![]() ![]() ![]() ![]() ============================================= İnceleme Videosu 👉Узнать актуальную цену и купить POCO F7 Global версия по скидке на AliExpress: https://s.zbanx.com/r/p4UhuKIttTDC?erid=2SDnjcvtrm3🎫ВАЖНО: Для Скидки СНАЧА... https://m.youtube.com/watch?v=8c-8CxlXPT0&pp=4gcOEgxEb25hbmltSGFiZXI%3D============================================= Batarya testi #PocoF7 #batterydrain #Poco Poco F7 comes with a massive 7550mAh battery, and here is the battery drain test of the device. Stay tuned to Techniqued for the ... https://m.youtube.com/watch?v=wrr2JGET-eI&pp=4gcOEgxEb25hbmltSGFiZXI%3D============================================= Telefon hakkında bilgiler... Poco F7, CNC'de işlenmiş alüminyum çerçeveler ve cam arka panel ile üst sınıf gövde hissiyatı sunuyor. Arka tarafta hap şeklindeki adanın içerisinde çift kamera modülü yer alıyor. Ön tarafta ise ince çerçeveler ve delikli kamera tasarımı dikkatleri çekiyor. Qualcom'un Snapdragon 8s Gen 4 işlemcisinden güç alan telefon, 12GB RAM ile 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor. Güçlü işlemciyi soğutmak için 6000mm² 3D Çift Kanallı IceLoop Sistemi de telefonda yer alıyor. Bu sistemin, Poco telefonlardaki en büyük soğutma sistemi olduğu belirtiliyor. Poco F7'nin arka tarafında çift lensten oluşan kamera kurulumu yer alıyor. Sony IMX882 sensöre sahip OIS destekli 50 MP ana kameraya, 8 MP ultra geniş açı kamera eşlik ediyor. 6500 mAh kapasiteli bataryasıyla pil ömrü konusunda da iddialı olan telefon, 90 W kablolu şarj özelliğiyle 30 dakikada %80 seviyesine şarj olabiliyor. GsmArena inceleme sonucu ============================================= Artıları
Eksiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 25 Haziran 2025; 14:35:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

-
-
F7 pişman edebilir dikkat edin, ekran 6.67 den 6.83 e çıkmış batarya Hint versiyonda 7500 mah globalde 6500 mah, Xiaomi yazılımıyla şarj problemi yasatabilir bu cihaz büyük olasılıkla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde x6 pro 512 gb modeli var, zaten bunu satmayı düşünmüyorum. O yüzden muhtemelen 256 gb olan modeli birkaç güne sipariş veririm diye düşünüyorum. Biraz daha inceleme videosu izleyip karar veririm sanırım.
Merak edenler için de şöyle bi inceleme videosu var, birçok şeyini (şebeke, hoparlör, uyduya bağlanma, ekran parlaklığı, batarya, oyun, ısınma, kamera vs vs) incelemiş ve diğer F serisi modellerle karşılaştırmış.Alexandr Semak - СРАВНЕНИЯ и ОБЗОРЫyoutube
Посмотри пока НЕ купил POCO F7 - ВСЯ ПРАВДА как есть: и ЭТОГО мы ждали от Xiaomi в 2025 году ?https://www.youtube.com/watch?v=8c-8CxlXPT0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 24 Haziran 2025; 19:5:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben bugün siparis verdim. 12/256 23999 tl bence bu fiyata alınacak bana göre en iyi cihaz. Daha şimdiden başlamış yok şu yok bu diye. Altı üstü telefon. Ben sadece sosyal medya ve youtube izlerim. Oyun yok. 6500 pil beni sağlam 1 gün çıkarır 14:45 almış gsmarenada gayet makul bir süre.. M6 pro var aldık alalı gayet yeterli geldi. Reklam falanda yok gereksiz uygulamaları sildik. Günlük kullanımda yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben pek sanmıyorum. Zaten yazılım mükemmel değil. Batarya yazılımdan kaynaklı olarak sorun çıkarmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 24 Haziran 2025; 19:19:17 >
Hocam sana rahat 1.5 gün gider. Yalnız gerekli ayar ve temizlikleri yapmak lazım.
Altı üstü telefon oyun yok sadece sosyal medya olarak bakıyorsan her cihaz iş görür. Mi video uygulamasını ben poco f5 de devre dışı bıraktım saçma videolar çıkarıyor diye. Böyle saçmalıkları var işte xiaominin. Piyasada alternatif telefon da pek yok Türkiye'de. O yüzden şuan 25k bandına alınacak s24 fe ve poco f7 var. İkisi de üzmez tercihlere göre seçilir.
Poco M6 pro dan dolayı tecrübe kazandım 😁😀
Aslında F7 pro derken bekledim bunu aldım fiyatta 8s4 için bence çok iyi. Alüminyum kasa cam arka. Hani seri olması yeterli olacak benim için.
Kardeş belki inanmayacaksın ama M6 pro kullanıyoruz hani ne video ne albüm uygulamasında reklam çıkmıyor bende. Sadece radyosu ara sıra saçmalayıp kendi kendine açılıyor onuda devre dışı bıraktım.
Xiaomi özel ilgi isteyen bir telefon malesef. Reklam olayı, yüklü gelen gereksiz uygulamalar. Özellikle son zamanlar da getapps kendi kendine uygulama yüklüyor şikayetleri okudum forumda. Bunları bilip almak gerek. Müdahele edip telefonu temizleyince sorun kalmaz.
Ben de f5 var öyle bahsedilen gibi programlarla bazı uygulamaları silmedim. Biraz uğraşıyorsun ama bazı sorunları çözüyorsun. Getapps öyle bir şey yapmadı ben de galiba ama sürekli yüklediğim uygulamarın güncellemesi olduğunu söylüyor. Bir de her açışta uygulama öneriyor şunları yükle falan. Sistem uygulamaları güncelleme harici hiç açmıyorum.
Telefonda reklamlı gelen uygulamalar var ama biraz ayar ve yetki geri çekmeyle halloluyor. Zaten galeride reklam çıkmıyor. Sen galiba hiç mi video uygulamasını kullanmadın. Sürekli tiktok videoları gibi videolar çıkarıyor ayarlardan da kapanmıyor. Devre dışı bırakarak çözdüm. Birisi internet erişimini kısıtlamak işe yarıyor demişti de denemedim direkt devre dışı bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 24 Haziran 2025; 19:35:33 >
Mi video saçmalığını eşim de yaşıyor malesef.
7550 mah hint modelinde mobil veri, wifi karışık şekilde batarya testi yapılmış. 12 saatten fazla ekran süresi vermiş. Oyun, sosyal medya kamera şeklinde yapmışlar testi. 6500 mah olanı da ona göre düşünün.
Onun dışında birkaç yerde okudum. Telefonu ilk kurarken dili Türkçe seçip bölgeyi Hong Kong seçerseniz cihaza otomatik mi dialer kuruluyormuş. Cihaz elinize geçince bunu deneyebilir misiniz doğru mu diye.
Poco X6 pro da 10.15dk yazıyor o testte siz düşünün işte aradaki farkı
İnternet erişimini kısıtlayıp deneyebilir mi? Yine devam etmezse devre dışı bırakabilir. Ben devre dışı bıraktım galeriden videoları izleyebiliyorum video sonlarında reklamda çıkarmıyor. Ama tabi heran bir güncelleme getirip bozabilir bu durumu xiaomi hiç güvenmiyorum 😂
Oran orantı yaparsak 10saat alması lazım ekran süresi, güzel taktikmis honkong umarım çalışır.
Aynen f7 pro ve ultra 13:51 ve 13:30
O nasıl bir ekran süresi mübarek
Ayrıca kurulum bilgisi iyiymiş. Umarım doğrudur.
Birkaç güne global batarya testleri de düşer, ona göre karar vereceğim.
Bu bölge seçme olayı da çalışmazsa f7 pro/ultra konusunda adb ile hem mi dialer kurma hem de arama kaydetme özelliğini açma bilgileri vardı. Ben x6 proda öyle hallettim ama kurulumda direkt olsa güzel olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Böyle bir deneyiminiz varsa önce kullanımızı sorgulayın. Hangi sitelere girdiniz? Telefon yd ise kimlere IMEI ve/veya direnç attırdınız? Kişisel bilgilerinizi kimlere verdiniz? Xiaomi kullanıyorum, ben böyle bir şey yaşamadım, görmedim duymadım. Bir telefona virüs girdiyse kullanıcı hatasıdır. Markaya suç bulmak yanlıştır. Algı yapmayın. Yanlış, yanıltıcı bilgiler vermeyin. |
Telefon değiştirmek ne kadar sıkıntılı bir iş.
Banka hesapları, kripto cüzdanı, e-devlet uygulaması ıvır zıvır bir sürü uygulama. İnsanın rahat bir günü gidiyor eski telefondan yeni telefona geçişte. |
Gelecek arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun.
Kılıf durumu çok kötü daha hiç bir yerde yok. Ne zaman gelir ki? |
Benzer içerikler
- imei atma
- global telefon ne demek
- getapps nasıl silinir
- imei repair
- xiaomi güncelleme kapatma
- x ring 01
- poco x7 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- xiaomi 14t pro
- xiaomi 15 pro ne zaman çıkacak
- xiaomi 15 ultra vs iphone 16 pro max
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X