Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (2136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ariturka Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
85.343
Cevap
1.800
Favori
4.823.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
189 oy
Giriş
  • 89 liradan Gta 5 alinir mi yoksa beklemek mi lazim, kararsiz kaldim bu gece fiyat son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn:Brkeyp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

aynen.onları oynamayan kalmadı neredeyse.
    en fazla 30-40 tl olması gerek oynamayanlar için.
    hocam ben ps'i yeni aldım sırf exc. oyunları oynayabilmek için, şimdi bu ps price da falan beklediğim oyunların en düşük fiyatlarını görünce keriz gibi bu kazık rakamlara almakta istemiyorum. kardeşlik seçeneği falanda var ama ne bileyim ona da girmek istemedim açıkçası.

bakalım inş. yeni yıl indirimleri herkesin istediği gibi gerçekleşir ama sony tr nin bu kafasıyla pek mümkün gibi gözükmüyor.
    sizde 40-50 arasına inince alın
    daha yeni batman arkham knight premıum ve rise of the tomb raider öyle oldu.zam geldi.firma yüzde 80 indirim yapınca eski fiyatına gelmiş oldu.ps türkiye zam yapmasaydı 15-20 tl daha ucuza gelecekti.
    usa psn takip edin.türkçe oyunlar için sadece tr psn kullanın.birde nadiren bazı oyunları usa psn fiyatından daha uyguna olursa o zaman alın.
    sabırlı olun.witcher 3 rdr 2 gibi bir oynamadığınız bir oyuna sahipseniz zaten sizi alır götürür.o zamana spiderman detroit ne varsa ucuzlar

PSN : NaughtyDog-TR
  • Bir alinir mi sorusu da benden gelsin ?

Spider-Man , AC odyssey, the crew 2 bu fiyattan alinir mi ?

Alirsam simdi oynamicam.

Bir de the crew 2 surus dinamikleri hakkinda epey olumsuz yorum var. Kararsiz kaldim. Onun yerine payback mi alsam.

• Alınır mıcılar basmış konuyu, oyun ilgini çekiyorsa bütçene uyuyorsa al gitsin ne diye kıvranıyorsunuz. Kimse müneccim değil ki bir daha ne zaman indirime girer kaç lira olur nereden bilsin.

• İndirimler leş. Hiç indirim namına birsey yok. Yaziklar olsun. Adamı enayi yerine koymayı, nasılsa yerler düşüncesi ile hareket etmeyi ne çok seviyorsunuz PSN Türkiye. Ama yemez Anadolu çocuğu. En azından ben yemem. Başınıza çalın bu yalandan indirimlerinizi. 49 TL geçen hafta indirimde olan batman 84 TL olmuş ikisi 133 ayagina. Yatacak yeriniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 14 Aralık 2018; 13:42:46 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirimli hali bile bizim için pahalı, arşivdeki oyunlara devam arkadaşlar

• Bence indirimler rezalet!

• uA060 kullanıcısına yanıt
    Us için kalıcı hesap açın yatırımı oraya yapın daha iyi.

Merhaba benim us psnim var 4-5 senedir , hesapta da 2,5 usd var suan eskiden ebayden gift card almistim yanlis hatirlamiosam.Cok onceydi suan hangi siteden en guvenli sekilde gift card alip hesaba tanimlayabilirim? Bayagadir us psna dokunmadigim icin nerden alicagimi bilmiyorum

• daha da düşse düşse 59 olacak. onun da ne zaman olacağı belli olmaz. bence çok istiyorsanız 30 lira için değmez beklemeye. alıp haftasonu takılsanız o para zaten çıkar.

Orijinalden alıntı: Guest-5A067BF0A

Merhaba benim us psnim var 4-5 senedir , hesapta da 2,5 usd var suan eskiden ebayden gift card almistim yanlis hatirlamiosam.Cok onceydi suan hangi siteden en guvenli sekilde gift card alip hesaba tanimlayabilirim? Bayagadir us psna dokunmadigim icin nerden alicagimi bilmiyorum
    amazon.com

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap icin ama 10-15 usd fark koyuyolar ondan baska bir yolu var midir diye sormak istedim

• Bu ne be her ay aynı indirimler.

• Usadan hitman 2 kaptım bende 30dolara geldi

Orijinalden alıntı: josrdr

89 liradan Gta 5 alinir mi yoksa beklemek mi lazim, kararsiz kaldim bu gece fiyat son
    Bende arada kaldım. Oyun 59 liraya düşmüş daha önce. Online oynamayacağım için ana oyun bana takılmalık yeter 30 lira fazladan vermeyim diyorum. Kutulu bile en uygun ikinci el 100 tl. Ya bir daha girmez ise indirime bekle babam bekle sonra.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.