak olunca performansta düşüş oluyor mu ve çok ısınıyor mu ya. Ve pili nasıl gidiyor acaba, almayi düşünüyorum bende eğer fiyatı 27-28 bine düşerse
Büyüklüğü sorun olmayacaksa öneririm, ben oyun oynamıyorum ısındığını hiç görmedim, pili de iyi gidiyordu ama pil problemi çekenler var, bundan önce de f7 pro almıştım onun pili su gibi akıyordu iade etmiştim, Xiaomilerde pili iyi gideni rast getirirsen iyi ama çoğunlukla kötü sanırım
hangisini önerirsiniz, bende F7 proyu almayı düşünüyordum aslında ama fiyatı düşerse indirimle F7 de alabilirim. Pil konusunda hangisi daha iyi sizce. Ve performans açısından hangisi daha üstün. Kamera da F7 pro mu daha iyi
Ben f7 yi tercih ederim, f7 pro tasarımı çok kötü
Performans açısından bence hepsi aynı, Xiaominin yazılımı kötü yeterli performansı veremiyor (benim düşüncem)
Çok teşekkür ederim üstat. O zaman bugün indirimlerde yakalayabilirsem F7’yi yakalamayı deneyeceğim teşekkürler. F7 dışında önermek istediğiniz bir model varsa seve seve almak isterim
26 bine f7 yi yakalarsanız, kamerada çok önemli değilse mantıklı bir seçim
bende poco f7 yi çok beğendim.ama redmi note 15 pro da güzel.
beklentilerim:
büyük ekran büyük batarya
-
Deneyiminiz ilginçmiş. F7 Pro kullanıyorum, çift hat sürekli aktif, hiç bir optimizasyon ayarı yok bodozlama kullaniyorum ve nerdeyse tek şarjla 2 gün gidiyor cihaz, aktifte kullanıyorum. Sizde şarj neden gibi aktı acaba, eğer cihazı ilk 2 3 gününe göre değerlendirdiyseniz belki ondan olmuş olabilir. Zira ilk hafta her marka cihazda olduğu gibi optimizasyon ile geçer ama bunu biliyor gibi de görüyorsunuz bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X