Şimdi Ara

Playstation Network ve Kredi Kartı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
43.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MHos

sony yaydı bence xbox la başa çıkamadılar parada kazanmak istemiyorlar
    neden mi ? psn sadece us uk ve jp olarak 3 bölge neden tüm ülkelerde yok
    ve neden kredi kartı bilgisi verdiğim halde çekemiyorum ve neden oyunlar 6 ayda 3-4 tane çıkıyor
    inanın bana sony yaydı artık tacını devretti xbox a ilerki aylarda önünde diz çökecek

ben bu söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum. ps3 daha çok yeni ve psn'de öyle. xbox live ne kadardır devrede söyler misiniz?

bence çok büyük bir atılım olacak. ama biraz sabretmek gerekir.

sabrın sonu selamet.

• sony playstation bize hiç bir zaman sabırlı olun demedi
    bunu psx tede gördük ps2 dede gördük konsolu aldığımızda rahattık çünkü oyunlar mükemmeldi ve sürekli oyun çıkıyordu
    keza ps3 te durum değişti
    oyun firmaları oyun yapamayız çünkü oyun yapmak çok zor diye çıktı basın bültenlerinde ps3 için
    sony başkanı 2008 de oyunlar çıkıcak 380 kusur dedi
    peki biz 2007 de avucumuzumu yalyacağız bu iş bi mgs ve tekken 6 ile olmaz
    xbox çatır çatır satıyor ^%33 bozuk çıkma riski ebgames tarafından ispatlandığı halde
    + psn de kredi kartı bile kullanamaz olduk

bırakalım Polyannacılığı
  • ve son noktayı koyuyorum

az önce maximum VISA ile tekken (full+online) ve mk2 yi almış bulunmaktayım.

ismimde türkçe karakter var ben onu inglizceye cevirdim. I yı i Ü yü u Ç yi c yapın.

bir haftadır 3 farklı bankaya ait mastercard yurtdışına açık, (hatta biri arkadşımındı onda türkçe karakter yoktu) kartlarla alışveriş yapamadım.son bi umut bana ait visayı deneyeyim dedim ve ilk denemede kabul etti.

özel not: alış veriş tutarım 29,99 + 4,99 toplamda ağzı düz 35 dolarken sony zırt pırt bişeler daha yansıtmış bankadan gelen bilgiye göre 4 dolar daha fazla kesmişler.olsun yinede iyi

Hayırlı uğurlu olsun vatana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starback -- 31 Ağustos 2007; 13:34:44 >

• Böyle rezalet olmaz,
    Dün sanal kartla 5 deneme yaptım, her denemem için 1 dolar para kesmişler. Ben şimdi kime müracat edeceğim? Ayrıca word card ve işbankası kredi kartlarıyla da denemelerim var.

Arkadaşlar, işyerimdeki internet sansürü nedeniyle birçok siteye bağlanamıyorum. Bana PS ile ilgili customer-support alabileceğim bir mail adresi verebilir misiniz?
  • artık sagdan soldan-komsudan kimden kart bulursam deneyeceğim ...bu boyle gitmezz........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ağustos 2007; 13:59:21 >
  • finanskart la 2 kez denedim oyun almak için hem kabul etmedi hemde 2 dolar çekmiş ekstrede gördüm bugun
  • konu çözüldü ark lar
    tamamı ile sorun şu
    şehir istanbul giriceksiniz
    mesela alaska girin post kod doğru olsun ama
    adresiniz de doğru olsun o kısmı sallamayın sadece alaska vb. sallayacaksınız
    şuan tekken iniyor bende
  • quote:

konu çözüldü ark lar
    tamamı ile sorun şu
    şuan tekken iniyor bende

nası yani hem istanbull yazcaz hemn alaska?
    sen adres bilgilerine tam olarakk neleri yazdıysan bi buray yazsanda bizde denesek..
    daha önce kayıtlı mastercard ım vardı HSBC denn 3 kere alısveeriş yaptım biraz önce account managementtan billing information silindi yanlışlıkla silindi ve su anda kabul etmiyor aglicamm sanırım..

tam olarakk kullanan adrese ne yazzdıysa yazsınn şurayada bitsinn bu çile..
  • beyler kimm alısveriş yapabildiysee yazsınnn burayya kullandıgı adresleriii yawwwwwwwww
  • evet arkadaslar adres bolumune city bolumune ne yazacaz...MHOS arkadasım seni bekliyor herkes yazarmısın tam olarak.bilmece gibi yazmayın yorumlarınızı...

kafayı yemek üzereyim..........
  • benim daha onceki psn adres bilgim tamamı ile sallamaydı

daha sonra gerçekci olan kendi adresimi girdim kısaltarak
    ve eyaleti salladım alaska diye
    ama city i istanbul olarak girdim caddemi yazdım kapı numaramı yazdım
    sonuç olumlu
    tekken iniyor şuan
  • adress: bu bolume karttaki adresin aynısını
    city : bu bolume carttaki şehir ismini
    state(eyalet): usa account oldugu için mecbur usa eyalet sececez...
    post code: eyalet de sectiğimiz şehrin post kodu..

tum bu talimatları deneyin arkadaslar bakalım olacak mı?

olursa buraya yazın........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ağustos 2007; 23:01:38 >
  • quote:

benim daha onceki psn adres bilgim tamamı ile sallamaydı

daha sonra gerçekci olan kendi adresimi girdim kısaltarak
    ve eyaleti salladım alaska diye
    ama city i istanbul olarak girdim caddemi yazdım kapı numaramı yazdım
    sonuç olumlu
    tekken iniyor şuan

Yöntem doğru arkadaşlar olay ekstrenizdeki adreste bitiyor.Amerika,eyaleti ve kodu hariç bütün adres bilgilerini ekstrenizdeki adresle aynı olsun.Visa mastercard farketmez.Ben 3 gündür uğraşıyorum hallettim sonunda.Warhawk ı indirdim aktım alemlere darısı başınıza.
    Teşekkürler Mhos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 1 Eylül 2007; 21:18:07 >
  • ehem ehem teşekküre gerek yok :)
  • abi olmuyo, norvecte bile olmuyo norvecin storesine gelmemis onlinen dr, avrupadan indiremedim us dan olmuyo, anlamadigim ayni storeden hem mk hemde tekkeni indirdim simdi online inmiyo baska bi oyun denedim indirmeyi kabul etti,

sonyemi namco yami bilmem artik koacaman bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 1 Eylül 2007; 21:24:45 >
  • quote:

konu çözüldü ark lar
    tamamı ile sorun şu
    şuan tekken iniyor bende

dostum yazdığın ve kabul gören sallama adresini buraya yazmanın bi sakıncası yoksa bi yardım ediver, sürünüyoruz kaç günlerdir indirmek için : (
  • olmuyor olmuyor birde her denemede 1 ytl alıyorlar sorunun adresten kaynaklandığı belli her denemede para alabildiklerine göre account managerden adresi dogru yazıyorum kart adresi ama sorun veriyor hep

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=927750&topic=37890642 burda birşeyler anlatmışlar

warhawk is the first icon, wtf am I saying, the store is self explanatory and in English. Just bloody click and get to the screen about adding funds so you can buy.

Press yes you want to put funds in your wallet with a Credit Card and the funds should transfer with no problem at all. Then you should be downloading warhawk.

this is the only way to buy games of the psn network if you dont live in the major territories...

but then....you americans would also need this info...you can change the adress of the virtual card anytime...if you need to buy anything from the japanese store,just get change your virtual card's adress to that of hong kong or something and start downloading....

THUS basically the great thing about this metho is that you got yourself a virtual card who's adress can be created/modified according to your demands..

hope that was usefull..it worked for me though....

Things you may run into:
    Can't create new account. Solution is typically that you need a new email to create an account because it won't let you use the current one you already have.

This is still too complicated: Solution, ask here and I will try to answer. If after that you're still confused, do us all a favor and swallow a knife.

adamlar wirecard.com sanal master kart cıkarıp adres usa olarak yazıp alıyorlarmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 2 Eylül 2007; 19:46:33 >

• 1. Kredi kartınızda belirttiğiniz adresiniz neyse onu nokta virgül slaş v.b işaretler olmaksızın aynen girin.
    2. city kısmına adresinize ait şehri girin
    3.State kısmına Amerikadan bir eyalet ismi girin(Örn:Florida)
    4.O eyalete ait bir posta kodu girin(Örn:33332)

Visa Mastercard farketmiyor.
  • ağlıcam şimdi ama birisi adres kısmını değiştirerek sorunsuz şuraya örnek olarak yazabilir mi?
  • Bilgilendirme Amaçlı :

HSBC mastercartım ile denedim..Kart üzerindeki ismim...Türkçe karakter olarak İ ve soyadım da I,Ş var olmadı....Türkçe karakterdendir dedim....Kız arkadaşımınkini denedim aynen master hsbc ondada büyük yazınca İ harfi Türkçe oldu sanırım başka Türkçe karakter yok sadece i.....Küfür ettim ondan sonra bonusumu denedim visa adımı soyadımı büyük harf yazdım ş yerine s oldu dümdüz yazdım çat diye oldu.....Tahminim mastercard sisteminde birebir kartla aynı yazanlarınki oldu....visa da ise Türkçe karakter falan sorun değil sanırım...Benim deneyimlerim bunu gösterdi....Aynı şekilde etoo da ü harfi yerine u yazdı oda visa oda oldu...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.