denedim bir işe yaramadı |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (158. sayfa)
-
-
-
kullanılamayan bir özellik var mı? veya orjinalde olmayıp bu rom ile gelen yeni bir özellik var mı?
-
Çalışmayan bir özellik yok. Ön kamera ile biraz daha kötü fotoğraf çekiliyor. AOD her zaman açılırsa miuidekinden fazla şarj tüketiyor. Uzayan ekran görüntüsü alma yok. Bunlar haricinde şarj daha uzun gidiyor. Arayüz ve uygulamalar bariz daha akıcı. Bu sebeple uzun bir süre bu romu kullanacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden yüklediniz acaba yükleme talimatları falan var mıdır? Telefonu alalı 7 ay kadar oldu. Garantili fakat insan böylesine güçlü bir donanımda arayüz daha akıcı olabilirdi gibi hissediyor. Bir ara denemek isterim eğer zor değilse.
-
Xda'da anlatım ve gerekli dosyalar var.
Twrp yükle
Format data yap
Rom ve gapps yükle
Yeniden başlat
Bu kadar
bende android 11 var, miui 12.5 var, bu versiyonlar için root uygulaması var mı?
-
Önce apk olarak sonra da 24.1 sürümünü twrp üzerinden yükleyin.
Dosyanın uzantısını (apk olan) zip olarak değiştirip twrp üzerinden yükleyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 30 Ocak 2022; 10:17:40 > -
bende twrp yok ama, onu nasıl yükleyeceğim?
-
arkadaşlar selam,
mi band 6 ile poco f2 pro şifresini bluetooth cihaz ile açma özelliğini kullanabiliyor muyuz?
yani yüksek ihtimal çalışıyor ama yine de kullanan varsa teyit etmek istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twrp yok + BL kilit açıksa ilk sayfa da verdiğim twrpsiz root yükleme videosunu uygulayarak yapabilirsiniz...
-
Mi band 5 ile açılıyor. 6 ile de açılır.
bilgi için teşekkürler.
evet bende de aynı sorun var. Aynı sorun kamera da belge özellğini kullanarak herhangibir yazılı metnin fotoğrafını çekince de oluyor sizde de oluyor mu
-
Cihazların alacağı son ana sürüm android 12 değil mi?
13 alacak mı?
Bir kaç güne almayı düşünüyorum
Edit : 13 alıyormuş iyi oldu bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 10 Şubat 2022; 20:38:40 >
Merhabalar
Tr garantili sıfır ürünle aranıza katıldım
Otadan 12.5 güncellemesi görünmüyor bende cihazım 12.04 sürümünde kaldı he memnunmuyum evet çok memnunum ama 13 geldiğinde yine otadan dağıtmazlarsa uğraştırılar bizi.
Yaklaşık 5 Ay oldu.
gerek Foto kalitesi, Gerek ekran ve şarjı olsun memnum.
Tavsiye ederim.
9t ,X3 Pro daha sonra buna geçtim
mi 10T pro alacaktım, tuhaf bi model memnun olanda çok lanet eden de kronik sorunları fazlaca olan bir cihaz daha sonra bütçeyi arttırıp op9 pro ya karar kılmışken fırsat denk geldi yurtdışı sipariş verdim haftaya gelir kısmet olursa..
Bi ara x3 proya ilgim oldu, kullanmış olduğunuz için kıyaslarsanız çok fark var mı?
X3 Proya Göre Avantajlar:
Tam ekran, Nokta, Sağda solda kamera çentiği yok.
Ekran parlaklığı yüksek
Daha hızlı bir arayüz
Daha iyi bir batarya optimizasyonu ( Bana Göre)
Çok daha iyi bir Kamera
Çok daha iyi bir Kulaklık sesi
Mi10T'ye göre
Tam ekran, Nokta, Sağda solda kamera çentiği yok.
Biraz daha parlak bir ekran ( Ekran renk gerçekliği 10T'de daha iyi)
Biraz daha iyi bir kamera ( Fotoğraf olarak gece çekimi daha iyi geri kalan herşey aynı diyebilirim)
Telefon için kılıf önerileri alabilirim
?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X