< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (6. sayfa)

-
-
O konu hakkında bir şey diyemem test etmek lazım. Yazılımsal ise yazılım güncellemeleriyle bile çözülebilir gcam e gerek kalmaz ama değilse sıkıntı olabilir. Yürürken oluyor sanki. Ois düzgün çalışmıyor mu yoksa odaklama yapmaya mı çalışıyor anlamadım. Kamera bilgim de yoktur zaten bunların hepsi tahmin yorumdan ibaret. F7 donanım olarak çok iyi ama biraz da kamera konusunda iyi olsaydı keşke. Honor 400 sorunları yüzünden vazgeçmiştim işlemcisi de zayıftı. F7 ninde bu kamera sorunu soğuttu. 3-5k daha verip daha iyi kamera alıp diğer özelliklerden vazgeçmeyi göze alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş yüzde 10 sarj ile 2 saat 36 dk ekran süresi almışım.55 sen 45 w kadar olan sarj ile bence iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam baya iyi görünüyor şükür. Bakalım ben de n11den aldım da kim bilir ne zaman kargoya verilir.
Oradan belli olmaz %100den %10a kadar falan belli olur, şimdi %10 2saat dersek 10la çarpmak lazım 20saat mı verecek 100de vermez yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 30 Haziran 2025; 0:13:35 >
-
F7 256 gb lerin stoğu bitmiş galiba. Bu kadar az mı gelmiş yoksa lansman indirimli stok sayısı mı azdı acaba. Lansman diye 3000 lira indirimliydi fiyatlar ne olacak bakalım.
Şuan itibaren pil 36 saat oldu ve %30 da
Hadi hayırlı olsun bakalım
-
Güle güle kullanın. Qcy candır :)
-
Hocam yüzde 10 falan kalınca veya ne zaman şarja koyacaksınız, koymadan önce uygulamadan hem devam ediyor yazan yere hem de pil bilgisi yazan yere dokunup oraların ekran görüntüsünü atar mısınız?
Tamam kardeşim.
Şimdi benim eskisi xperia xz premium modeliydi. Bataryası 3240 dı 7 yıl sonunda en son 2800 e düşmüştü. Bu 7 yıl zarfında bazen günlerce kapanmadan 10 nun altında ve üstünde sarj ediyordum. Bazende kapanana kadar harcayıp sonra sarj ediyor. Yada bazan 30larda 80ne kadar sarj ediyordum. Kabaca net bir dolum şekli yoktu ve 7 yıl böyle gitti.
Velhasıl kelam F7 bunu kaldırır mı? Yada düzeni ne olmalı.
Merhaba arkadaşlar elimde 10 günlük Samsung A56 256gb modeli var poco f7 ile takas yapmak istiyorum Samsung kullanmak isteyen varsa yazsın dönüş yaparım
-
Elime geçen yurtdışı cihazda kamera anlamında cidden hayal kırıklığı yaşattı F7 bir kaç saatlik inceleme neticesinde muadil olarak kıyaslayabileceğimiz Tecno Camon 40 Premier ve İnfinix Note 50 Pro Plus 5G den geride olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz genelde kağıt üzerindeki verilerle cihaz kıyaslamam ama dedikleri kadar var kameraya önem verenleri üzebilir genel performansı harika elbette Xiaomi f/p odaklı çıkardı bu cihazı kamera konusunda önceliği olmadı.. Honor 400 ile kıyaslandığında hangisi ağır basar bilemiyorum..
arkadaşlar f7 bilgisay görmüyor yardım lutfen
-
Camon 40 premier de telefoto lens falan vardı. Yani kamera olarak daha odaklanılmış bir cihaz. İnfinixi bilmiyorum. Poco classic performans odaklı telefon yapmış o açıdan rakibi yok. Kamerası da bence idare eder ama tek sıkıntı bazı videolarda titremesi. Yalnız lansman indirimi bitti galiba fiyatlar yükseldi. 24 bin tl iken iyiydi de 27 28 bin verilir mi bilemedim. 26 bine de xiaomi 14t var kamerası biraz daha iyi olabilir telefoto lensi var ama bataryası 5000.
Hocam telefonu kablo ile pcye bağlayınca telefonda ayarlar-ek ayarlar-otg kısmı var. Ordan denedin mi? Denemediysen ordan bakar mısın?
İndirim için sanki 10 temmuza kadar deniyordu hocam 🤔
Kkapalıydı açtım ama yine ses var ama yazı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X