Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: volkie , kurtbecer , Bonobo643 , southpaw16 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
132.624
Cevap
308
Favori
4.755.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 65856586658765886589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZOOOORRTTT. HAAHAHAHAHAHA. Dlss filan akar gider switch 2. Size söyleyeyim. Bu olay olursa 2 konsolunda hakkı rahmetine kavuşur. Geçmiş olsun.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Haydaa, bu ciddi manada ket vurur diğer konsollara, hem gta 6 hem el konsolu birde pil süresi 3-4 saat vereceğim derse off.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony'nin patates serverlari cökmüs yine [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Ps store'daki cöplerin agirligina dayanamadi garibanim serverlar

Steam Deck'ten güçlü olacağını düşünürsek olması muhtemel bunun. Ps'i olan özellikle de Pro, yine orayı tercih edecektir ama konsol satışına beklenen katkı azalacaktır. Bizde öyle olmasa da yurtdışında Switch'te oynarım sırf Gta için Ps Pro almam diyecek insan çok. Şu an Pro'yu en çok aldıracak oyun Gta 6. Zaten exc. de yok malum. O yüzden bu olay olursa az etkisi olmaz. Gta 6 ertelenirse ki bence ertelenecek, Pc'ye de aynı anda gelebilir gibi haberler çıkmıştı. Bir de o da olursa hepten ortalık karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Şubat 2025; 11:24:35 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aman üstadım PC oyun gurmeleri linçler sizi şimdi. 30 FPS ile gözleriniz kanamadı mı yani nasıl olur? Düşük piksel, düşük kaplamayla kendinize yazık etmeyin aman, konsol zaten rahat falan da değil. PC varken konsol almak enayilik yani niye yaptınız bunu kendinize yaa :)

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt

GTA 6’yı elde 3-4 saat oynayacaksın? Hayal dünyanız baya geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepeb kullanıcısına yanıt
    Hocam buyursun gelsinler eskiden bende onların tarafında olduğum için nasıl savunacağımı iyi bilirim

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Oyun platformu seçiminin tamamen kişisel olduğunu, piksel veya kare hızıyla ilgisi olmadığını anlayamıyorlar maalesef. Belki bazıları Dünyaya gözünü açmadan C64 ve Atari zamanı oyun oynamaya başladım, o dönem ne grafikler vardı ama :) Level, Gamepro, PC Gamer gibi dergilerin peşinden koşan dinozor nesildenim. 96 veya 97 PS One, 98 de ilk kişisel PC mi aldım ve o dönemi hiç unutamam. Hem konsol hem pc de şaheserler oynamıştım. Ama eski bir oyuncu olarak her zaman konsol da oyun oynamak daha eğlenceli ve konforlu geldi bana. Playstation ip leri de bunda çok büyük etkendi. İyi grafikler her nesilde insanların konuştuğu bir konu olmuştur ama bu dönem çok başka. Tüm gündem çözünürlük ve kare hızı. Playstation markasını için çıkmayan oyunlar ve boşa geçen gaas projeleri için eleştirenler bence sonuna kadar haklı ama cihazları çözünürlük ve kare hızı yüzünden sürekli eleştirenlerin sadece ellerinde ki pc ler yüzünden ego tatmini yaptıklarını düşünüyorum. Konsolda oyun oynayan insanlar bunlara takılmıyor gerçekten. Evet cihazlar verilen ücretin hakkını veriyordur veya vermiyordur bunlar da eleştirilebilir ki bu da çok kişisel. Sonuçta 18-20K gibi bir fiyata PS5, 30-32K gibi fiyatlara PS5 Pro alınabiliyor. Bu fiyatlara alınacak muadil PC aynı kaliteyi sağlayabilecek mi, konfor ve kolaylık kısmına girmeye gerek bile yok zaten. Neyse çok uzun oldu, cihazları konuşmaktan ziyade iyi oyunların keyfini çıkartabiliriz umarım.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Jim Ryanin isidir kesin, resistance, killzone, motorstorm, driveclub hepsini yok ettiler, tps tps tps kafayi yediler...

• PsN hizmeti 9 saati aşkın bir süredir çalışmıyor. Son zamanlarda yaşanılan en uzun süreli sorun oldu. Yakın tarihi düşününce, bundan daha uzun süreli bir sorun hatırlamıyorum. Üstelik haftasonuna denk gelmeside ayrı bir sıkıntı oldu açıkçası.

Konuyla ilgili son bilgilendirme ASK PLAYSTATİON resmi hesabından 7 saat önce yapılmış. Üzerinde çalıştıklarını söylemişler ama herhangi bir gelişme yok. Bazı bölgelerde hizmetin yeniden çalışmaya başladığı söyleniyor ama doğrulanmış bilgi değil.

Single player oyunlarınızı sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz ama online oyunlar şu an devre dışı durumda.

• Xbox series s e yakın bir gpu performansı var deniyordu. Series s'e çıkacağına göre oraya da çıkar. Xbox oyunları gelecek deniyor; forza horizon, halo mcc, age of empires gelebilir. Switch çok sağlam bir oyuncu kitlesine ulaştı, çok güzel pazar.

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    12 saattir yokmuş bakım vardır muhtemelen de 12 saat gibi bir süre fazla

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 8 Şubat 2025; 13:2:19 >
  • Özellikle UK Bölgesinde sorun devam ediyor..

A group known as “Team Insane PK” or “Team Insane Pakistan” have released info on their twitter about a mass ddos attack they preformed on 02/07/2025 - says NBC

Pakistanlı grup ddos yapıyormuş sorun ondan kaynaklı

Evet ciddi bir sorun var kimileri satın aldıkları oyunların hesabında olmadığını söylüyor.. Umarım satın alımların yedekleri ciddi bir yerde yedeklidir.. Birde bunlarla uğraşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 8 Şubat 2025; 14:29:51 >

Her konsolu alsam da,güçsüz platformlara çıkmasını sevmiyorum,çünkü diğer platformlardan kısıyorlar ya da remasterı çıkıyor sonradan.mesela adamlar series s e wukong u çıkarmamayla iyi yaptılar.bu nesilin sorunudur series s ve çok fazla ps4,one x desteği sunulan oyunlar.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    🤫 Battılar..Müritlerin üzerine kapatıp gittiler dükkânı 😂

• Japonya'dan çıkış günü (7 kasım) ön sipariş ile alıp japon dostumda beklettiğim Ps5 Pro'yu bugün ülkeye soktum ve ürünü kurulum dahi yapamadım, çünkü psn olmayınca güncelleme ve kurulum dahi yapmıyor. Ülkede 50k çıkmasa ve Japonya'dan vergi iadesi disc ve stand dahil 27 bin tl almasam işim olmazdı. Elimde ki Ps5 15 bin civarı satınca bana Pro 12 bin tl mal olacak. Ülkece iyi dalga konusuyuz bu servis kesintisini XSX uzun süre yaşamadım, son dönemde Ps saçmalıkları başka seviye. Umarım hesap ve kredi kartı çalımı gibi bir daha aynı bir rezilliği yaşatmazlar, çünkü bu uzun süreli kesinti pekte normal gözükmüyor.

• Ben her daim mantıklı kadarlar alamayan bir adam olmuşumdur. Kol saatleri almak için XSX ve PS5 sattım yerlerine tamamıyla kol saatleri aldım bir kaç tane. O paralar eridi. Ki konsolu bugün almak istesem 60 80 bin lira bayılmam lazım. Kafama sokim.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Premium olunca böyle çökmeler normal 😃

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Çökmeme garantili üst paket gelir mi acaba

• 
Sayfa: önceki 65856586658765886589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.