Şimdi Ara

Playstation Cafe için öneriler - ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hali hazırda 4 yıldır çalışan bir playstation Cafe - airsoft atış poligonu şeklinden işleyen bir iş yerim var, şükür iyi kötü işliyor.

Önümüzdeki 1 aylık süreç içerisinde yapılacaklar şu şekilde.

Ücretsiz WiFi

Her masada ücretsiz sabit telefon şarjı, her müşteri telefonunu muhtemelen evden daha hızlı şekilde şarj edebilecek.
    Bu aletler sabit olacak tabi.

NOHON 3 IN 1 Tipi C 8Pin Mikro USB Kablosu iPhone Için 8X7 6 6 S Artı iOS 10 9 8 Samsung Nokia USB Hızlı Şarj Kabloları kordon
    http://s.aliexpress.com/3ERBjEzU?fromSns=Copy to Clipboard

Essien USB Telefon Şarj Hızlı Şarj 3.0 Duvar Şarj Adaptörü 50 cm pembe Tipi-C ile cep Telefonu Şarj için usb kablosu Samsung
    http://s.aliexpress.com/N3UjIbEn?fromSns=Copy to Clipboard

Şu iki ürün alınacak.

Monitörler 55 inç full HD awox, bir hafta önce alındı yaklaşık, lokasyondaki en büyük monitörler. Kollar çok çok iyi, o konuda şikayet almıyoruz. Genel olarak hala pes13 oynanıyor. Langırt, box makinesi mevcut. Tost, yiyecek satışı yapmıyoruz, üşeniyoruz.

Genel olarak standart bir kafe sayılır. Benim sizden ricam şu.

Ek olarak

'bir pes Cafede şu da olsa harika olurdu' şeklinde, aklınıza gelen herşeyi yazmanız. Çok ama çok ütopik olabilir, dert değil. Her fikri değerlendirebiliriz.

Özellikle çok ses çıkarmayan 1 TL ile çalışan makineler olabilir, severiz.

Kimse sormadan söyleyeyim, yere düşen playstationları üç kere üfleyip yine yerine koyuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu eski atariler fena olmazdı, jetonla çalışan street fighterlar falan, şahsen bi pes attıktan sonra kalkmadan önce bi street fighter da atardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack-White kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan ben korkuyorum. Deli oynarım ben başından kalmam bir ex2 plus olsun. Ex plus da olur. Sonuçta atari salonlarında büyüyüp oyun salonu açmış insanım

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam ondan ben korkuyorum. Deli oynarım ben başından kalmam bir ex2 plus olsun. Ex plus da olur. Sonuçta atari salonlarında büyüyüp oyun salonu açmış insanım
    eve al bitane hocam, işte yaparsan sıkıntı [

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack-White kullanıcısına yanıt
    Hocam kabin yapmayı düşünmedim değil eve (:

• Dinlendirici gozlugum olmadan ekrana bakamam pek. Radyasyonu falan engelliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bir fikir hocam. Bir gözlük bulundurulur. Duvara da yazı yazılır gözü başı ağrıyan varsa kasadan gözlük temin edebilir diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçeride atıştırmalık satabilirsiniz. (Yağsız, içecek üzerine kurulu olabilir).

PS3'lere oyun yükleyebilirsiniz. Multiman'den iyi para bırakıyor.

1 PS3'ü Grand Turismo Özel yapıp , Logitech GT vs. ile kurulum yapıp yarış severlere özel de ayırabilirsiniz.
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Hocam ps3 oyun yükleme, alım satım, kol tamiri yapılıyor zaten. Çok verimli değil ama üç beş bir şey kalıyor onlardan.

Gt yemez hocam bende. Parçalarlar o direksiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 15 Nisan 2018; 21:51:18 >
  • Otomat felsn içecek otomati cikolata biskuvi otomati koltuklar yerler temiz olması kollarin temiz olmasi

• İçecek dolabımız her daim doludur hocam ama bisküvi çikolata falan düşünmüyoruz.

• En onemli seyler bunlar olmali:

Temizlik, koltuklar rengi atik kararmis yirtik kirli olmucak, kumandalar yagli kirli olmayacak.

Tvlerin ekrani temiz olacak.

Tv lerin boyutdan ziyade goruntu kalitesi rengi iyi olmali renk ayari yapiyorsunuzdur umarim fabrika ayari renkler hic iyi olmaz.

Ekipmanlar esyalar standart olmali bence.

Her biri farkli farkli olunca goze hitap etmiyor.

Sicak gunlerde bunalmama icin klimali olmali ki vardir zaten.

Telefon sarj olayini iyi dusunmuzsunuz ama saglam dayanikli bir sey olmali.

Her masada ya da tv nin yaninda kucuk led bir ekran olsa anlik olarak hesabin kac tl oldugunu gosterse surekli cok guzel olur

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam Led fiyat göstergesi teknik olarak mümkün değil.

Ekipman standart, sadece kolların renkleri farklı.

TV'lerin renk ayarını yapıyoruz güya ama, bu konu çok sancılı. Kimi çok parlak seviyor, kimi az ışık.

Klimamız yok ama bir çok vantilatör var, ortam ısısı ile alakalı şikayet almıyoruz.

• Müşteri kalktığında elemanınız joysticki bir bezle hızlıca silse çok hoş olur. Milletin ter içinde bıraktığı kolu silmek çok çirkin geliyor.
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Vantilatori aciyorsun bazilari bize vuruyor diyor kapattiriyorlar o yuzden sizin kontrol edebilceginiz bir klima guzel olurdu.

Fiyat gostergeside teknik olarak mumkun.

Satiliyordur oyle aletler ana pc nizden kontrol edersiniz her masanin numarasi olur saat basladimi saat basi sizin belirlediginiz ucreti yansitir hatta 15 dk lik periyotlar halinde bile yansitabilir ek kol istendiginde de pc den manuel olarak tek tusla fiyat eklemesi yaparsiniz.

Vardir mutlaka boyle bir kablosuz ya da kablolu bir sistem...

• Ds3 ü sildirme fikri güzel hocam. Teşekkür ederim.

Konunun açılış amacı şu. Biz kendi aramızda zaten beyin fırtınası yapıyoruz sürekli. Ama işletme körlüğü ve işletmeci gözüyle bakıyoruz olaya ve 3-4 kişilik bir beyin fırtınası oluyor tabi. Burası sonsuz bir derya.

• oyun oynarken insanlıktan çıkanları uyarın. çok bağırıp insanları rahatsız ediyolar biz uyarınca adamlar keko oldukları için iş kavgaya dönüyor.
  • Otomatik çay, kahve makinası
    Normal kafeler yapıyor ya hani, sigara içilebilen yarı açık alan. Öyle bir yer yapıp oraya özel fiyat koyabilirsiniz belki.
  • Hocam mekanının fotoğraflarını kısmen atsan daha sağlıklı olur bence çünkü ortamdan ortama değişir yapacaklarınız,bir cevapta ds3 demişsiniz bence konsollarınızı yeni nesil yapmalısınız yakında ps5ler çıkması muhtemel eğer çıkarsa elden çıkarmanız zor olur fikrime gelicek olursak haftanın bir günü belirleyin pazar günü ideal hafta boyunca gelen müşteriler hesabı öderken pazar günü ödüllü pes13 vb. turnuvamız var diyip katılım sağlayabilirsiniz birde dekorasyon için bir kaç fikir verebilirdim de ortamı,kafenizin içini göremediğim için yorum yapamıyorum.

• Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar

İnsanlar inatla pes 13 oynuyor bulunduğum lokasyonda, bu konunun benle alakası yok.

Turnuva fikri tutmadı burada, denedik onu bir kaç kez.

Dekorasyon için de fikirlerinizi pm atabilirsiniz. Her şekilde değiştirebiliriz, elim fazlasıyla yatkındır tadilata.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.