< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (3. sayfa)

-
-
Nasıl öyle aldınız hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1500 TL N11 kupon + 1000 TL garanti bonus kampanyası ile aldım.
Ya arkadaşlar yeri değil ama bt kulaklık arıyorum elektronik house dinliyorum genelde bass tam verecek. F7 ile kullanmak için şimdi markalara yabancıyım varsa tavsiyeniz çık sevinirim. Limit Max 2b
Bu f7 nin neden sadece 512 gb si var hepsiburada da. Honor gibi ek takas desteğiyle 256 yı satsalardı çok iyi olacaktı.
Şuan n11 ve kendi sitesi hariç 256 satan yer yok galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 26 Haziran 2025; 22:37:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi fiyata gelmiş cidden
-
Normalde acele etmek istemiyordum ama izlediğim testlerde cihaz içime sindi. N11'den 23500e siyah olanı aldım ben de. Umarım x6 prodan daha iyi deneyim verir 🙏
Hayırlı olsun. Bence çok daha iyi bir deneyim yaşatacaktır size.
-
Hong Kong olayını denersin artık gelince :) dişler yanisira mesajlar da geliyor mu acaba meraktayim, bende 2.2 çıkınca bi hard reset atıp deneyeceğim X6 proya
Aynen denicem ama muhtemelen daha önce telefonu gelen arkadaşlar olacak, kargoya verilme bende uzun biraz 🥲 onun dışında ben de geçen format attım tele ana denemeyi unuttum 😅 sonra adb ile hem uygulamayı hallettim hem de çağrı kaydetme aktif ettim. Bu arada sms maalesef gelmiyor galiba.
Kamera incelemelerine baktım kamerada bir odaklanma sorunu var gibi sürekli titriyor. Honor 400 ile kıyaslanır mı bilmem sonuçta onda 200 mp kamera var ama daha iyi video çekiyor. 2x zumda da f7 kadar bozulmuyor. Gece zaten pek bir şey beklememek lazım f7 den. Tabi bu dediklerim sadece video için geçerli. Fotoğraf konusunda çoğu cihaz iyi iş çıkarıyor yeterli iş çıkarıyor diyebiliriz. Zaten bu telefonu alanın kamerayla pek işi olmayacağı için fazlasıyla tatmin olur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 27 Haziran 2025; 13:12:15 >
Honor 400'ün kamerasının daha iyi olması bence normal.
-
200 mp daha kaliteli sensör var herhalde. Fakat ben f7 deki odaklanma sorunu gibi bir sorun var onu anlamadım. Sürekli videolar titriyor. Bir de ön kamera performansını merak ediyorum. Ortalama bir selfie kamerası varsa yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 27 Haziran 2025; 14:16:17 >
Yazılım da önemli kamera sensörü kadar. Ayrıca ön kamera normalin üzeri değildir muhtemelen.
-
Mi.com üzerinden aldığım f7 kargoya verildi yazıyor inşallah doğrudur.
Doğrudur. Pazartesi elinizde olur. Belki yarın akşam bile gelir kargoya bağlı olarak.
-
İnşallah. Dağıtım hafta içi yazıyor ama belli olmaz. Daha Yurtiçi Kargo msj gelmedi. Bakalım.
Ya bana bt kulaklık tavsiyesi lazım Max 2b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 27 Haziran 2025; 15:12:38 >
https://www.hepsiburada.com/nothing-cmf-buds-nothing-turkiye-garantili-p-HBCV00007RTZDB
oyun modu, aynı anda 2 cihaza bağlanma özelliği ile en f/p kulaklık. Kulaklıkta kullanılan sürücüler 12mm üzerinde. Tavsiye edilir...
-
Ben o rakamlara hiç bakmadım bugüne kadar. Hep Qcy aldım. Şu an T13 ANC kullanıyorum. Birde uygun fiyatlı diye Soundpeats T3 Pro aldım. Kutusunu bile açmadım :)
-
👍 teşekkür ederim kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X