Şimdi Ara

Please wait while hatası [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün internete girdiğim de bu hatayla karşılastım. Dün girdiğimde ise böyle bir sorunla karşılaşmamıstım. Garip olan tarayıcının Zenmate eklentisini çalıstırdığımda sorunsuz giriyor

http://hizliresim.com/vzNVZD

Edit; TTnet müşteri hizmetleri aradığımda direk çözdüler sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 27 Mayıs 2014; 19:36:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX X8 8350 // MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB // GIGABYTE 990FXA-UD3 // GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ // COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W // SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA // COOLER MASTER HYPER 212 EVO // AOC 23.6" E2461FWH // THERMALTAKE TT ESPORTS CHALLENGER // LOGİTECH G700S //
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostlord

Aynı sorun bende de var :(

İnternetteki çözümleri yapmama rağmen sorun hala aynı, İşin garip tarafı zenmate eklentisi ile girebiliyorum bakalımhttp://donanimhaber.com/ttnet/ buradan desteğe yazdım ilgileniceklermi acaba
    AMD FX X8 8350 // MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB // GIGABYTE 990FXA-UD3 // GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ // COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W // SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA // COOLER MASTER HYPER 212 EVO // AOC 23.6" E2461FWH // THERMALTAKE TT ESPORTS CHALLENGER // LOGİTECH G700S //
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.