Şimdi Ara

please wait while you are redirect,, sayfaya girince bu çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev değistirince yeni evimde kampanyaya gireyim diye sıfırdan adsl abonesi oldum.

Modem minton

192.168.1.1 sitesinden şifre ve kullanıcı adımı girdim.

Ama internete bağlanamıyorum.

Sayfaya girmek istediğimde "please wait while you are redirect" diye bir yazı çıkıyor.

Nedir bu arkadaslar. Telekomdan da yardım aldım. Şifreyi kullanıcı adını değistirdiler yine yanlış şifre diyor. telekomdakiler.

Ne yapmam lazım.

Acaba modemde mi bir sorun var yoksa virüs mü.

Şöyle bir durum var. Modemi çalıştırmadan önce yanlışlıklı 9 luk yerine 18 lik adaptör takmısım. Bir devresini mi yaktım modemin.

• user kısmına @ttnet ekledinmi
  • ekli. hersey tamam. sifreyi de kullanıcı adını da telekomdan değistirdiler ama, yine olmadı.

portlarla ilgili bir sorun diyor.
  • başka bir modem varmı test için
  • vardı ama bulamadım. telekomla konustum sımdı. portu degıstırecekler sonucu aksam eve gidince gorecegım
  • Sorun sende değil onlarda. Ordan çözemezlerse bağlı bulunduğun Telekom Müdürlüğünün Adsl Servisini ara yada Bağlı olduğun Santrali ara direk.
  • evi aramıslar demın portu degıstırdık diye. bakalım işten cıkınca anca sonucu gorecegız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem yapılandırmanda sorun yoksa ki yoktur bi müddet önce nete bağlıysan modem yapılandırmasını hiç oynamadan yapacağın

Modemin 172 ile başlayan ip almış telekomda bu aralar yaşanan sorunlardan biri de bu modemi restart et yada aç kapa düzelmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 13 Aralık 2007; 16:34:13 >
  • taşınma sırasında genelde şifre 1234567 oluyor
  • taşınmada yeni hat aldım. eskisini kapadım.
  • sorun çözüldü. telekomdaymıs hata portu değistirdiler giriyorum. tesekkürler
  • Konuyu hortlatmış oldum ama aynı sorun bendede var. Modeme tüm bilgileri giriyorum. Modemin adsl ethernet ve internet ışıkları da yanıyor ama herhangi bir siteye girmek istediğimde "please wait while you are redirect" diye otomatik yönlendirme yapıyor. Müşteri hizmetlerini de aradım ama herhangi bir sorun bulunamadı. Çözümü nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.