XBOX ya da PS iyi olması bir şey değiştirmiyor burada konuşmamız gerken ne biliyormusunuz hangi konsolun eksiği ne hataları var mı çok ısınoyor mu kime göre uygun falan !!! PS kullanıcısıyım PS Savunucuları bir şey kanıtlama derdine girdiniz Ancak ŞÜPHELİ olan şey kanıtlanmaya çalışılır Şüpheniz var sanırsam PS nin kalitesinden ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakıFeller -- 30 Kasım 2020; 12:26:45 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Turkiyeden alınmaz ama ps'yi seve seve buradan alacaksınız garanti işi üzer bu arada kollarda garanti yok gibi birsey zaten xbox kol garantiside sorunsuz benim kafam rahat olsun garanti konusunda diyorsan xbox'tan şaşmaya gerek yok Turkiyeden alınmaz dememin sebebi fiyat farkı yoksa hangi ülkeden almak isterse insan oradan alabilir sorun yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrain -- 30 Kasım 2020; 12:47:44 > |
Evet bunu yoldan geçen birine sorsan cevap verir bana gelip sorsan bende söylerdim aynısını gülünecek birsey yok normal geçen nesile bakıldığında böyle olmasa gülünecek birsey olurdu xbox 1.5 satmıştır büyük olasılık ps 3.0 nesil başı için normal 3 4 yıl sonra satışlar gerçekten etki edecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şaka değil mi bu? Çünkü series x ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜREREK ps5 e anca yetişti. Bak yetişti diyorum, series x in ÇOKTAN ps5 i geçmesi lazımdı. Durumun farkındasın değil mi? Ha şu da var, ben ps fanı değilim, umarım ilerde series x de iyileşir rekabet olur çünkü rekabet herkesin işine yarar. |
oyunu cigolayta gore alanlar oyunsuz kapatacak bu nesili ona guluyorum. yazik ya birde deamon soulstan orumcek adamdan bahsedenlere fanboy diyorlar onlar sizde bunlardan yararlanin diye ovuyor bosa mi konusuyoruz biz. ps daha konsolu gostermeden cikacak oyunlari gosterdi. xbox tanitim gununde boyuna cihazin cigolaytindan bahsetti durdu. eee oyun yok hani? en yeni nesil oyunu valhalla olan konsol oldu. ona da para veriyorlar. gamepass'e bakiyorsun cop. ps collection 5 kat daha iyi oyunlara sahip. hee xbok alip 10 yil onceki oyunlari oynayip duracaksaniz bilemem ama o zaman cigolaytinizdan bu kadar bahsetmeyin xbox 360 da calistiriyordu onlari |
İki konsolunda artıları eksileri var. En iyi, en doğru alıcısına ve beklentilerine göre değişir. Zaten bir ürün tüm konularda avantajlı olsa diğeri yok olurdu, öyle bir durumda yok zaten... Nesil için en umutlu şey rekabet bir önceki nesil gibi değil, daha yakın gibi. En azından sony çok rahat değil, bu da tüm konsol oyuncuları için iyi bir şey. Yönetimi de tebrik etmek lazım, güzel konu olmuş. Umarım konuyu araştıran arkadaşlara yardımcı olur... |
Xbox'ın kendi yeri NA'de fark koyarak başladı PS5'de. Xbone döneminden zerre farki yok MS'un, yine oyunlar geri, satışlar geri. Artık en güçlü, kalitesiz oyunun en ucuzu gibi sloganlar da kurtaramıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amerikalı bile kendi malını almıyor , sebebi exclusive oyun yokluğu başka bişey değil. Adam görüyor en kaliteli oyunlar Sony oyunları, gidiyor onu alıyor. Ne diye oyunsuz konsolu alsın ki? Şimdi bir Dualsense gibi mükemmel kontrolcüde geldi. Konsol çıkıyor çıkış oyunu yok, milletin tetris oynamaktan gözü bozuldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perro_De_Levantamiento -- 30 Kasım 2020; 12:28:11 > |
Hayır yani oyunlarda seçimlere göre sonuçlar farkli olsa muhteşem yan görev cesitlikleri olsa neyse dersin bir daha bir daha oynarım ben bunu falan diye ama spiderman misal 10 kişi otursa 10 kişi aynı sonuca ulaşacak tlou2 öyle değişmeyen bir hikayeyi tekrar tekrar oynamak bana saçma geliyor mekanik değişimi yok birşey yok bir kere oynadım bitti icinde online barındırmıyor birde birisiyle eşleşip biraz savaşayım falan yok ben ps sever birinin yerinde olsam nesil sonuna kadar ps5 almam yada 4 5 yıl sonra alırım hem oyunlari üç kuruşa alırım bitirip satarım ama kafa yapısı uygun değil ps fanlarının keyif meselesi ama mantıklı yaklaşınca nesil sonuna kadar xbox kullanıp nesil sonunda ps almak her zaman daha mantıklı sony'nin oyun çıkarma sürelerine bakınca zaten anlıyor insan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|