|
PlayStation Portal'a bulut oyun desteği geldi: PS5'e gerek kalmadı
-
-
Olması gereken buydu zaten. TR ye de gelir umarım . Akıcı oynanabilirse alırım bir tane .
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Sony artik tr yi umursamıyor geleceğini sanmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dümdüz donanımsız cihaz çıkarmışlardı olması gerekeni çoo şükür vermeye başlamışlar. Ama asıl olması gereken PS Portable gibi içinde kendi donanımını barındıran bataryası olan, uzaktan erişimi ve cloud oyunculuk seçeneklerini de sunan bir el konsoluydu. Neyse en azından şimdi biraz daha işlevsel. Ama PS+ Premium bizde yok. Bizdeki Deluxe paketi de cloud oyunculuğu desteklemiyor. Yine ayrıca Almanya'dan alınmış Premium aboneliği olan bir PS5 konsolunda cloud gaming denedim doğrudan ethernet kablosunu PS5'e takmıştım yine de pek iyi bir deneyim elde ettiğimi söyleyeneyeceğim. Gecikme az da olsa insanı rahatsız ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunu neden premium'a bağlamışlar ki? hiç yeni abone de cekmez. Essential yap geç, cidden garip bir firma bu tip kararlarda.
_____________________________ Trolleri beslemeyin, forumumuz temiz kalsın <3 -
Ama TR'de yok 🤣
-
TR'de alanların elinde patladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim -
arkadaşlar evde 1000mp fiber ner var ps5 e kablo ile bağli kendi telefonumdan rempte play yapmayi deniyorum deli gibi gecikme oluyor hiç akıcı değil ps portalda böylemi tr de
evet hocam kablo ile bagli ilan ps5 in dibinde remote play aciyorum en düşük ayarda gene rezalet performans veriyor
Remote Play yaptığınız cihazı modeme 5 ghz bandından bağladınız mı? Ben evde MacBook’tan remote yapıyorum ve cod oynayabiliyorum hem de üst seviye görsellikle. Eğer 2.6 bandından bağlanırsam direkt görüntü kalitesi düşüyor. Ps5 kablo ile bağlı ve 1000 mbit internet var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim sistemimde aynen şu şekilde 5g modem dibinde ps5cin kablo ile bağli 5ghz bagli olduguna eminim 1000mp o da s24 ultra ile bağlanıyorum çok kasarak oynatiyor
Artık yanlış olmuş.Ps Türkiye kapanması ile bu olayın bir alakası yok. Bu sistem zaten çok eski, Ps Türkiye varken de Tr'ye gelmedi. Şuan Ps Türkiye olsa yine de bu sistem Tr'ye gelmez.İnterneti bahane ediyorlar çünkü o tarafta da düzelmeyi bırak daha kötüleşiyor. Artık diye bir durum yok yani başından beri böyleydi bu.Şuan kontrol ettim nisan 2022 de bu sistem yeni ülkelere gelmiş yunanistan çekya mesela ama Türkiyeye gelmedi o dönem ve Ps Türkiye vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entwined -- 6 Kasım 2025; 10:57:36 >_____________________________ -
Türkiye de olmaz bu iş bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Bu sistem Türkieye gelmez.Nisan 2022 de içinde Yunanistan,Çekya,Bulgaristan gibi ülkelerin de bulunduğu toplam 10-15 ülkeye genişletildi bu streaming olayı ama o dönem Türkiyeye gelmedi. İnterneti bahane ediyorlar ve o tarafta bir gelişme yok.
_____________________________ -
Haklısın. O yüzden bu cihazdan uzak durdum kimseye de tavsiye etmiyorum.
türkiye internet upload hızı yüzünden nanay gelmiyor tr ye
-
Nasıl olsa onu da alırlar diyorlardır. Marka olmak böyle bir şey. Satış rakamları ortada.
2013 gibi Mustafa Yiğit bulut sistemin 2020 sonrası Türkiye'ye geleceği gibi bir söylemde bulunmuştu. Son durum ortada. Adamları gerçekten haksız eleştirdik. Aral laneti + Londra ekibine iyi dayanmışlar.
Haa lanet telekomu unutmayın, adamlar altyapı yapmadı sonra rakip firmalar altyapı dönüşümüne başlayınca aşağılık ve yüzsüz bir şekilde fiber dönüşüm süreci başlattı. Para bolluğu zamanında vatandaşı terörist olarak gördükleri için yatırım yapmadılar, şimdi para kalmadı Türkiye altyapısını komple dönüştüremiyorlar...
2020 sonrası tek ekleme 2022 yılında oldu.Ps Türkiye o dönem vardı yine de gelmedi. Bunun tek sebebi altyapı.
altyapı ile bir alakası yok, türkiyeyi pazar olarak görmüyorlar bu yüzden yatırım yapmak istemiyorlar ps türkiye ofisleri kapattı gitti. Ben us psn hesap kullanıyorum hem konsolda hem portalda stream sorunsuz çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sony artik tr yi umursamıyor geleceğini sanmam
|
|
Olması gereken buydu zaten. TR ye de gelir umarım . Akıcı oynanabilirse alırım bir tane . |
|
Bunu neden premium'a bağlamışlar ki? hiç yeni abone de cekmez. Essential yap geç, cidden garip bir firma bu tip kararlarda. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı