Şimdi Ara

Playstation Cafe için öneriler - ciddi konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam ondan ben korkuyorum. Deli oynarım ben başından kalmam bir ex2 plus olsun. Ex plus da olur. Sonuçta atari salonlarında büyüyüp oyun salonu açmış insanım
    Hocam bir tipci olarak yazıyorum bunu kollar yağ içinde oluyor umarım sadece yağ içindedir diyeyim o kadar.

Sizden bir ricam var sadece el dezenfektanları var pompa şeklinde bir tanesi 1000 kere filan basar belki bizim hastanede e var. Kasanın yanına koyun bir tane sabitleyin gelen geçen çıkarken girerken bassin. Kimse basmadan siz başlarsınız size maliyeti ayda 20 lira olsun, mikrobu kırmış olursunuz ve ferah bir kokusu da oluyor zaten bunu yaparsaniz çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben gerekirse tüm dükkana her masanın yanına koyarım o dezenfektandan ama, kimse asla kullanmaz. Keşke kullanacak olsalar.

Dezenfektan inanılmaz mantıklı yalnız, kasaya kendim için edinmem lazım bir tane. Dh ruhu, cidden inanılmaz mantıklı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 16 Nisan 2018; 18:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiğim bir cafede bütün tvlerin ses düzeyi 25'ti böylece kimsenin sesi kimseyi rahatsız etmiyordu.
  • Mekan açıyorsan yada isletiyorsan önce tuvaleti temiz olacak kollar hafif kötü olsa da olur. Ortam temiz olacak koku şart 4-5 saat oturup koltukta terleyen insanların kokusunu bastırmak önemli şahsi olarak bunlara önem veriyorum 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt
    Hocam avmdeyiz biz, avmnin tuvaletini kullanıyor müşteriler.

Minimum saat başı içeriye oda parfümü sıkarız, standart bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam esenyurt lokasyonundayız biz ve müşteriye ayak masajı yapsak dahi saati 20 TL çok aşar. İlerleyen dönemde bir duvarımız boşta sayılır, ona projeksiyon planımız var.
    aynen abicim.

bu iş sonucta zevk,eğlence işi. diğer rakiplerinden farklı olmalısınki tercih edilesin.

onun için projeksiyon olayı fark yaratır. bide tenis oyunları var. wii ile oynanan. buna bi bak derim.

çok eğlenceli. ilgi çekebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.