Şimdi Ara

PlayStation Portal'a bulut oyun desteği geldi: PS5'e gerek kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #16
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye Ortadoğu, Hindistan pazarlarının merkezi olabilecek bir potansiyeldeydi, sunucular buraya kurulabilir tüm operasyonlar buradan rahatça yürütülebilirdi. Hatta 2010 gibi Özgür Kirazcı benzer söylemde bulunmuştu.

Şuan bu merkeziyet Suudi Arabistan'a kaydı. Merkez orası. Türkiye ise artık Londra'dan değil direkt Arabistan'dan yönetiliyor. Türkiye pazar operasyon yetkilisi orada.

Birkaç seneye eski güzel günlere dönebiliriz.

söylediklerinin bir kaynağı varmı hocam ?arabistan vs hiç duymadım ben 🤔

4 ana merkezleri var

North America, South America (SIEA)

Europe, Africa, Middle East, Oceania (SIEE)

Asia (SIE Asia)

Japan (SIEJ)

Biz SIEE bölgesindeyiz, bu alta yazan tüm ülkeler ingiltere merkez ana ofise bağlı.

Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bulgaria, Coratia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Italy, Kuwait, Lebanon, Luxembourg, Malta, New Zealand, Norway, Oman, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Slovak Republic, Slovenia, South, Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Netherlands, Turkey, UAE, UK, Ukraine

Europe, Middle East, Africa & Australasia (SIEE)

London office:

10 Great Marlborough Street,

London W1F 7LP,

United Kingdom.

zaten tr psnden oyun alınca gelen mesajda paranın çekildiği yer GB yani ingiltere olarak yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Yukarda da yazdığım gibi 2022 nisan ayında yeni ülkeler eklendi bu cloud streaming olayına ve PS Türkiye ofisi de burdaydı fakat Türkiye eklenmedi. altyapı ile alakası var ondan dolayı getirmiyorlar.Ben altyapı yetmez çalışmaz demiyorum onların getirmeme sebebi altyapı bunu da söylediler zaten.Bulgaristanı mesela eklediler orayı pazar olarak görüyorlar ama Türkiyeyi mi görmüyorlar size göre? madem Bulgaristan pazar neden bir tane bile bulgarca dil desteği verilmedi.Romanya aynı şekil cloud streeaming 2022 yılında oraya da geldi Romanya pazarı için başka ne yaptılar pazar olarak görüyorlarsa? Cevap hiçbir şey. Romanca dil desteği 10 oyunda 1 geliyor.Daha da arttırayım Güney Kıbrısa da getirdiler bu streaming olayını. Kıbrısı pazar olarak görüyorlar ama Türkiyeyi mi görmüyorlar diyeceğiz.Zaten herkes biliyordur ama Playstation kıbrıs ofisi yok hatta sosyal medya hesapları bile aktif değil şuan.

• entwined E kullanıcısına yanıt

hocam dil olayı bambaşka bir olay ordan bakmayalım olaya. ben yatırım yapacak ülke olarak diyorum romanya bulgaristan dediğin ülkeler AB üyesi tabiki öncelikleri olucak firmalar yatırım yapmak ister. Ayrıca az nüfuslu ülkeler bunlar gelir düzeyine bakarsak oradan geri dönüş alması daha hızlı olur veya kıbrıs mesala tamam sony ofisi yoktur orada ama kıbrısta dönen paranın büyüklüğü belli.

85 milyonluk türkiye de ne kadar kullanıcısı olurki bu sistemin burda bizim bambaşka dertlerimiz var sadece foruma bakarak değerlendirmemek lazım sokağa çıkıp bakmak lazım kaç kişi oyun oynuyor

yani özetle tek nedeni altyapı demek çok sığ kalıyor..

Dil olayı farklı evet ama pazar olarak görmenin bir kolu. Kıbrısta dönen paranın büyüklüğü belli zaten ama bu paranın Playstationa gittiğini hiç sanmıyorum.Zaten kıbrıs'a herhangi bir operasyon da yapılmıyor şuan o tarafa yatırım yok sadece kıbrıs psn var sosyal medyaları bile aktif değil.Fakat siz zaten asıl sebebi yorumunuzda yazmışsınız AB üyesi oldukları için bu ülkeler daha kolay girdi bu sisteme.Yine de günün sonunda altyapı haritasına baktığınızda kıbrıstan bile aşağıdayız o da bunun ana sebep olduğunu gösteriyor bana göre.

Arabistan yanlış oldu. Şuraya bakarak yorumladım.

Bu meselede bir ilginçlik var bakalım.

PlayStation Portal'a bulut oyun desteği geldi: PS5'e gerek kalmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.