< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7076. sayfa)

-
-
Sony'im PS2 zamanlarına dönüyor ama kalite olarak değil grafik olarak;
-
Harbiden çok kötü duruyor oyunun ana karakteriquote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Sony'im PS2 zamanlarına dönüyor ama kalite olarak değil grafik olarak;
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Patlama değil de ilk oyunun üzerine çok koyduğunu görmedim bu devam oyunu dedirtmedi zaten beklentim çok yüksek değil bu oyunda ilk oyunun mekanikleri iyiydi herhangi bir ac oyunundan güzeldi açık dünyası uçuk açık değildi zaten güzel olan mekanikleri daha çok geliştirmişlerse benim için tamam bu oyun yeterli öyle başyapıt falan beklemiyorum bu oyundan beklentiyi ayarlamak lazım her zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müritlere 2025 yılı için layık görülen oyun yine klasik DLC işte. Şu grafikleri görünce iPhone’a portladılar sandım iyi mi…
Next gen sorsan
2026'da FSR 4 gelince oyun Ps2'den Ps5 Pro seviyelerine gel-ecek.
-
-
-
Fragmanlarda droplar belli oluyordu. Ne seviyede olacak bakalım, Çarşamba akşamı hong kong eshop’tan alanlar başlayacak oynamaya.
PS Plus'a indirim gelir mi şu aralar? Kendi hesabıma da 1 yıllık alacağım her ihtimale karşı.
Şahsen oyunlarda bu çirkin ve itici ana karakter merakını anlamam. Daha normal de yapabilirler, niye inatla çirkin ve itici yaparlar?
Mesela Yotei'deki Atsu'nun izdüşümü sayılabilecek AC Shadows'taki Naoe ne aşırı güzel, ne de çirkin.
Tamamen ortalama bir tipte ama gayet iyi. İnsanda koruma ve sahip çıkma duygusu uyandıran çok genç sempatik bir karakter. Bu da oynarken karaktere ısınmanı ve bağlanmanı sağlayan, oyun süresince sevincini, derdini daha fazla dikkate almanı sağlayan bir durum.
Erken konuşmak da istemem ama fazla çirkin ve üstüne sempatik olmayan karakter yaratırsan bir oyunda arzu edilecek koşul olan oyuncu ilgisini maksimize edemezsin. Ana karakter bir oyunu iyi oyun yapan önemli bileşenlerden birisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli animasyonlarda oluyormuş sanırım.
Avustralya'dan alanlar için de Çarşamba 17-18 gibi açılır sanırım.
-
gameınfinitus
PS5 Pro 2026 Performance Update Rumored for May, Full FSR 4 Support Plannedhttps://gameinfinitus.com/news/ps5-pro-2026-performance-update-rumored-for-may-full-fsr-4-support-planned/PSSR 2, söylentiye göre Mayıs 2026 update'iyle gelecekmiş. Hem görüntü kalitesi hem performansta artış sağlanacakmış.
GTA 6, her türlü PSSR 2'yle çıkış yapacak diyebiliriz. RE 9 gibi başka üst sınıf oyunlarda da day one destek olur.
GTA 6'yı, PSSR 2 & FSR 4'le day one oynamak güzel olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Mavişlerimin burun kıvırdığı forza horizon 5 bunların asrın oyunu diye nitelendirdiği astro bot'u sinek gibi ezip geçmiş
-
Çöp konteynırı mekaniğine bayılıyorum pek çok özelliklikte kullanılabiliyor. Çok zekice düşünülmüş.
abi yeter nolur
kusacam artık last of us görmekten koca konsolda başka oyun mu yok lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X