Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (2134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.342
Cevap
1.800
Favori
4.822.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
189 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 13 Aralık 2018; 15:29:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    aynen bende aldim hocam kampanya üzerine kampanya geldi maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

12 aylık alırsanız tek çekim tüm rakamı çekecek doğal olarak. Aylık 12 TL dediği ödediğiniz parayı 15 aya bölünce çıkan maliyeti gösteriyor sadece.

Bende “kullanılamaz” yazıyor. Anlam veremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Sanırım halen PLUS abonesi olunca kullandırmıyor. Ben de baktım şimdi kullanılamaz yazıyor.
    Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

Sanırım halen PLUS abonesi olunca kullandırmıyor. Ben de baktım şimdi kullanılamaz yazıyor.

Yenilemek suç oldu

Saol hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Ben zaten aldığımı unutup iki kez aldığım için 10 Mart 2021'e kadar PLUS abonesiyim. Ömür biter PLUS bitmez durumum mevcut.
    Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Gerek yok, o surumler sadece multiplayer haritalar ekliyor.
    Eyvallah hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Yine çöp bindirimler

Psn:Brkeyp
  • 24 şeyi indirime sokup kampanya diye önümüze atmışlar

Biraz PSN US'u örnek alın be. 1000 civarı oyunu çat diye indirime soktu adamlar.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Normalde bu fiyatlar çıkış fiyatı olması lazım buna indirim diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 14 Aralık 2018; 6:52:50 >

• Çok az oyun indirime girmiş gene

Bu "İkisi 134 TL." kampanyası kapsamındaki oyunlardan Yakuza Zero'yu daha geçen ay Plus ile bedava vermemiş miydi bunlar?

Yerelde bu kadar kötü bir global marka yönetimi çok az gördüm yemin ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Aralık 2018; 8:20:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    Plusla verilen Kiwami idi

Hits oyunlari guya tanesi 59'dan satisa cikacakti, kur ayagina 84'e gazladilar simdi de ikisi 134'e gazlamaya calisiyorlar ama yemez Anadolu cocugu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.