Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cholo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
86.261
Cevap
1.822
Favori
4.935.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
193 oy
Giriş
  • AKK dolduktan sonra internet hızım eskiden 350-400KB ile indiriyordum şimdi 1mbit ile indiriyorum. AKK dolmadan önce 3-5mbit ile iniyor sizinde böyle mi?

Yanlış hatırlamıyorsam bu hafta değil ama, önümüzdeki çarşamba güncellenecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gravity rush 2 35$ a düşmüş plus üyelerine us store da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş hep böyle küsüratlı fiyat veriyorlar deli oluyorum. Nier automata 41.99$ . Hesapta 30$ var, bir 10$ daha ekleyip alacaktım ne güzel. Neyse beklemeye devam. Umarım haftaya Nioh gelir de onu alırız.

Orijinalden alıntı: Estheim

Arkadaş hep böyle küsüratlı fiyat veriyorlar deli oluyorum. Nier automata 41.99$ . Hesapta 30$ var, bir 10$ daha ekleyip alacaktım ne güzel. Neyse beklemeye devam. Umarım haftaya Nioh gelir de onu alırız.

tamamen satış taktiği, endoda 215 binlik oyun alıcaksın, ama yetmiyor, 2x 100 alsan, işte 200 bin yani sır 15 bin için bi üst basamağa geçiyosun, fazla para, sony işi biliyor

Yine tr psn'e en çöp indirim gelmiş.

Orijinalden alıntı: falcon86

Çarşamba günleri saat 14'den sonra güncelleniyor.

Yanlış hatırlamıyorsam bu hafta değil ama, önümüzdeki çarşamba güncellenecek.

Henüz bizde güncelleme olmadı ama diğer ülkelerde altın hafta indirimleri varmış, japon oyunlarına %70 ve ps+ %80 indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 3 Mayıs 2017; 9:27:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Gravity rush 2 Tr storeda daha düşük fiyatı görmüştü o zaman almıştık. Çok severek bitirdiğim bir oyundur. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LBJ_23

infamous second son %50 indirimde gözüküyor, alınır mı ne dersiniz? türkçe dublaj beni cezbetti

Her türlü alınır hocam
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • US store'daki FF15 indirimi tr'ye gelir umarım. oyun fiyat hatasından tr'de 40 lira'ya düşmüştü de onu kaçırmıştım
    Ben dlc sini oynamıştım güzel oyundu ana oyunda o kadar güzeldir diye düşünüyorum.
  • Nier nasıl oyun iyimi

Don't stop till you get enough...
  • Kusura bakma geç gördüm.

Normal kendi adresimi yazdım. Yalnız ad soy ad kısmına ININAL KART gibi bişey yazdım. ATM 'ye takınca orada ne yazıyorsa onu yaz. Belki ondandır.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.